|
![]() |
#931 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#932 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Potraži changelog pa vidi, neznam napamet, uglavnom nije mi se dugo skidao. Nebude skoro nikad preko 200mb, a ovaj je bio mal update.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#936 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Gledao sam nekidan malo nedovršene heroje, tj. kao one koje fale. Il sam previdio il abaddona nema? Jel ima tko kakav info? Sve ostale sam vidio na listi, osim abaddona.
![]() |
#940 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
dobio i ja preko steama igru, i onak, sad se neznam snaći ![]() nisam nikad igro takav žanr igara ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
- 3 iluzije koje rade 45% dmg-a - Immobilize od 5 sekundi koji prolazi kroz magic immunity - Ulti od 1250 rangea koja uspava sve živo u tom području na 7 sekundi Ovaj heroj totalni cockblocker za druge auto attack carry heroje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Guest
|
daj me dodajte na steam-u isti nick kao i vodje da igramo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
bio u petak na lanu, skupilo nas se petnaestak pa smo prašili jedinicu malo. Sve je čudno nekako prvih par partija, al poslije se sve vrati. Kako je dobro odigrat s centom, il abaddonom. Što se tiče videa od nage i općenito, pa jbt. jel ovaj avatar radi uopće protiv nečeg konkretnog. Dosad, maltene sve malo žešće ide kroz njega.
![]() |
#944 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
inace, ako se sjecas sa dota1, prije je taj spel bil non channel, al onda su ga promijenili u channeling negdje pred godinu dana ako se ne varam. tak da cisto sumnjam da budu mijenjali sad za dotu2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
|
Pa da, i onda je taj heroj vrijedio bar neš, a ovako ga nitko ne picka... nit ga itko zna dobro odigrat, pa tim više taj chaneling otežava stvar ljudima. Tak da.. nadam se da će razmislit o chanelingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Kada tako kažeš da ih ima mnogo, čovjek bi rekao da ih je bar 15-20 useless, pa molim te, eto nemoraš 20, al navedi bar 7-8 po tebi, useless heroja ako ti nije problem. tnx
![]() |
#950 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
evo posto ja igram war3 dotu, mozda je ova dota2 drukcija al sumnjam evo koji su u tom rangu koji nisu za kill 1 na 1 vec support *** po meni *** treeant, pit lord, tuskar, wisp (lol), raignor (onaj sa balvanom), Goblin shredder jedino povlacim tvrdnju za "useless", svaki heroj je naravno dio igre i teama prema tome i vrijedan mislio sam vise useless kao za killanje masovno |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
|
ja pod useless smatram heroje koji nemru nis ak se ne nafarmas s njima.i koji u pocetku kao i na kraju igre imaju luck based spellove..a to je npr axe..radije bi da axu sloze counter helix ko tidu onaj smash...al to je isto upitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Neznam, meni je recimo taj treant jedan od najkorisnijih heroja u igri. Naivno je ocekivat da su svi heroji super za ubijat, uostalom zato su i podijeljeni ugrubo na kerije, tenkove, suport i sve ostale. I u pub-u je teze osigrat game bez suporta i nekog pushera, a o nekom kompetetivnom igranju da negovorim. Za pitlorda se slazem da nije bas koristan, isto kao i goblin tec u nekom late gameu. Za axe se nebi htio mijesat u raspravu, neigram s njim al znam da axe moze okrenut partiju ako onaj koji igra s njim zna sto radi
![]() |
#955 |
Premium
|
da,treant je bomba,pa on je zato bio i banan na dl. a techie nije tolko izrazen u pro gejmanju jer ga je teze nafarmat u pocetku.. al na njemu obavezno soul ring i agha za prve iteme.suicajdanje u pocetku.. a da ne velim kolko su stun trapovi odlicni tj iritantni ![]() to je brutalan heroj za fun gejmove.. al igrace koji znaju odigrat techija mogu nabrojat na prste.. e a axe bokte,da imas sivu hex i aghu,opet nebi imo mane.to me smeta kod nj ![]() Zadnje izmijenjeno od: domina. 24.07.2012. u 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
mogao bi mozda cak i meduzu dat na listu ona mi je cak naj iritantiniji heroj napravljen treba puno puno farmat samo da bi prezivjela a spellovi su za usrat se... v1 mi bila bolja, chain lightning i purge koji ne samo da je imao brzi cooldown nego je imao 2 svrhe a ova v2 ima onu glupu zmiju koja je em spora em neradi nist posebno i onaj masovni slow koji radi POD UVJETOM da je heroj okrenut prema njoj znaci ako ja ganjam nekog nemogu mu nist ccc |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Imam key mijenjam ga za neku drugu igru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|