|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mene živciraju stvari koje ostaju u cacheu. Hoću pristupiti drugom routeru na istoku IP adresi koju je imao i stari i on automatski dodaje slash i ostatak adrese ko da mu je to ovaj rekao, a naravno da nije, i onda ne dobijem nista. U operi radi normalno.
![]() |
#932 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Ja sam odustao od Chroma :mad: Na Windows 8.1 (a i 8) od prvog dana i clean installa zajebava, svaki put kad ga otvorim zali se da nije properly closed i da li zelim restorat proslu sesiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni se crasha Flash Player, bez obzira bio interni ili standalone... i to samo na YouTubeu dok želim fast forwardati video. Verzija 26, 27, 28.
![]() |
#940 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
A meni radi sve normalno i nikad al bas nikad mi se nije dogodilo to sto ti pricas o 1/4 ekrana, ubiti s kromom nemam apsolutno nikakvih problema. Yt jebe na svim preglednicima jer je flash za goli k...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ljudi kak obrisati one dosasdne tooltrake i home page koji se naseru kod instalacije nekih malih programa??? ![]() već sam im slai mail pun grubih riječi al nikakve koristi!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da rezimiramo. Koristis besplatni program, instaliras pitajboga kakav software, i onda saljes mail "pun grubih rijeci"? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
OMFG! Mogao si pročitati što instaliraš i potvrditi kvačicu za neinstaliranje tooltrake i homepage.. Nije ti to neka nauka i svaki klinjo preskačače i klika samo NEXT do besvjesti.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() nema u svakom programu da se ne stavi kvačica. sa IE nisam imao tih probelma, no vidim da ću se vratiti k njima. na Chrome sam prešao samo zbog brzog otvaranja foruma.hr. Tako sam i ostao. al bitno da su ovdje sve vrli Cro IT znalci. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Neke uninstaliras kroz add/remove panel, a za neke treba i malo znanja oko ciscenja gamadi. No kako vidim, nisi raspolozen za debatu pa mrdam odavdje u skokovima. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jesi istrazivao pod settings u Chromeu? Ako tamo ne mozes nista srediti, onda malo proguglaj sto konkretno trebas napraviti. Ponekad treba ici u naprednije postavke, tamo di mozes namjestiti postavke za flash koji je u Chromeu i onaj koji naknadno instaliras. Ne znam sad ovako iz glave, pisem s Tapatalka...
![]() |
#953 |
Premium
|
Pozdrav kolege! Primjetio sam jednu zanimljivu stvar u chrome-u. Naime imam u spremljenim korisničkim imenima i lozinkama za jedan forum i jednu web stranicu spremljeno podatke od drugih ljudi (uz svoje). Probao sam se iz znatizelje sam ulogirati u forum i tu stranicu i stvar funkcionira. Odmah sam se odjavio, napravio screenshotovoe i mislim javiti google-u za propust. Ono što me brine, je ako ja imam podatke od totalnih neznanaca iz hrv, isto tako netko može dobiti moje podatke, to me zabrinjava. Pajceki su nesto zeznuli i sad imam korisnicka imene i lozinke drugih ljudi. Sva sreca pa nisam neki sa zlim namjerama, ali me zabrinjava cinjenica da su i moji podaci tako izlozeni (skype, ebay, paypal itd....) ![]() edit: primejtio sam i 1 EA profil kojem mogu pristupiti, bravo google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
|
pa glupo je, ali evo kod mene je taj slučaj. imam uključenu funkciju da mi automatski sačuva korisnička imena i lozinke. To imam uključeno na 2 računala doma, na mobitelu i na poslu. I sad idem na forum i nudi mi moje korisničko ime i još od jednog člana koji nije uopće u mojem dijelu zemlje i nikad nisam dobio njegove podatke. Uredno mogu ući u forum jer je zapamtio lozinku i njegovo korisničko ime. Isto tako na njuškalu mi nudi od jednog čovjeka iz Osijeka, njegovo korisničko ime i lozinku, uđem u profil i vidim njegove podatke itd. U EA account nisam ulazio ali sam vidio da imam sačuvano, isto tako nisam nikad vidio korisničko ime. Ugl nemam razloga izmišljati, može biti da su im se baze podataka malo fragmentirale pa su im podaci iz ćelija razmješani/pobjegli. Ono što me brine je da netko može tako i do mojih podataka doći, a uostalom, ne želim imati tuđe podatke u svom profilu.. Ništa, idem im poslati mail pa vidjeti što kažu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nadasve zanimljivo, molim te postaj kako se razvija situacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|