|
![]() |
#931 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, valjda imaš nekog frenda da probaš da li je isto i sa nvidiom? ![]()
![]() |
#932 |
Banned
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam ih barem 5 u krugu 500 metara, ali vec dugo Nvidia ne stanuje u njihovim kucistima. Stavim 11.1 drajvere pa probam, mozda je ipak graficka u banani, ponekad se zelene tocke pojavljuju i dok boota... EDIT:Instalirao 11.1 i nema zelenih tockica vise, praticu pojavu mozda ipak naidju. Zadnje izmijenjeno od: gustetic. 01.02.2011. u 16:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Postoji li šansa da se nekako izvuče lozinka koju je opera zapamtila? Nešto sam prčkao i izgubio sve lozinke koje su bile spremljene, do nekih sam došao, ali ostao je problem sa fejsom. Imam tamo neke podatke koji mi trebaju, a imam i slika koje su samo tamo. Dakle, lozinka nije spremljena u onaj "čarobni štapić" nego bi prilikom otvaranja fejsa opera sama ispunila mail i pass. Ne znam je li moguće to negdje izvući, nadam se da je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#935 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam kako vama, ali meni je Opera podosta sporiji browser nego ostali. Treba barem 4-5 sec duže za svaku stranicu da otvori. HCL mi npr. uvijek napola otvori... I ne sviđa mi se kako su bookmarkse riješili, nije baš, ajmo reć praktično doć do njih. Osim ako se nekako može složiti kao npr. kod mozille, a ne da moram menije otvarat. I kako da bude scrollanje kao kod mozille i ostalih preglednika, ovdje nekako drugačije scrolla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() @1. Koristim Google Chrome koji je stvarno brz, pa ta promjena u brzini otvaranja između njega i opere je onak dosta vidljiva. Priviknuo sam se na brže otvaranje ![]() (Ovo za miš je Smooth Scrolling) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja imam blokirane flash animacije, tek ih mogu pokrenuti tako da ako stisnem jednom na ajmo reci "play button" i nakon toga pustis video, inace mi sve flash aplikacije stoje u "play buttonu" i ne pokrecu se dok ja to ne dopustim i odma mi sve brze radi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
opera je i meni zastajkivala na 360P slici dok je na chrome-u radila fluidno (youtube). cini se i meni da je Opera sporija od konkurencije i to osjetno. Steta, lijep je browser, neke stvari su pogodili taman kako meni odgovara, no neke stvari me kod opere smetaju tako da sam nakon dugo vremena koristenja Opere presao na Chromium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Meni je Opera i dalje sasvim solidan browser, nekad je imala dosta problema s učitavanjem stranica, ali iz verzije u verziju je sve bolje i sve manje imam potrebu otvarati druge browsere. Kaj se tiče brzine, između Opere i Chromea ne vidim neku razliku, približno isto vrijeme učitavanja većine stranica, a Firefox je obično sporiji. Svima koji imaju probleme s Operom preporučam da naprave kompletnu deinstalaciju i brisanje svih ostataka pa ponovnu instalaciju, meni je to riješilo neke sitne probleme. Ako vam je frka za bookmarkse i postavke, jednostavno koristite Operu Link za sinkronizaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@snorky probaj si koristiti operu mail, ili postavi na google-u da ocitava (identificira) kao IE desni klik > edit site preferences > network i tamo stavi IE
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Fresh Juice
|
Opera mi radi daleko brže od Firefoxa, a i od Chroma također. Problema nema za sad. Citiraj:
Ja moram tako dvaput kliknut na videe, ali oni sami krenu već, tako da je to samo za dobivanje kontrole. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
pa što revo unins to ne radi? išao sam na onu zadnju opciju da mice sve. i mislim da sam pregledao jel ima sta. i kad sam instalirao ponovo bilo je sve ok i sad opet neki dan gmail neće radit normalno jer kao activex control nije uključen i spominje internet explorer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Opera 11.10 Barracuda (Alpha) http://snapshot.opera.com/windows/su...0_2005_int.exe Upravo ju stavio na laptop i jedino što za sada primjećujem je nešto manje zauzeće memorije od 11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
piše ti u opisu baracude pod known issues da ne radi.. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Fresh Juice
|
Spremam se formatirat komp i na novo OS stavit. Sad me zanima jel moguće ikako passworde spasit da ne moram nakon instalacije sve upisivat? Bookmarkse i speed dial sam našao u Application data; bookmarks.adr, bookmarks.adr.pre_sync i speeddial.ini, speeddial.ini.pre_sync; to je to? edit- ispada da su u wand.dat fileu spremljeni passwordi. U pravu sam? Zadnje izmijenjeno od: Juice. 21.02.2011. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
rješio problem Zadnje izmijenjeno od: MiroGavran. 22.02.2011. u 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel tu netko onomad spominjao Java Scripte pa je netko postao par primjera od kojih je jedan bio za prosirivanje prozora za odgovore Ako se netko sjeca ili zna kako to napraviti bio bih vrlo zahvalan ![]()
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#960 |
Fresh Juice
|
Kako maknuti ikonu Opere iz taskbara kod sata? Prošao kroz sve opcije i nigdje nisam vidio, možda sam zaobišao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|