|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dali se moze sa originalnim keyom igrat na onim drugim serverima? how to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
ljudi do čeg bi ovo moglo bit-pojavljuje se samo kad se približim oceanu http://img440.imageshack.us/img440/13/codlu7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
uvik kontra
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://i80.photobucket.com/albums/j1...ca40/29LvL.jpg ![]() ![]() ![]() Ima li itko bolji score? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
ja bi htio igrati taj zombie preko hamachia al nemam s kim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#943 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
problem cod-5ice dakle instaliso sam sve i stavio crack gore pokrenem igricu i otvori mi sve normalno, idem na solo,new game,izaberem tezinu igrice i nece mi se upaliti tj.opet mi se natrag vrati na ono-new game i mision select u cemu je problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Guest
|
@kasper_sky: To ti se otključa kako napreduješ sa rankingom u mp. I to, i još brdo stvari... btw, kad je već "pljuvačina" po petici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
1oo1 NooB
|
PC 1.2 Patch Details | Updated 1/26/09
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
imam problem.. svaki put kad u singleu odem na new game i odaberem težinu, vrati mi se na meni new game/mission select..ista stvar i kad odem odabrat mission slecet, odaberem prvu misiju, odaberem tezinu i opet me vrati u izbornik..ima rjesenja? ![]()
![]() |
#948 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Još nema patcha osim 1.1...................................... Citiraj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A fala ti BOže evo i mene na 65. lvl-u ![]() ![]() Ponajviše sam želio 65 lvl zbog otključavanja M1A1 Carbine koji sam konačno - otključao. ![]() BTW, jel ikome radi show FPS komanda za console? Fraps mi se neda stalno paliti a navikao sam u CODu 4 da vidim fino na koliko ide ![]() Inače nisam uopče opsjednu FPSima u nijednoj igri al u CODu volim vidjeti
![]() |
#951 |
|
Ma hoću od CODa show FPS, ne od programa sa strane. Inače... kako ovaj M1A1 rastura ![]() Stopping power + M1A1, padaju ko muhe. Redovito među prva 3 sa tom puškom Uz Kar 98 najdraže oružje ![]()
![]() |
#952 |
Premium
|
u patchu novom če ti to biti omogučeno, za sad nemreš vidit |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Inace nisam dao da se pljuje po ovoj igri al igra tj izdavaci ove igre su takav epic fail od ljudi, pa zar nisu mogli 2 osnovne stvari rijesiti to mi nije jasno. Naredbu za record i fps ono nestave ... katastrofa. To je kao da odem kupiti cevape a mi da samo lepinju bez cevapa i luka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
mislim da je taj cod5 zamišljen za casual gamere...a ne za klanski gaming, po serverima (original) rijetko viđam djecu i zato mi se igra sviđa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
|
Citiraj:
Ja sad na 65. lvlu neznam dal da otključam Prestige... :/ Ako ga otključam, svi challengei mi se resetiraju jel. Nije baš dobro objašnjeno u igri. Dakle, ostajem na 65. lvl-u, imam sva oružja koja sam već i otključao, samo mi se svi challengei nestaju i moram ih ponovo jel? Kao i svi headshotovi/killovi?
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
|
sve ispočetka samo ti ostaje omjer kill/death i headshotovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
|
ma taj prestiž je bezveze, samo se za *ebenu ikonicu mučiš ![]() sad čekam da patchaju igru tak da nema onih retardiranih power servera (extra exp) i onda krečem ispočetka igrat kak se spada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
|
Izbacit će te fast rank servere? Fala Bogu! Uletio jednom slučajno na searchu, bio na 8 lvl-u i igram kad ono 5 killova i eto me na 20-om lvlu Poludio sam, gledam WTH Užas, mrzim te servere,
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|