|
![]() |
#931 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
CCX je isto snaga bez kontrole (TG u više navrata). Nemislim na jurnjavu zavojima s Bugattijem, već čisto filing 1000ks iza leđa ![]() Nema turba na zondi, to je mecin motor. To je čista snaga a ne nasvirani motorčić kao na CCX-u ![]()
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kad smo vec kod turba, mene najvise zivcira njegov zvuk na GT500, užasan je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#935 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#936 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Zna netko kako maknuti ona pravila u trkama??? Npr. ulazim u zavoj, uđem prebrzo i izletim sa staze ( i ode mi 4 sekunde vremena) i kad se vratim na stazu kaze mi da sam KRATIO stazu!?!?! Posto igram Nurburgring stalno to mi smeta jer mi se to zna dogodit u zadnje 2 minute kruga i taj krug mi propadne (a vozim ga vec 5 minuta) i ne pribroji ga ako ga dobro odvozim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sjecam se da je na Top Gearu bio jedan auto sa takvim turbom kojeg se culo na kolometre pa sam tako povezao. Il sam sve krivo zapamtio. ![]() EDIT @Pupo - e to je to. Pogledat cu opet da se prisjetim, danas sam trazio al sam zaboravio kako se auto zove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Premium
|
Citiraj:
Izletim van i kazni me, i jos onaj timer u sobi aaaaa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Na volanu mi auto dosta pleše lijevo-desno, al onako ne neko zanošenje koje dugo traju, nego ono baš naglo lijevo-desno na pravcu kao kad u F1 prođu ciljem pa zaplešu s autom da proslave ![]() Poprilično živcira moram priznat ![]() EDIT: A i moran priznat da se javlja stara boljka NFS, šta jači auto to upravljivost slabija, jeba me pas ako mi nije najdraže vozit Fokusa, S3 ili GTI s početka, ovo dalje je uglavnom samo borba, treba isprobat 10 auta za nać pravi, dok je RWD nemoguće nać iako ih volim. Evo upravo proalzim i "level 2" natjecanja sa nabrijanim S3 koji je u biti auto s početka igre, jer mi je 10x upravljiviji od Subara ili pak S4 koji bi trebali bit bar 2x bolji...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 03.10.2009. u 23:41. Razlog: doda san nešto :D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Zna li se što o eventualnom fixu za ATI grafe. Koliko sa pratio forume skoro svi korisnici ATI grafičkih se žale na loše performanse, čak i oni sa najjačim konfiguracijama. ![]() ![]() Izgleda da je EA izbacio još jedan poluproizvod na tržište, u nizu MOH Airborne u sličnih. Igra stvarno djeluje kao potencijal za online igru, možete nabavit original EA downloader activation code na G2PLAYU za 130Kn, što je vrlo povoljna cijena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Brat od Đon Vejna
|
Jucer sam probao 2 auta iz tier 3. Nissan gt-r specv, i porsche gt2 obadva sređena kaj se sredit da. Nissan nije toliko brutalno brz koliko dobro lezi na cesti sto mi je glupavo, u svaki zavoj mogu uci sa ogromnom brzinom (izasao sa nurburgringa i prodao auto odma). Porsche sređen sto se srediti da na nurburgringu je zaljepljen za pod, nema proklizivanja no cim se dođe na nekakvu grbu auto skoci nenormalno i izgubi doticaj s podlogom i nemogu skrenut. Ostajem na Tier 2 i sređenom M3 E92. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa nebi rekao ![]() Ako netko nema volan, onda mu je bolje da igra Shift (makar neće porazbijat ostalu periferiju). Inače GTR je ludnica, ali mi je još bolji rFactor. Daleko od toga da je GTR loš (samo kad se sjetim G25 + Monza + Ferrari 550 ![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() Inače, men najglupaviji auto za vozit M3, totalno mi neleži. Izgleda da su me razmazili TT, R8, Lambo sa AWD pogonom. Danas baš prodo lambu i kupio zondu R. Neda mi da vozim ništa, sve nije dobar auto ![]() Inače, može tip di da najbrže dođem do nurburgringa, otvorio mi se tier4 al ne prelazim sve, već samo da mi se otvori sljedeća stvar i nije mi jasno jel sam negdje previdio tu stazu il u čem je fazon? EDIT: Igram čisto rekreativno na tipkovnici i idem sad car battle il kak se već zove sa korvetom i neće da krene. Napucam gas, čak nekad i prebaci u prvu al neće krenut!!? Automatik mjenjač...
![]() |
![]() |
#946 |
Brat od Đon Vejna
|
Ah, cuj napravljeni jesu ali su u igri glupavi (bar meni, no offence to anyone) i prejako skrecu, nemoram se mucit s njima jednostavno skrenem u zavoj... nema zabave sa M3 E92 full tunning Nurburgring vozim za 7:25:270 te i dalje radim na najboljem krugu. @Pupo: kako do nurburgringa -> main menu/quick race/nordschlife, u karijeri neznam posto ju ne prelazim zbog ranije navedenog (uber drzanja auta pri 300km/h i takvih stvari). |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Neznam kak kod vas ali kod mene par cudnih problema sa autima. Kupim si Lamborgini Murcielago te ga nabrijem na works i reko si idem ga probati na Nordschleife auto je totalno neupravljiv reko ok idem mu malo promjeniti postavke tunirat ga , stavim mu više gripa da bolje leži po zavojima ali po ravnom ide nekih 240 Kmh i to još u 4. Idem vratiti postavke od tuninga na staro ''default'' auto se nakon toga ponasa kao da je jos pod mojim ''tunning'' postavkama i nece ici vise od 240Kmh, nema sanse da se više vrati na staro šta god da radio. Onak da auto od 970 konja ide kao da ima upola manje i to mi nije prvi put da mi se desilo, bilo je i drugih auta. Treba neki veliki patch pod hitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zonda F koristi AMG-ov 7.3 N/A V12 motor sa 602KS/760Nm Zonda F CS koristi AMG-ov 7.3 N/A V12 motor sa 650KS/780Nm Zonda C12 koristi 6.0 N/A V12 400KS/570Nm CCX koristi 4.7 V8 Supercharged (kompresor) sa 806KS/920Nm
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 04.10.2009. u 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Dakle, HD3850, OC iz siga. CCC 9.9. x64 Rez 1280x1024, AF 16x, sve ostalo na high osim blura koji je na medium Iman 30+ frejmova u gužvi, 40-ak kad sam solo. Uglavnon igrivo skroz. Nije uopće usporedivo ![]()
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
U Full Screen 3D modu ne mogu nafrljiti gamu na 2.5 pa mi je sve pretamno u igri. ![]() Međutim kada igram u "windowed" modu mogu povećati gamu. Maloprije sam instalirao nove drivere 9.9 međutim nema poboljšanja Help please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
1440x900 rezolucija, sve high, 2xaa, 8xaf. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego, unistili su kompletno drift... Nemrem ga vise na tipkovnici vozit, apsolutno je neigriv i loš. Tužno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas sam se danas ohladio od igre kad sam probao drift. Kao sto kazes, prelos je. Sva sreca da se ne mora sve igrat. ![]() BTW onaj "car battle" je u vecini slucajeva pretezak ako ne izguras protivnika, cak i ako imas brze auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnjih pola sata pokušavam podesiti G25 i NFS, i mislim da sam došao do jednog zaključka, pa ću ga podijeliti s vama. Ukoliko netko od vas ima problem da mu volan radi lijevo-desno dok vozi (vrlo često i samo po ravnom), i općenito mu je teško držati auto na pravcu jer se volan "otima", a pogotovo kada dođu zavoji, onda je za to kriv NFS-ov ugrađeni force feedback mehanizam (to je ono što u opcijama u igri podešavate 0-10), koji iz ne znam koji razloga, i van svake logike, konstantno drma volan lijevo-desno, npr. ulazite u lijevi zavoj, okrenete volan lijevo, a on odmah nakon toga hoće desno i obratno. Na rješenje sam naišao slučajno. U opcijama profilera sam vidio da je isključen "centering spring", i to sam uključio, a u igri isključio FF. Probao sam voziti Z06 sa works doradom, koja je dotad bila nevozljiva, i začudo, auto se ponašalo odlično, nije više bilo tog drmanja lijevo-desno. Eh sad, znači, njihov FF mehanizam je kriv za to, što znači ako ga isključite (stavite FF na 0), to znači da automatski gubite SVE ff efekte u igri... ![]() No barem je taj gadni bug mrtav skupa s njima također. Nakon toga volan će vam po osjećaju biti totalno mlitav. Da biste to donekle ublažili, morate uključiti u Profileru "spring centering" u global device settings i postaviti ga na 100% (ili po želji - to vam je sada nova "jačina" ff-a koja zamjenjuje onu u igri). Spring centering je ff efekt koji samo vraća volan u centar, no dovoljan je, samo da volan nema taj mlitavi osjećaj. Probajte pa javite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |||
Torrent freek
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |