|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MPE je majka od programa. Obožavam ga. Baš ću provjeriti kako će prebaciti podatke sa K770 na Tattoo-a. Za kontakte me zabole jer su mi na SIM-u, ali me zaista zanima kako će prebaciti postavke iz kalendara (brdo rođendana i sl.).
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Samo da napomenem, da bi radio preko USB-a treba aktivirati pod development "USB debugging". Preko WiFi -a radi OOB. Zadnje izmijenjeno od: mann. 12.10.2010. u 10:18. |
![]() |
![]() |
#934 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima tko ideju di bi mogao nać zadnji stock nebrendani zadnji ROM za Desire? Probao sam sve custom ROM-ove i iskreno - nijedan mi se baš ne sviđa kao HTC-ov sa Sense UI-em a fakat mi se ne prčka po telefonu, htio bih ga unrootat i vratiti u počeno stanje jer za mene je stock najbolji.
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
#937 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
jedno pitanje ![]() seka ima pulse i meni neda vrag mira i ja bi to updateal na sluzbeni 2,1. Kako sam ja wm user, a ne android me zanima dali to ide samo kroz settings -> update i to je to ili je proces ipak kompliciraniji ![]() Ako je to to, dali se gube podatki na mobu, tj. mora se radit backup ili sve ostaje gore. Hvala |
![]() |
![]() |
#938 |
bycod
|
pitanjce dali na desireu radi normalno primanje mailova sa exchangea ?
#939 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
edit: a tebi sam već odgovorio na drugom mjestu ![]() Naravno, uz još neke exchange blagodati.
![]() |
![]() |
#940 |
bycod
|
op op jako fino ![]() za Žićbo bi se mogao počastiti sa "željom"
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Na samom vrhu SE X10 nalazi tipka za uključivanje i isključivanje zaslona koji se također koristi za prekid razgovora. Ukoliko ga pritisnete i držite pritisnutim nekoliko sekundi pojavljuje se izbornik unutar kojeg možete ući u režime isključivanja uređaja, isključivanja zvuka, iskjučivanja svjetla. Ovdje sa gornje strane se nalazi i microUSB port sa poklopcem koji služi za priključivanje punjača i PC konekciju. On / Off tipka ekrana je odgovoran za prekid razgovora i on se nalazi sa gornje strane. Ukoliko ste koristili telefone sa senzorima, naročito u WM opsegu, sigurno ste se već navikli na uporabu ovog tipki. Pritisnuo sam ga nakon završenog razgovora ili tijekom razgovora da bih aktivirao ekran i rekao mom sugovorniku neki telefonski broj iz imenika ili bih zapisao neke bilješke tijekom razgovora. Kod novijih smart telefona može biti korisno kada senzor blizine odgovoran za automatsko isključivanje zaslona tijekom konverzacije ne radi ili nije prisutan. U ovom slučaju, na početku poziva možete upotrijebiti ovaj tipku isključiti zaslon i izbjeći bilo kakvo slučajno pritiskanje vašim uhom. Uz SE X10 prvobitno sam odbijao pozive slučajno kada sam pritisnuo on / off tipku tijekom konverzacije ne bih li sugovorniku dao određene informacije (nekada senzor blizine se nije aktivirao a to se događa s velikim brojem drugih uređaja tako da ni SE nije iznimka). Rješenje je vrlo jednostavno, potrebno je aktivirati zaslon centralnim tipkom ispod zaslona. Evo nasao sam ovo na netu, moglo bi biti korisno. Ako imate jos neka pitanja pisite. |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da čini se da je ![]() EDIT: kako se to updejta ???? preko mobitela mi izabci da je telefon "up to date" ???? |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako vam BIOS pjeva ovo je program za vas ![]() http://www.androlib.com/android.appl...des-jznxp.aspx Zna li tko koliko i kako natjerat nove kontakte sa telefona da se upload-aju na exchange server? Dakle, imam 2.2, gmail exchange. Na bivsem iPhoneu mi je pri unosu novog kontakta na telefon, odmah i update-ao kontakt na serveru, a kod Androida to steka. Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.10.2010. u 14:57. |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Glede punjača, kupio sam ga u VIP-u (60tak kn), za htc desire i apsolutno ništa ne napuni, niti jedan postotak, cak i kad je mobitel ugašen... Da se razmemo, indikator punjenja svijetli |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam uzeo takodjer u Vipu punjac, ali mislim da je bio 45-50kn. I radi savrseno, cak i dok GPS radi (masu auto-punjaca ne stigne napuniti mob dok GPS radi) |
![]() |
![]() |
#948 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
za 2.1 je proces malo kompliciraniji nego za "1.7" , ali je i bugovit tako de ja zadnnji modani " 1.7" najbolji i najstabilniji za pulse i to vanilla verzija .Btw i ako mislis raditi , backupiraj sve na MS. ![]() ![]()
![]() |
#949 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 Prva verzija ti treba. Druga ima mogućnost stavljanja modova nekih. |
|
![]() |
![]() |
#950 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#951 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Može li se na Androidu (Desire ROM) negdje uključiti izvješće o poslanoj poruci i gdje? Ne nalazim nikakve opcije u porukama. Mobitel je HTC HD2 sa Desire ROMom.
#953 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ikad srede kameru HTC Desire with Desire HD bi mogao biti odličan rom.
#957 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#958 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Izašao Angry Birds full version ![]()
#959 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
#960 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Trebalo bi ići ovako nekako: 1. Skinite ROM (FroYo) s linka koji sam vam dao i ostavite ga na kompu 2. Skinite HTC Sync s njihove stranice i instalirajte ga, spojite mobitel na komp i windows će sam instalirati drivere 3. Otvorite Device Manager u windowsima i pronađite stavku HTC ili ADP Device (bit će prikazano jedno od to dvoje), desni klik i Update Driver (izaberite opciju da sami instalirate drivere, a kao folder gdje će ga naći odaberite HTC-ov u Program Files) 4. Isključite mobitel 5. Uključite fastboot izbornik (držanjem VOLUME DOWN i POWER ili BACK i POWER) 6. Sada s kompa pokrenite instalaciju ROM-a koji ste prethodno skinuli i samo pratite upute (ukoliko vam se instalacija prekine ponovite korak 3. dok je mobitel u fastboot modu i pokrenite instalaciju opet) S tim da je ovo verzija za programere, pa treba imati instaliran Android sdk tools, službeni update preko mobitela još nije moguć, ali trebao bi biti uskoro... Na jednom forumu su preporučili da oni sa garancijom ne koriste ovaj update, jer on MOŽDA otključa mobitel, pa se tim gubi garancija..... Evo ovaj tekst je objavljen na jednom forumu, pa valjda je onda i ispravan.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|