|
![]() |
#931 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
bok, evo i ja imam dilemu, trenutno imam gainward ti 4200 "gs" 128/128 vivo, pa sam ju kontao zamjeniti sa nekom novijom i dvoumim se između polovne 6600gt isto gainward "gs" koju mogu dobiti za 350 kn i nove club 3d 7600 gs za 685 kn u hg spotu??
![]() |
![]() |
#932 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
200kn nema bolje od 6600GT. 6600GT igra Crysis i Bioshock i ....i cupa FEAR skoro sve na max. Sad ti odluci, 6600GT radi na stock 500/1002 mhz a ide na max 648/1400 (malo koja to moze) ali graficka je preisplativa za 200kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Cars & Tunning
|
Ako se sjecam jedina razlika izmedju AGP i PCi X 6600GT je bila: AGP: 500/900 PCi: 500/1000 Moja 6600GT je PCi ujedno i Leadtekova i dok ne igram temp je oko 52', U subotu mi dolazi novi zalman VF 700 cu pa ocekujem puno bolje performanse. U testovima su se perf. digle cak za 25% s tim da je bila XFX 6600GT i digli su ju na 648/1400mhz! Sad...25% igre bolje idu o da...ja ju ne mjenjam bar dok ne dodje 9 nvidijina serija. A igram I Crysis i Cod4 fino - low-medium-high -
![]() |
#934 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
crysis i bioshock su slideshow a FEAR neide na max SIGURNO grafa je za 200kn dobar ulov al vec je proslo njeno vrijeme...
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#937 | |
Banned; neopisivo
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Svaka čast legendo! ![]() ![]() ![]() isuse bože tak sam sa ovo vidio.... OMFG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja iman 7800 gs i igram crysis sve na low i 640*480 ili 800*600 neznam sad i jedva ide kad je borba blokaje mi i to lipo je da je lošiji proc i sve al oper 6600 je za klasu dvi lošija od 7800 bio šok na medium ide lipo |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ehehe s obzirom da ja nemrrem na svojem stroju igrati Crysis i Bioshock na max postavkama ovo me jako zainteresiralo moram priznati... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
![]() Ja sam zadovoljan, ja ni nemogu igrat i sve na max, ali opet fino mi ide. Ako te bas zanima malo progooglaj pa pogledaj na kakvim su konfama pokrenili Crysis i igrali bez steke. A medju grafama je bila i gf 6200 tc 128 I radeon 9550xt. Ako ne vjerujes i google pogledaj na you tube, malo se raspitaj prije negoli pocnes druge gnjavit.
![]() |
![]() |
#944 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
De molim te nemoj pricat gluposti. Samo da se uvjerim da pricas takve nebuloze instalirao sam Crysis i stvar je ovakva: Isuse Boze dragi... Crysis sve na HIGH 2xAA 1024x768 10fpsa, ista reza baz AA sve na low 15-25fpsa... Konfa je iz siga, sve osim grafe nije bas neki low end, zato nemoj farbat ljude kak super radi na slabim konfama kad NE RADI! Ako je tebi igrivo gledati slideshow dok igras onda stvarno, no ne mozes me farbat kad sam probao igrat. EDIT: ovo nisam vidio... "6600GT radi na stock 500/1002 mhz a ide na max 648/1400 (malo koja to moze" Isuse Boze pa jesi ti normalan? gle ja sam nekad davno imao 6600GT Gainwardovu napravio voltmod, hladio vodenim i max je bio 620/1350, voltaza gpu-a je bila 1.6v mislim da je def. 1.2 ili 1.3, i onda ti uletis kak tocno ide na 648/1400, ROFLCOOPTER. Gle malo koja 2.0ns memorija moze povuci uopce preko 1200-1250MHz tako da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
I nisam rekao da mozes igrat sve na max ali da je jako dobro a sto se tice Crysisa ja tamo dok je sve na LOW igram sa 48fpsova zato nemoj s*** jer ako ne vjerujes napravit cu ti scrn shoot.
![]() |
![]() |
#946 |
Banned
|
Moja grafa je bila modana na 1.6V sa default 1.2 sto nije ista stvar. Takodjer bila je hladjena vodom i komp je bio na balkonu gdje je bilo -5c da te citiram: 6600GT radi na stock 500/1002 mhz a ide na max 648/1400 (malo koja to moze) di si bas izvukao da joj je max 648/1400 ![]() evo jos malo tebe: Ja Crysis igram na ovim postavkama sa 6600GT http://img88.imageshack.us/img88/295...e6600gtfr6.jpg ajd kad vec igras na tim postavkama, daj screenshot da vidim koliko fpsa imas, jer sam probao stavit IDENTICNO kao ti na svojoj X800GT i imam punih 10-12FPSa.. Da i preporucam ti da se ne pravis pametan, jel opet ces na kraju ispast glup, vidis da ti se svi smiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
http://www.vr-zone.com/articles/Gain...ng/1636-4.html Jesu i ovi u Vr Zone glupavi ili se prave pametni kad su natjerali 6600GT na jos vise, 658/1380 Zato nemoj ****
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
a jesi ti mozda vidia sta piše This is currently the fastest 6600GT in the world and running air-cooled i oni su eksperti u OC pa nemos govorit nista al i dalje stoji da nemos igrat Crysis na max kad ni 8800GT je nemoze udrit na max |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Cars & Tunning
|
Joj...nisam rekao da mogu na max, ma kakav max, kad mi sve na low a shader na medium šteka lol, jedino dok je shader na low, eh da, onda poukljucujem pola stvari. Na max nikako lol. Cekam 9 seriju...pa kupujem novu grafu onda lol Samo sam htio reci da je za 200kn isplativa, nista vise. Neda mi se svadjat, eto uzivajte dalje ![]()
![]() |
#953 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
evo moje anegdote sa 6600GT: Dolazi frend do mene i veli kak mu na 1280x1024 AA4x AF16x Toca3 klizi i da je on IMBA vozac formule.........................reko OK(imao je Radeona 9550) ja sam imao 6600GT (koje je nekoliko puta jaca) i velim mu da nejde glatko ali se da igrat te da je AA mozda bolje ugasit jer onda radi bolja vremena po krugo............kad je vidio da skida 3-4sec po krugu prestao je srat i vidio da su "e radi mi" i "brutalno mi klizi" nebi i zemlja. Mozda bi doticni trebao vidjet Crysis na SLI 8800Ultrama pa nek onda proba na 6600GT............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Banned
|
Citiraj:
gle ja sam svoj dao 1.6v i oni su ovoj dali 1.75 a ja toliko novaca u to vijeme nisam imao da ju skurim bezveze da mogu likovima kao ti dokazivat da se na tome crysis nemoze igrati kak treba. Kao prvo prije cu vjerovat sebi jer sam probao crysis na svojoj grafi koja ipak ima 256 bitnu sabirnicu, za razliku od 6600GT, a ne nekim likovima koji u to doba nisu culi za crysit I vec mi te je pun "cenzura" ides mi na "cenzura" sa tim svojim forama, ja sam seljacina sto se uopce spustam na tvoj nivo, al nije mi toliko ni do bana je jednostavno ovakvi likovi koji misle da su najpametniji mi idu na "cenzura" zato NHF jer cu svejedno popusit ban zbog tebe (ako ne zbog tebe onda zbog slicnih wannabe najpametnijih) al nema veze ti sve znas pa ce skuzit kak da hackas PCE da meni maknes ban, jel moze? Ovo sam pisao 15min zato sto nevidim, al to nije ni bitno. Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Cars & Tunning
|
lol Pa ni nemoze se Crysis igrat na full detaljima da su u SLi. Cijelo ovo vrijeme sam samo htio reci da nije toliko šugavo jer ipak i na 1024 moze igrat bez steke eto. Ajde noob nemoj se toliko ljutit, nemas razloga, gledaj to sa pozitivne strane lol. Neznam ja jesi seljacina, to valjda ti znas ![]() X800GT nije toliko jaca od 6600GT, je jaca je priznajem 5%, nema su sto razmisljat. Ali razlika nije velika, osim sabirnice nista drugo tako da sumljam ti Crysis ide puno bolje. I 6600GT ima Shader 3.0 dok X800GT ima 2.0 6600GT/ 500/1002 128bit X800GT 475/980 256bit http://www.hardocp.com/article.html?...hlbnRodXNpYXN0 http://www.hardocp.com/article.html?...A5LDksLDE0MA== Ili odmah skoci na kraj. Ajde sto si se naljutio lol...ajde malo se zafkavam lol ![]()
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 05.01.2008. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
evo stavio sam zalmana i ovoga za hsi, temp. je u idle 47 a u full loadu ne vise od 58. super sam zadovoljan s coolerom. hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
6600GT help
Pozz ekipa. Evo nakon nekih godinu dana stajanja, pod uvjerenjem da je otišla memorija i da je grafa otišla na vječna počivališta, danas me iznenadnilo kad sam iz znatiželje piknuo je da vidim jel došla k sebi ![]() Evo zbog čega sam mislio da je otišla u nepovrat: Pri samom startanju kompa, ovo je što dobijem na monitoru ![]() Daljnjim startanjem windowsa još uvijek se vide neke nebuloze: ![]() ALI, kad se podignu windowsi do kraja, kao da je sve u najboljem redu... Slika desktopa ![]() Nikakvih crta, nebuloza itd. Jel netko zna što se dešava, jeli za otpis ili nije lol? Hvala na svakoj informaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
meni se to dogodilo kad sam skido venta sa grafe pa sam malo zakacio po grafi i ostetio je , ona je radila al sa tim scrtama bilo je gore zavsila je u kanti heh |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Ali ništa nije fizički oštečeno, nikada OCano, nikada prtljano po njoj, samo dobro ispuhana prašina... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|