|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Da ne dižem morrowind temu (ako je uopće ima ) http://morroblivion.com/forums/conve...to-skyrim/2606 galerija skrinšotova, ja nezzz,ovo bi moglo biti nešto najbolje ikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ja mislim da se radi o Ultimate Follower's Overhaul ( UFO ),trazi na Skyrim Nexus dosta je unaprijedjen Al sljedbenika i mogu se izdavati kompleksnije naredbe ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
da li netko koristi skyUI mod za bolji inventorij, odnosno ima instaliran skse koji je potreban da bi taj mod radio? zanima me da li mogu instalirati high texture pack bez da apdejtam skse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Ja koristim SkyUI i skse, mislim da skyUI radi i bez njega, ali ako ga nemaš onda ti je stoji poveća warning poruka u meniju/inventoriju da ga instaliraš i da SkyUI možda neće raditi kako treba. A High Texture Pack možeš instalirati bez obzira na skse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Najavljen novi DLC, TES V Skyrim: Dragonborn http://www.youtube.com/watch?v=OsROQ...layer_embedded Povratak u Solstheim (Morrowind: Bloodmoon), dragon-mount. Već zbog te dvije sitnice mi ovaj DLC izgleda daleko bolje od Dawnguarda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
jedva cekam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
Killing monsters
|
Citiraj:
Iako....XBox je j***ni XBox a PC je zadnja rupa na svirali. Zapravo...u ovom slučaju - krivo rekoh: PS3 je zadnja rupa....big time ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zanima me što se sve dobije uz vulgaris verziju Skyrima na DVD-u (nikakav collectors ed.)? PC verzija ofc. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
http://technology.gather.com/viewArt...81474981794810 Opet odgodeno, najmanje na mjesec dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Killing monsters
|
Znači, PS3 i PC gameri su opet strpani u isti koš. Ništa od Dragonborna prije Božića. J**em li im sve živo i mrtvo...i Bethesdi i Microsoftu. Nije li im bolja "ekonomska računica" čim prije izbaciti DLC-ove i za PS3/PC ekipu jer, ruku na srce, na PS3 i PC komuni zajedno bi zaradili barem jednako (ako ne i više) od onog što zarade od Xbox-ovaca?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Dragonborn hits PC on February 5, with all the DLC hitting PS3 sometime the same month. Bilo im je vrijeme da ga izbace nakon 2 mjeseca cekanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Skyrim problem - "the way of the voice"
Imam problem kod questa "the way of the voice"...daj mi recite zbog čega ne mogu aktivirati irelenting shouts kad me onaj čarobnjak/ci gore u planini traži u svezi dragonborna ? Odem pod magic i ne mogu nikako namjestit pod power shout ? Zašto i što mi je činiti ? Prvi put igram ovu igru pa ako može mala pomoć...thnx ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Premium
|
Citiraj:
kada kliknes,pise ti R ( ako imas dragon soul ) i onda otkljucas... ako ti se neda ganjati zmaja i ubijati,mislim da ide sifra tilda upises player.additem dragonsoul 1 i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
Ma nije ti glupo pitanje...ubio sam zmaja prije tog questa kod onog usamljenog manjeg tornja,ali pod dragonsoul piše 0 ! Heh ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw.ekipa izasao je Dragonborn za PC,ja skinuo,ali nisam daleko dogurao sa main questom pa treba najmanje do Greybeardsa doci da bi ti se triggerao quest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: nevjerojatno ali shouts ne mogu koristiti...pa zaista nevjerojatno ! Napucao sam šifru za sve,ali ni čut da si u izborniku namjestim irelenting shout i pređem quest...koja glupost ! ![]() Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 06.02.2013. u 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Igram na laptopu (i5, gtx660M) i šta god da napravim igra normalno šteka svai put kad gledam lijevo ili desno. Jednostavno neigrivo. Googlo sam i jedini takav problem se riješavao sa time da disable-am zvuk ali ni ti nije pomoglo. Novi os, novi driveri i uvijek isto. Sve ostlao radi super; BF3, Oblivion sa gro modova, FC3. Jel se itko susreo sa sličnim problemom? Igra je original sa steama i svi dlc-ovi original |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
|
Jel se kome dogadjalo da mu kompas nestane recimo nemam ga 10 sati igre i onda bude 1-2 sata igre i onda opet nestane... nemam nikakvih modova za kompas niti neki koji ga uklanja/mijenja , probao sam neke modove skinuti da ga tweakam , ali jos vece *ranje sam napravio.. probao sam u SkyrimPrefs.ini i Skyrim.ini editirati,dodavati ali nece jel ima kakva tipka da ga aktiviram,nekakva console naredba ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
|
Pravi gameri ne koriste kompas. ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Čitam malo postove i moram reći da sam razočaran...previše bugova za igru takvog kalibra...deinstal kod mene i čeka druge dane kad se igra pošteno patchira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|