|
![]() |
#9361 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
znaci kao sto je neko naveo (iako sam to vec napravio bio) prvo stisnite na sajtu na MM-ov popis igraca i onda vas prebaci na taj thread. Zatim stisnite ispod na CoD2you server da se vratite na index foruma te nastavite sa pregledavanjem foruma.vjerojatno malo zbunjujuce ali napravljeno zato da se svi regaju i da vide topic sa listom igraca ![]()
![]() |
#9362 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9363 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9364 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ostale sitnice su se pojavile zbog moje male sprčke, kada idem iza majstora popravljati. SADA kliknie na Forum sa početne stranice i u Bookmarke (Favorite) stavite taj link. Onda će sve raditi normalno. Taj link je i u Firefox ekstenziji koju možete skinuti sa download sekcije. Taj linke je ovaj i jedini je koji je ispravan. http://www.cod2you.com/forum/index.php P.S. A da ovakve stvari ne rješavamo na PCE? Mislim da smo ih dovoljno zamarali našim problemima.
![]() |
![]() |
#9365 |
Premium
|
hmm rak nisam to htio tu rijesit,ali nisam mogo c2y forumu pristupiti ![]()
![]() |
#9366 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Bezobraznicima koji se prave pametni i ne žele pročitati jednostavne ali važne upute ne želim niti odgovarati. Još mi se jedan pojavi sa nekom sprčkom, zahvaliti ću na registraciji, Poslati ga u recycle bin, a njihov username u listu nepoželjnih.
![]() |
![]() |
#9368 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ajde dojdite na server |
![]() |
![]() |
![]() |
#9370 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja danas nemogu igrati !sry |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9371 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Ljudi, ako imate kakvo pitanje ili bilo što slično, NEMOJTE tu postat, već mi šaljite na mail ili pokrenite lijene guzice i odite se regat na www.cod2you.com. Zadnje javljanje na ovom threadu, pokoj mu duši. : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9374 |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.imagesforme.com/images/4343Clipboard01.jpg rak fakat mi je pun k**** tvog omalovažavanja registriral sam se već 10 puta na forum i svaki mi put piše pogrešna lozinka ili korisničko ime ustvari, kakve veze ima cod2you sa serverom??? ja sam se registriral na pcekspert i ne želim se registrirati na drugi forum da igram. to kaj ti želiš da budeš svigdje glavni, mene nije briga. ja neznam kaj sam ti ja skrivio, uglavnom mi je više toga dosta. nemaš pravo se na mene derat i s*at mi jer si prema svom ponašanju puno veće djete nego sam ja ikad bio više se nikad ne vraćam na ovaj forum i svima koji će se htjeti regat na njega reći ću da te zaobilaze u širokom krugu tek toliko da znaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#9375 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9376 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9378 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ja tebe ili nekog drugog omalovažavam? A nije li omalovažavanje to što nisi u stanju pročitati i primjeniti vrlo jednostavne upute, koje izmežu ostalog kažu da NE KORISTIŠ HEBENI TAG PRI REGISTRACIJI. A svaki od 10 puta si ga napisao. Piše ti da ako ne razumiješ što je Name a što UserName staviš oboje isto. A nisi razumio jer se ne bi onako registrirao. Samo ti za primjer kažem da je to 80 ljudi uspješno savladalo. Oni nisi normalni? Neregistracijom na drugio site ne možeš igrati. Pozdav i vidimo se na drugim serverima.
![]() |
![]() |
#9380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
crash owerride daj nemoj se tako pinit na nekoga...nije nitko kriv za to...ako imas problem iznesi ga pa ce ti ostali pomoc! Nemoj svaljivat krivnju na druge. A neko mora bit i glavni....i doma u kuci i na serveru autoritet mora postojat! To ti govorim u dobroj namjeri... Jer da znas koliko vremena truda i volje treba da se postigne ovo sto SVI MI imamo i koliko truda da to ZAŽIVI.... ne bi tako govorija nego bi napravija ono sta san ti prije reka a to je da si uzmes vremena i polako procitas RAK-ove postove i sve bi ti bilo kristalno jasno! Ponavljam opet da ti to govorim u najboljoj namjeri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9381 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
http://www.cod2you.com/forum/index.php?topic=17.0 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9382 | |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9383 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Crash nitko te ne proziva za pare nego je E.T: samo opisao situaciju a to je da je server vezan samo za www.cod2you.com sajt za koji Rak uredno placa domenu i prostor svojim novcem. Ne zelim ulaziti tko je dao koliko novca, to je nebitno, ima nas nekoliko koji cemo redovito placati tako da za server nece biti problema... SAmo se registriraj kako spada, nema veze, ako 10 puta nisje bilo nesto uredu napravi 11, nema razloga za uzrujavanje. Registracija na taj site je registracija na server to tako shvati, nadam se da ces doci gore jer si vrijedan clan naseg servera i uvijek se rado pucam s tobom.
![]() |
#9386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
server se vraća no normalu, nismo se uspjeli skupit : baad :
![]() |
#9387 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
frula opet... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9389 |
R.I.P Mitzek
|
vidim ja sam se jedini pojavio u 23? sta je sad kaj nije bilo odgodeno za to isto vrijeme? ma laku noc i svaka chast na organizaciji tima! probajte bar obavjestit(ovo je namjenjeno svim slijepcima i onima koji se osjecaju tako....): baad :
![]() |
#9390 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
PO 1100 PUT, SELIMO SPAM NA NOVI FORUM, AKO NETKO NEMOZE NA NOVI FORUM NEK TU JAVI, ALI OVE FORE KO SE SKUPIO KO NE IDU TAMO. SORRY NA SLOVIMA AL OCITO DA SE NEMOZE SHVATITI! : bonker :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|