|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ne moraš se ti nikome opravdavati, samo me zanima zašto je smrad i nesreća. Nema ovo veze sa Hajdukom, dotični je i tako ispao prolaznik, tako da me nije previše briga za njega osobno. edit: meni je žao što je Olić otpao jer mi je jedan od dražih igrača |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#938 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Slažem se ali možemo i bez njega. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Run Forrest run ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Evo šta kaže Gračan, prenosim sa SN,čini se logično NENAD GRAČAN - Zapravo ne znam zašto Slaven Bilić forsira igru s četiri u zadnjoj liniji. Protiv Norveške smo vidjeli da ima dosta problema i nisam siguran hoće li to dobro izgledati na Euru. S obzirom da izbornik igra s četvoricom, onda bi ta linija trebala izgledati ovako: Srna – Ćorluka – Šimunić - Pranjić. Dao sam malu prednost Šimuniću nad Schildenfeldom jer držim da je iskusniji te za reprezentaciju uglavnom igra dobre utakmice. Također, malu prednost dajem Pranjiću u odnosu na Strinića. Međutim, ja bih igrao u sustavu 3-5-2. Igrao bih s tri stopera, Ćorlukom, Schildenfeldom i Šimunićem, a široko bi stajali Srna s jedne i Pranjić s druge strane. Srna je stvoren za tu poziciju, a Pranjić je također tako igrao u Bayernu. U igri s tri stopera uvijek može pomoći defenzivni vezni. Mislim da bi s takvom taktičkom formacijom naša obrana djelovala sigurnije, da se ne bi događale greške koje smo imali prilike vidjeti protiv Norvežana. Ne treba inzistirati na nekom sustavu ako drugi može biti bolji. Uostalom, zašto bi se moralo igrati 4-4-2? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#953 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Danas kazem ispisem listic x poljaci i pobjeda rusa, izadjem van pricam sa starim kaze on poljaci ce dobiti, odem u kladionicu i uplatim na pobjedu poljaka.... e popizdio sam ![]() Doduse nisam puno ni uplatio 20kn al ajde .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Nemoj reć da ti se stari zove Ivan ![]() Inače dobra predstava boljševika, i tipično grčko izvlačenje iz krizne situacije ![]() Večeras radin do 21h pasmat..
![]() |
#955 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Jesi i na njih apelirao? A rusi jučer trpaju, čeh ko da nije branio... Jako mi se sviđa ovaj nogomet od rusa, mogli bi oni daleko doć.
![]() |
![]() |
#956 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#957 |
Guest
|
ja ću danas i sutra : Nizozemska pobjeda , Hrvatska pobjeda + Njemačka pobjeda. |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebemu mater ivane upravo si usrao vecerasnju noc nogometa + jinxao nas za sutra ![]()
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sad mozda izvucemo x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Nemamo mi šanse proć grupu. Izgubit ćemo i od Irske.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|