|
![]() |
#901 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() moglo bi se reči da i nije bila tak loša , evo njim 3.5/5 ... uglavnom najbolji dio mi je bil kad onaj giger pokrene svoj stroj a onda prikažeju kak ovi gore dominikenjci i njihov vođa slušaj po podu kaj je to ispod njih ![]() NARAVNO DA NEBI ZABORAVILI DA SUTRA TREBA OBAVEZNO GLEDATI STAR TREK JER POČINJE ŠORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#902 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma neznam... meni je malo bilo danas dosadno, ne kazem da je bilo katastrofalno ali svejedno.
![]() |
#904 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaa : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :
![]() |
![]() |
#905 |
Magister Mundi sum!
|
damnit , krive sljike , štel sam masovne bitke , ok , to bum poslje , a sad kad sam več počel ![]() hejr ar some mor pičture os the nice peačhes ![]() ![]() ![]() jojjjjjjjjj , mfrowegnmreofgmirwefpioerwmfreiforme , kak bi ja nju , mislim da bi hol brič nastal kad bi ju drmal u kabini , auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga , vau vau , vau why is treh no fucking smajli , i dosljovno think fucking smajli , i need one now btw. zakaj se umesto slike pokažeju samo linkovi , a metnul sam img tagove =????
![]() |
#906 |
Magister Mundi sum!
|
Evo još jedne , mislim , ja sam nor za njima , aaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw našel sam onaj smilič kej sam iskal ![]() a sad dalje nastavak super mega formati đeri rajanovice ![]() ![]() jen super duper veliki za one koji slabije vidiju ![]() ![]()
![]() |
#907 |
Magister Mundi sum!
|
![]() Ovak imam jedan predlog Mogli bi osnovati klug ljubitelja star trek teta ili ti ga skračeno LJSTT , u njemu bi gledali slike star trek teta i raspravljali samo o njima. Cilj nam bi bil dovesti jednu od njih na naše okupljanje i onda ju povaliti , i to svi po redu , naravno ja 1 , jer ja bi bil predjednik i imal bi sve ovlasti. Dakle ko je ZA ? nek digne oIo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#909 |
Magister Mundi sum!
|
![]() Prvi zadatak je da kidnapiramo ovog čoveka ( Brannon Braga) ![]() drugo : jedno štivo sastavljeno od slika za naše članove , svi čalnovi su ga dužni pročitati i OBRADITI u protivnom če biti proglašeni nesposobnim i bit če izbačeni iz našeg društva ŠTIVO ZA OBRADU - obratite pozornos gore na strelice ( ima puno slika )
![]() |
#910 |
Magister Mundi sum!
|
![]() kaj drugo da velim nego samo NAPOKONNNNNNNNNNNNNNN!!!! evo njim 100/5 , ovih 95 dajem samo završnoj sceni .. šmrc , šmrc , kad sam videl onu skupinu brodova , došlo mi da zaplačem .... ( od veselja ![]() ![]() jedva čekam sutra da vidim kak bu dalje.. bum bada bum ...tras , itd ![]() a najbolje je bilo sa onom lopticom : "poručuje da če se vratiti " ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Danas je bilo uberdorbro,a tek sutra,kako će bit!! NAZDRAVIMO ZA MOJIH 100 POSTOVA ![]()
![]() |
#913 |
CyberSky
|
Sram ih bilo,koliko je samo bilo brodova ,a kaj bu tek sutra ,tamo ima više od pola flotine flote iklingonaca.Meni neke nije jasno kak to da flota nije već razvila cloaking device,a kak su ga bili dobili od romulanaca zake ga ne repliciraju i u druge brodove.Ice jesi bio vidio ono minsko polje
![]() |
#914 |
Magister Mundi sum!
|
...ima starfljet cloaking device samo kaj prema nekakvom sporazumu ga nesmeju koristiti itd itd tehnobable .... da ga simjeju svigde rabiti več bi oni takvog razvili da ih nigdo nebi mogel najti , samo kaj onda nama nebi bilo zabavno @minsko polje - se razme da se ga videl ![]() btw - najbolje je kaj su do sad svi jaukali kak njim nič ne valja i da su epizode u večini sapunjare ( kaj se slažem i istina je ) a danas kad je počela akcija izgleda da niko nije GLEDAL!!! SVE BI VAS TREBALO METNUTI U AIR LJOCK I IZBACITI U SVEMIR !!! ![]() ![]()
![]() |
#915 |
CyberSky
|
Neke slikice Sad kad bu akcije niko nebu gledal jer su navikli na sapunjare i više ne gledaju.Pravi trekeri gledaju svaku epizodu ![]()
![]() |
#917 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Tako je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Premium
|
Evo ja sam gledal i bilo je cist Ok. ![]() fala bogu vise nebumo valjda gledali tesku sapunjaru makar je bilo toga i u ovom nastavku tipa ono sa Dax i worfom ili jakom :blju: ali kaj ces
![]() |
#920 |
Premium
|
je..., pa nije bas ugodno kad ti vakuum isise oci iz lubanje! ![]()
![]() |
#921 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Epizoda je bila odlična... mhmnjmm No,nije mi jasan taj postupak Romulanaca,jer ako Dominij zgazi Federaciju,oni su sljedeći,bez obzira na ugovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Kolko nam je poznato romulanci su jen veči dio brodova zgubili u onom napadu na planet osnivača tak da njim treba malo vremena da si obnoviju brodovlje a onda se buju ioni pridružili našoj flotici ![]()
![]() |
![]() |
#923 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Isto tako,zašto u Star Treku nema lovaca, malenih,razornih brodova velike brzine koji bi radili pizdarije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
A i takvi brodovi bi bili gotovi čim bi ih jedan od večih pogodil. ali čini mi se da je jedna rasa imala lovce i to jednosjede , ali nemrem se sad sjetiti koja je to bila. Nekak mi se čini da je to bilo u Voyageru ali nisam siguran.
![]() |
![]() |
#925 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad sam pogledao. Majke ti kolko brodova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bit će veselo, a Dominij je nadrapao. go Sisko go :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jučerašnja epizoda-ZAKOOOON! Samo što nije malo čudno da Dominijski brodobi padaju ko trule kruške (1 torpedo i gotovi su)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Sannin
|
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! 17 GODINA!!!! STA CE SAD?? KAKO CE SE VRATIT??? ps. zabrinut sam... ![]()
![]() |
#928 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() 2. nemaš se kaj brinuti ![]() A kaj taj smrdljivi doktor misli glumiti DATU ![]()
![]() |
![]() |
#929 |
Sannin
|
sori ali nije mi napeto citat unaprijed... pokvarim si dozivljaj serije onda...
![]() |
#930 |
CyberSky
|
Kako su sjebani dominijski brodovi nemaaju replikatora,ambulante i oni vizori it sucks.I ova je epizoda bila zakon ,jeste vidli kak su bili rastureni flotini brodovi na početku i ona 7.flota vrati se oko 12 ili nešto brodova od 112!!!Jel bu Sisko vratil postaju borbom ili nešto?KAk se buju vratili bez warpa i buju kardasijanci uspeli uništiti minsko polje budući da su Jem hardari ostali bez bijelog pa budu ubrzo pocrkali, a rat traje do kraja serije?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|