|
![]() |
#901 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
i nisam momak, tek toliko da se zna.... šalu na stranu, sviđa mi se ovaj mob: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...re-white/d401/ to imaju u sklopu one "šokantno dobre ponude" za 99 kn mjesecno kroz 2 godine.... pa sad molim nekog za dobar i istinit savjet... isplati li se to dvogodisnje robije i tih para? kakva je kvaliteta tog uređaja? hvala... edit: bitno mi je da mob ima prostran ekran, dobru kameru, izdrzljivu bateriju, kvalitetnu izradu.... da ima sto manje rupa u koje ce se zavlaciti smece i prasina i da nema fizicke tipke za navigaciju Zadnje izmijenjeno od: Valley7. 25.07.2013. u 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pročitaj malo temu u rikverc paš vidit koliko sam ih ja popljuvao i na kraju otišao od njih. Ja sam zadnji koji bi ih branio, vjeruj mi ![]() Ponuda mobova im je očajna. A ove za koje pitaš, to su low end uređaji. Fizički su kvalitetni, ali pitanje je zadovoljavaju li tvoje potrebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#907 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ja sam recimo nakon 14g pretplate kod tmobilea prešao ladno na tele2 baš zbog toga. Em je G bolji uređaj od Z-a, em sam po pitanju same tarife profitirao, tako da u mom slučaju nije bilo potrebe za razmišljanjem (cijena uređaja me nije smarala, imao sam na probi i S4, i One, i Z i optimus G), nego čista tarifa i što dobijem za svoju lovu svaki mjesec.
![]() |
![]() |
#908 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#910 |
Antimićanin
|
Issati. E sad je nebi kupio sigurno, niti bi prelazio sa tele2 na tkobile. Vjerojatno bi sada uzeo alkatela idola u tele2 da sam ostao, za soma kuna. Svaki mjesec nešto novo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Zato sam i prešao kod ovce, revolucija po 135 kn, gore navedoh već odnos uloženog i dobivenog u odnosu na 225kn tarifu kod tscuma, te mob koji mi paše po također odgovarajućoj cijeni, i super. Tu i tam naletim na neke čudne zone sa mrežnim (ne)pokrićem, ali generalno sam prezadovoljan dobivenim u odnosu na cijenu.
![]() |
![]() |
#912 |
Antimićanin
|
Jedno je sigurno - telefoni su preskupi. Već vidim da za 2 godine neću moć kupit bolji phine, a kamoli.ovakav flagship za 1500kn. Bit će ili eu refurbished ili kina. Da nije uletila ova xperia, bilo bi to već i ove godine, tako da sam sad miran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ma to nije normalno više. Ja sam još na Smart 100 tarifi uz koju sam uzeo Xperiu nea ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naruči boli glava Kineza za 300$ i uzmi samo pretplatu bez tih dodatnih novčića za otkup mobitela.
![]() |
#916 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
na pretplati sam.... to znaci da svoju potrosnju mogu doznati tek nakon 5. u mjesecu.... mnogo debilno i iritantno.. no sto je sa onom "moj tele2“ stranicom? hocu li, ako se tamo registriram, moci vidjeti potrosnju bez obzira na ovo ogranicenje? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Antimićanin
|
Nećeš jer na moj tele2 ti je potrošnja uvijek iskazana kao pretplata. Ako ti je npr 50kn, pisat će ti 50kn dok ih ne prebiješ. Samo moš vidit minute, koliko smsova i internet prometa imaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kome i gdje se zaliti na njihovu NEuslugu? Znaci potez vk-zu mi pali roaming a kraj mene kolega na tmobile ima 3g. Da ne pricam o stalnom pucanji poziva kao i to da ne cujem sugovornika?
![]() |
#920 |
Premium
|
probao si u preffered network staviti tele2 i t-mobile? pa ako ne nađe jednu da traži drugu. u tom slučaju ne bi išao na roaming... |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa jel ima nešto slično kod drugih na bonove, jer ne vidim neku konkurenciju SMART35 tarifi kod TELE2 na bonovima ? 1000minuta i 1000MB (0 SMS koje ionako ne šaljem) za 35kn mjesečno s time da mi je uspostava poziva 29lp. Tak da realno ne potrošim 50kn mjesečno...
![]() |
#924 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
gadget freak
|
Nacionalni roaming se tak i tak ne plaća, pitah nedavno u jednoj debati sa djelatnicima tele2, tako da switch to tmobile odašiljače ftw ![]()
![]() |
#926 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
The mighty pirate
|
Bio je, ali nigdje ne mogu pronaći tu informaciju. Čim je net otišao na T-mobile, odmah paketi nisu vrijedili ništa i spajalo se po cijenama od T-mobile. Baš sam neki dan gledao i cijene vanjskog internet roaminga jer uskoro putujem u Francusku. Mislim da je 5.95 kn za 100 kB, a obračunska jedinica je spajanje. Taj dio je nakon ulaska u EU ostao isti jer se jako dobro sjećam kako je lova iscurila dok sam u Mađarskoj desetak puta uključio net da mi se sateliti brže pronađu za GPS. Deset spajanja - 60-ak kn EDIT: Ipak se nešto promijenilo: 4,26 kn/MB, obračunska jedinica 1 kB Ajde, neće me oderati ovaj put
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.08.2013. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
gadget freak
|
Evo išao sam čitat mail od tele2 ponovo s razumijevanjem ![]() Nije skuplji, bar tako oni tvrde - 'Napominjemo, u slučaju kada izgubite pokrivenost Tele2 signalom Vaš uređaj može se spojiti i na mrežu T-mobile, što za Vas neće generirati dodatne troškove. To konkretno znači da, ukoliko Vam mreža Tele2 nije ponuđena, možete odabrati mrežu T-mobile, što će Vam omogućiti telefoniranje bez dodatnih troškova i korištenje prijenosa podataka na 2G signalu.". Prerano sam se poveselio, znači od 3g-a ništa ![]() ![]()
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Rješenje ti je vrlo jednostavno - promijeni ISP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|