|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Jedino su nam überi bili problem. Da nam nije došao smyther u pomoć, otišlo bi u mp3 svih 12 ključeva, teško skupljenih. Mislim da je ovo previše OT sada. On-Topic: Jedva čekam zaigrat trojku. Još manje od mjesec dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
u pa bar ti je s njim trebalo bit lagano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
|
Koju opremu kad imaš samo ringove i amulet slobodne za IK? Btw, barbar nema smite, samo paladin, kao i zeal. Sa postojećim ringovima/amuletom/charmovima/gemovima/skilovima sam bio slab sbog silnih "minjona" mefistovih. Sa čestim resetom laddera baš i nije ekstra-lagano nabaviti dobru opremu. Morao sam razbiti jedan ist da bi mogao trgovati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam ni pričao o barbaru jer oni ni nije baš nešto za uber tristram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U single playeru sam isto imao paladina za traženje itema jer uništava bossove i najlakše mi je bilo s njim tražit opremu za ostale likove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
|
OT: jel ti koristiš smiley umjesto točke? On-Topic: Nadam se samo da neće do 15.5 još srezat mogućnosti izbora u buildu lika. Stvarno su već previše srezali. Bilo bi zgodno kad bi izdali verziju i za one koji žele i znaju igrat (koliko god uspješno/neuspješno) hack 'n' slash rpg, a ne samo za konzola-balavurdiju kojima moraš napisat da lupe enter ![]() Do sada nije niti jedna igra izašla a da ja nisam lupao enter/esc/space ili klikao mišem dok god se ne pojavi meni. Nije baš da mi moraju reč to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ni meni se ne sviđa što su maksimalno srezali customizaciju likova ![]() ![]() ![]() Čim su rekli da ga i pnaliraju za konzole radit kad su ga najavljivali...imao sam loš osjećaj za filing ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ako kome pomogne.. imate diablo 3 key za naručit za 45 Eura na ibay24.net Ja sam tamo kupovo starcraft 2 i settlerse..itd.. i bilo uvik sve u redu.. plača se preko PayPala i ne treba nikakav scan osobne ili tak nest. Tako je bilo bar kad sam se ja tammo reggo. I dobite jos 5% rabata ako se upise kod prilikom naručivanja Kod: IBAY24DE24775 to bi bilo onda 42,75 eura. Jel ima mozda di jos jeftinije ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
neznam jel ima gdje jeftinije ali ja upravo ubo D3 EU cdkey za 54$ na http://www.buygamecdkeys.com/
![]() |
#939 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#940 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Steelserises će danas dati (vjerovatno zadnjih koji se uopće dijele) 45 beta invite-a. Fingers crossed! Kad mi Blizzard neće dati invite ni na konto SC2 koji sam kupio. 1.5. Blizzard gasi Diablo 3 beta servere zbog pripreme za release day.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.04.2012. u 15:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
skida se..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Akutna lijenčina
|
Skinite samo, ali možemo ovo zaigrati tek u 9 navečer po našem vremenu... Code:
Los Angeles (U.S.A. - California) petak, 20. travanj 2012, 12:00:00 PDT UTC-7 hours Zagreb (Croatia) petak, 20. travanj 2012, 21:00:00 CEST UTC+2 hours |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Se moze ovo nekak skidati preko torrenta ili negdje drugdje, a da nije od blizzarda downloader? Skida mi po kojih 15-30KB i zdere sav upload... :P @fler Hvala, sad brzo skida ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 20.04.2012. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
|
To je nešto drugo. Pretpostavio sam da si normalan čovjek, a ne kao i ja ![]() Al budimo iskreni. Ipak ćemo spavat par sati u subotu i par sati u nedjelju, onda treba i jesti par puta (ne možeš koristiti obje ruke za igranje dok jedeš), treba nekad i u wc navratit (barem za broj 2 ![]() Budući da mi sporo skida, možda danas ipak budem na bf3, al sutra je diablo dan. A i preksutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Stavio skidat, otišao na posao na sastanak, vratio se i dođekao skinuto, trljam ruke i pokrečem, upisujem podatke kad me dočeka da taj račun nema na sebi DIablo 3 ![]() Sad treba još 5 i pol sati čekat do puštanja. A i nabijem Blizzard na onu stvar. Onu puste open betu preko vikenda, a ja ću preko vikenda 24 sata biti na poslu. SUtra cijeli dan i prekosutra cijelu noć ![]() Pa da ne povjeruješ.
![]() |
![]() |
#960 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
da, stvarno, mislim da bi se Blizzard trebao ravnati po tebi..kako im se samo to moglo desiti da te nisi nazvali kad radiš prije nego su puštali open betu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|