|
![]() |
#901 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Igra podrzava samo Xbox kontroler, za svako sejvanje se treba spajati online ... ![]() EDIT, i onda im se srusu serveri jer previse se ljudi pokusava logirati ... = nema sejvanja .... eh sad mi se vraca sjecanje na PS1 bez memory kartice i prelazak MGS s PS-om koji je bija upaljen 30 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zanimljivo da kod benchmarka CPU usage na jednojezgrenim sistemima ne dostize 100% http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378412 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
e , dal ima tko od Lijepih Naših na kraju igru ? Bero ? dal je stiglo ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
♪☺☼☻♫
|
Vec imam Logitech Cordless RumblePad 2 koji mi pase totalno, proba sam igrati s tim xbox kontrolerima i zabole me prsti nakon 1h igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
jel ima kakve šanse da preko nekog ps3 emulatora pokrenem gta4 za ps3 na pc?... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Registered User
|
Citiraj:
Al problem je u tome sto sam sad iso tamo da ju kupim i nema onog cuda da stavim u kosaricu a danas cijeli dan je bilo...Ja doma reko wtf? Jel i vama tako? Ili su za asd zatvorili prodaju dok odredjen br ljudi downloada? Damn, damn, damn ![]() Taman da kupim i onda ne mogu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
♪☺☼☻♫
|
Ja samo zbog ovog videa gajim nade da i nije tako usran port kao sta se na prvi pogled cini. ( Video - watch in high quality ) A i kada mijenja postavke, neke postavke uopce nemaju toliko ogroman utjecaj na max na poboljsanje grafike a deru performanse bez razloga. Tako da ce se sve to vjerovatno moci tweakati i podesiti optimalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Banned
|
100.000 ljudi u ovom trenutku skida piratsku verziju roflmao ovoliku pomamu na netu za nekom igrom nikad nisam vidio u 1min se posta u prosjeku 10 komentara... zanemarite ovo, stvaran broj je puno veci lol trenutno svi na 99.9% za kojih 10min ce biti najveca navala seedera u povijesti torrenata.. a ja i dalje cekam da vise to dodje u algoritam :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.imagesforme.com/show.php/247327_GTAIV.jpg eo pa malo parite oci :P Instalira se pa cemo vidjeti..
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma joj, neznam cemu su svi tolko napali tu grafiku i pljuju igru da izgleda starije nego bi trebala, a šta vi svi očekujete?? da je real life grafika? da igrate film?? HALO pa nebu to tak skoro... i svi samo tu grafiku komentirate, kao da cete igrat grafiku, igrat cete igru a ne graficke detalje... ja vjerujem da je grafika dovoljno dobra da se igra da igrati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ajde instaliraj sto prije, pa javi !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | ||
Banned
|
Citiraj:
ajd da je to negdje podjednako, ali izgleda losije nego na konzolama... Citiraj:
naravno da cu to komentirati posto me to i najvise zanima grafika dodaje novu dozu realizma u ovaj zanr, pogotovo sa svojom havok fizikom koja kick ass ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
svejedno ja i dalje ne vjerujem tim screenshotovima i vjerujem da ce to kod mene izgledat bolje... mozda sam samo nadobudan ali ne gubim nadu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|