|
![]() |
#9301 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ukljucen mi je PB unutar MultiPlayera, ali napravio sam i update kako kazu na nekim stranicama a ni to ne pomaze. EDIT: Cim ubijem nekog odmah me izbaci i poakze taj error.
Privatno Razlog: Opci bahatluk i nekultura 10.08.2023. 06:44 autor: Hamm 30 / Expired |
![]() |
![]() |
![]() |
#9302 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
hehe jucer sam se strgo od smijeha mad_maxu kaže mad_max killer segalu: "segal, smanji taj bind da te rak ne kika.... i ne banna..." i rak kika maxa zato jer je koristil exploit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9303 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
moraš se pristojno ponašat: roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9304 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9306 |
Keeper of the Nine Keys
|
Ja sam poslao MM-u svoje podatke za prijavu za COD2 (ne za ligu vec opcenito) prije tjedan dana i jos mi nista nije odgovoreno... ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li ostali imaju problema kod pristupa forumu COD2You? ![]() Od sinoc nikako ne mogu pristupit forumu? The page isn't redirecting properly by Mozila |
![]() |
![]() |
![]() |
#9308 | |
nautic expert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9309 |
Premium
|
Ma nema šanse ne mogu opce otvorit forum sve ostale sekcije na stranici uredno otvaram...ali Fourum nikako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9310 |
nautic expert
|
ne znam. evo sada uredno sa firefoxom šaram po forumu i nemam nikakvih problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9311 |
Premium
|
Nope, ni ja nemrem na 4um. Al nisam htjela reć ništa da ne ispadne da se moram registrirati i poslati PM-ove i da nisam dobro pročitala onaj "the" post of Raka ![]() edit: a ispada da se moram registrirati i da sma bolje trebala čitat "the" post ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9312 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9314 |
Premium
|
RAK hvala...sve ok! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9315 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
@OSTALI PAŽNJA: Ima ljudi koj se jos nisu regali na novi forum, ima i igrača lige koji to nisu učinili, a moraju, obavezno. Apeliram prvo na njih a onda na sve ostale da odrade tu formalnost tako da nebi bilo problem sutra sa ligom te da možete i dalje nesmetano igrati i primati passove itd. ![]() Lagano selite spam na nas forum spameri jedni : hello2 : ![]()
![]() |
![]() |
#9318 |
herr Flick
|
![]() |
#9322 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9323 | |
nautic expert
|
Citiraj:
brze će ti biti odgovoreno, a i da se oslobodi pce forum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9324 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
moze se igrati i 6:7 ili 5:7 ako ekipa kojoj fali 2 igraca neodluci predati imas na cod2you sve o lizi pa malo pogledaj
![]() |
![]() |
#9326 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam se registrirao tamo na stranicu, ali u forum nemogu ući..kada se hoču registrirati na forum.. Piše kao da se nemože... A čini se da ću COD2 preči na 2GB paket, jer fakat mi se igra nekaj online.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9327 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam za 2gb igrao neko pocetno vrijeme. Sve ovisi o tome koliko budes visio gore. Na COD mi mjesecno ode preko 3-3,5gb ako se ne varam. Imam paket od 5gb, i tu sam negdje na 4gb na kraju mjeseca.
![]() |
#9328 |
Feldwebel
|
Dragi suigrači! S neizmjernom srećom vas mogu obavijestiti kako naš game server dobiva sasvim novu dimenziju. Već se tjedan dana, u najvećoj tajnosti, pripremaju korjenite promjene. Nisam htio ništa oglašavati dok ne bude sve kako sam zamislio i upotrebljivo za vas borce. Game server ima svoju stranicu i svoj forum: http://www.cod2you.com Od sada pa nadalje se možete registrirati na stranici što predstavlja i registraciju na forumu. Ne obratno. Prilikom registracije ste dužni unesti i svoju pravu mail adresu jer ćete osim aktivacije ubuduće dobivati i informacije o promjenama passworda za server. Uskoro će biti promijenjen pass, pa bi bilo dobro da ovaj prelazak obavite na vrijeme. Samo registrirani korisnici će moći doći do modova i mapa za igranje na serveru. Uskoro se i to mijenja i dodaje se više sadržaja. Sve informacije će biti prikazane na siteu i forumu. Ime za registraciju mora biti skraćena verzija onoga koji koristite i za igranje na serveru. Svi koji se ne budu držali toga biti će automatski uklonjeni sa servera. Tako ćemo napraviti da ne bi više bilo pitanja tko je taj i sl. U vezi ovoga ne želim raditi nikakve kompromise jer se ovako previše opterećuje MM koji bi trebao pokušati pratiti svaku vašu promjenu imena. A neki ga mijenjaju više nego čarape. Zato dobro razmislite o tom imenu jer ga neću mijenjati samo zato jer je nekom dosadno. U ime ne pišite tagove, već samo ime i to onako kako bi se trebalo čitati. Npr. .::PCE::. m4dm4x će se registrirati kao mad.max ili madmax ili kao već. Ili će $$KILL3RR postati Skiller. Username i name ne moraju biti isti. PAZITE!!! Username je ono ime kojim se logirate, a Name je ono što ostali vide i mora biti jednako imenu koje ćete koristiti u igri. Ako ne znate što ovo znači, oboje stavite isto. I naša liga će napokon imati svoje posebno mjesto na siteu. Biti će prikazani rezultati, izvješća i sve što vam je potrebno za igranje. Svaki igrač će dobiti svoj mailbox sa 50Mb prostora koji će služiti za dobivanje informacija o matchevima, passwordima i ostalom. Taj mail stavite i u svoj profil nakon što ga dobijete. Taj će mail biti jednakog imena kao i korisničko ime na siteu. Sada bi i PCEkspertovci mogli odahnuti jer se rješavaju spamanja po ovom forumu i threada sa više od 9000 postova. Bilo je i vrijeme da ne koristimo njihovo ime za server i sl. Moderatori na PCE mogu posebno odahnuti da su nas se riješili. Ako se mene pita, ovaj thread može biti zaključan i zaboravljen. Na našem novom forumu možete izraziti sve svoje spamerske potrebe. Taj novi forum nije bez pravila i morati ćete ih se pridržavati. Za početak se možete ravnati onima na PCE, dok ne napišem nova. Podsjetite se pravila za igranje na serveru. Ako ste promijenili puno podataka u odnosu na staru registraciju, ponovite postupak registracije za igranje na serveru na mail mm@cod2you.com. Podaci koje trebate dostaviti se nalaze ovdje: http://www.cod2you.com/index.php?opt...d=17&Itemid=36 Uskoro će biti u pogon pušteni novi modovi i nove mape za igranje. Dosadašnje mape će biti korjenito izmijenjene te dodane nove. Pripremite se na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na službenoj stranici. Ne ovdje. Sve ovo i mnogo više će biti i prikazano na siteu. Nadam se da prelazak neće biti bolan za većinu.
![]() |
#9329 |
Feldwebel
|
Ne ponavljam ovo više. Kome ovo nije jasno, a ima ih, neka vrati komp u dućan gdje ga je i kupio.
![]() |
#9330 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
pa kaj bi mi sad trebali prestat pisat zato kaj ti imaš novu stranicu omg. ja ću pisat u svoj thread :P
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|