|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Meni u T mobileu na tarifu Plan za zabavu XL ponudili samo 75 kuna popusta. Ništa od toga. Odoh ja na Bonbon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#934 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo i ja sam se uspio nakon teske borbe izboriti za ovu promotivnu tarifu koja se moze aktivirati do 8.06.Bila je to teska borba ( skoro pa epska ) sa 4 agenta Hrvatskog Telekoma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Prvo su se pravili mutavi da nemaju pojima o cemu pricam i da ta tarifa ne postoj,ali nisu znali da su naleteli na bivseg organa koji je vrsio isptivanja i kod kojeg su propjevali i veci mangupi nego ovi iz HT :-) Uglavnom sutra tijekom dana dolazi fax i novi ugovor kojeg treba potpisati i vratiti nazad na isti broj od kuda je poslan.Tarifa krece od 1.07.Polazna tocka pregovora je bio trenutni ugovor i ponuda od Tele2 koja izbija iz cipela :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
MAGARČE pa imat ćeš i ti 10 kuna skuplje kad ti počnu nametati namet od 8 kuna + PDV ili te to možda zaobišlo na neku čudnu foru? P.S. Zbog tvog džepa se nadam da nisam u pravu, ali moje mi 6o čulo govori da si ti jednostavno u svoj zbroj zaboravi uračunati njihov šugavi namet.
![]() |
#942 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
|
Ma odgovarao sam MAGARCU za M od T-Mobajla + 4G opciju, ali mi supatnik iz Vip stada uleteo padobranom. Da sumiram. Bombon rula. Poslali mi čak i đabe šolju za kahvu.
![]() |
#944 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U centrima je kaos, totalni. Niko nit ne zna, pa ni oni koje zovu zaposlenici kad ne znaju. Ljudi dolaze da su im nestali brojevi itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
|
Ma treba samo slušat druga brkonju koji ih je provalio skroz ili jednostavno (i po meni najbolje) bacit broj u prepaid jer čim broj ode u prepaid radiš sa njim šta te volja. Iskreno mi je žao ljudova koji su u tim T centrima prva linija odbrane krupnog kapitala, ali prolazi sve pa bu i to. Ne buju mreli to sam 100% siguran. Sutra cimam Vipovce pa javim ako šta zanimljivo saznam. Nadam se na nismo mi na Vipu veslo posisali. Ne bi bilo fer prema veslu.
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja već tri dana čekam ugovor na mail na potpis. Nikako da stigne.. Zvao sam sluzbu da provjerim, kazu da je sve u redu, čak i da mi ugovor stigne na potpis nakon 08.06., sve 5.
![]() |
#948 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
@wnbeeeE - da ne bi ti ostao cekajuci taj mail ![]() Da ti zele poslat poslali bi ti vec. Poslati taj mail sa ugovorm je doslovno dvije minute posla. Zavlace te i to opako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
A gledaj, zvao sam tri puta. Svaki puta isti odgovor. Oni proslijeduju to kao zahtjev dalje. Svo troje je vidjelo u sustavu ponudu i kažu da će stići.. Ima još 4 dana, panika će biti 07.06. ![]()
![]() |
#950 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni je bilo do jučer kad sam otišao tamo i imao veoma oštar i neugodan razgovor sa šeficom podružnice, do te mjere da sam je pitao glasno da svi čuju kako se može ona tako razgovarat sa klijentima...
![]() |
#951 |
Premium
|
Ova cijela priča me podsjeća na onaj film prljavi igraju prljavo s tim da su turoperateri prljavi to begin with, a mi smo sad eto dobili priliku biti imperija koja uzvraća udarac, no ne paše im baš taste of their own medicine i migulje se ko jegulje da spase što se spasit da. Strah me samo šta nam budućnost nosi jer imao sam još tamo 2008. ili 2009. godine u T mreži na mobu (nekoj Symbian Njoki iz N serije) opciju od 10 gigi za 200 kuna i megabajt preko toga je bio smiješne 4 lipe, no bio glup i sad mi je ža ća sam je ugasija ja. Danas bi platio za to bez beda 200 kuna i boli me briga za razgovore. Slao bi mejlove i pustio neka drugi mene zovu jer 10 gigi na mobu je žešća komocija.
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Čisto sumnjan da će dizat cijene, čini mi se d as oni prešli na sistem mjesečne otplete mobitela tek 15.05 tako da im automatski svi pretplatnici mogu otići bez penalizacije. Vjrovatno nema ništa od svega toga skupa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno hoće. Ipak tu govorimo o 10kn/mj po korisniku što nije mala lova, a direktno im smanjuje profit.
![]() |
#955 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Namet je fiksni, a cijena po korisniku ovisi o, jelte, broju korisnika na mreži ![]() http://www.ictbusiness.info/telekomu...-nam-se-duopol |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo što sam ja dobio. 2broja Jedan neograničeno sve drugi 200min 200poruka prema ostalima, ostalo neograničeno. Sve za 200 kn mjesečno i dva mobitela htc desire 610 i samsung galaxy Frame za 580kn jednokratno. Svi nameti i frekvencije i opcija 20kn za mobitel ulaze u tih 200kn. što mislite |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Fresh Juice
|
To po broju 200kn ili zajedno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Upgrade situacije. Zovem SZK (jer na face ne odgovaraju više), javlja se žena i veli da nemam pravo raskinuti pretplatu. Zovem drugi put, preusmjere me, čekam POLA sata na liniji, javi se frajer, objasnim situaciju, veli ok, za 170kn ti nudim sve flat osim interneta koji ostaje na 1gb za 170kn + galaxy s5 za soma kuna. Reko fala, ali ne fala, prelazimo na bonbon. Poslat će dokumentaciju kroz 5-10 dana. Pusa bok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|