|
![]() |
#901 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
STALKER SoC i CoP - 4.99€ na steamu
![]() |
![]() |
#902 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Naravno, hoću im platiti i baš sada se server skrši i nemrem obaviti transakciju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#904 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja nisam igrao SoC do sad, sad ga igram sa Complete 2009 modom od pocetka. Primjetio sam da u 3 dana koja igram igru nije doslo ni do jednog blowouta..Jel tog ima u Soc-u? Do sad nisam naisao na nesto slicno, dali postoji ikakva automatska/poluautomatska sacma, ponekad zatreba nesto jako za blizinu (bloodsuckeri) , a imam samo 2 metka za ispucat pa reload.
![]() |
#905 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
ima jedna SPAS-12 unique sačmarica koja je mrak, samo sam zaboravio gdje sam ju pokupio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Brat od Đon Vejna
|
Ajmo znalci ![]() Muci me misija za Duty, kad moram ubit snipere u freedom bazi. Znaci lik mi veli da rijesim snajpera, javim da oni raznesu zid, on mi veli da ce oni napast bazu a ja cu rjesavat snajpere. Ja napravim ovo: ubijem prvog snajpera, lik mi nest isprica na radio, odem do ulaza porjesavam one sto cekaju i sve snajpere. za to vrijeme ovi su raznesli zid i ostalo, kad pocistimo bazu ovaj se vrati u stalu, ali ja ne dobivam nista za nagradu od njega? Kad ubijem prvog snipera, odem do stale, ovaj mi veli da ce oni napast a ja rjesavat snipere, kad tako pratim misiju svi pocrkavaju. Moze kakva taktika? (prije tog nisam obavio misiju za glavnog u Dutyu da nadjem grenade lauchere)
![]() |
#907 |
Antimićanin
|
Da ti nije Skull možda poginuo? Ako ti njega snajper skine, a to se zna dogoditi, zaboravi nagradu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam isto dobio ćunu pa sam kolinje napravio, valjda sam se 20 puta vraćao tamo po oružje i municiju za prodaju ![]()
![]() |
#909 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() Nasao sam onaj RG-6 u podrumu kuce u bloodsucker villageu i nisam ju uspio zadrzat (bacit na pod pa pricat sa narednikom). U armoryu od freedoma nema nista pametno osim onih M4 ki (ili kako se vec u igri zovu, ML 300 ili tak nest)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Brat od Đon Vejna
|
Napokon skupio hrabrosti i alata za uc u x18 ![]() Onih poltegriesta (kak se vec pise) ima beskonacno puno? cim jednog ubijem drugi vec dolazi tako u nedogled koliko sam skuzio, nisam vise htio trosit municiju.. Pseudogianti su takva laganica za ubit da je to strasno, u CoPu sam trebo potrosit cjeli arsenal municije da ga srusim.
![]() |
#913 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Pseudogiantu plasiraš jednu Vog25 među one pukljave oči i doviđenja laku noć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Druže evo ja napredujem prema brain scorcheru,došao sam do red foresta i nabavio od monolitha dragunoV ![]() imam SEVA suit kako si rekao al bez obzira radijacija tu i tamo me zna sjebat i to podosta ![]() najjača assault puška je ona Groza 14,bez premca :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav decki. evo ja nakon dugo vremena odlucio zaigrat stalkera ponovno u svom njezinom sjaju i novijem hardveru tako da mogu na max sve vrtit ![]() enivej imam par pitanja. stavio sam stalker complete 2009 mod. nije mi jasno dali sa tim modom i dalje mogu iskoristit onaj data unpacker da mi se "data" brze loada ili to sad nemogu napravit ili nije ni potrebno jer sve "vuce" iz onog novog gamedata foldera? nekako mi je cudno hodanje/trcanje u igri, a ne sjecam se vise kak je bilo. dali su to dirali u ovom modu na odnosu na origigi ili sam ja to naviknut na sve ove novije igre zadnjih godina gdje se lik mice (mislim da se kaze bob?) kad hoda/trci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Premium
|
Citiraj:
edit1: btw jel radi FOV switcher v1.6 sa ovim modom jer mi se cini da mi je FOV jos uvijek u banani ![]() edit2: iskopao sam ovo. mozda se moze bolje nemjestit bobbing, iako ja uopce nisam primjetio da radi doticni: "- To increase head bobbing, open the file: gamedata\config\misc\effectors.ltx and copy the following entry into the file: [bobbing_effector] run_amplitude = 0.00375; 0.0075 walk_amplitude = 0.0025; 0.005 limp_amplitude = 0.0055; 0.011 - To remove head bobbing, copy this entry instead: [bobbing_effector] run_amplitude = 0.0; 0.0075 walk_amplitude = 0.0; 0.005 limp_amplitude = 0.0; 0.011 " edit3: ja sam stavio ove "jace" postavke za head bobbing i meni odgovara tako, pa probajte ako je nekome cudno kretanje. poz Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 27.01.2011. u 21:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=480 dobar je, igram ga trenutno uz Sigerous na CoP-u
![]() |
![]() |
#922 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: zaboravih pitat. sinoc sam probao "-nointro" uvalit i skuzio sam da mi onda ne prikazuje ni onaj uvodni film kad odem "new game". sta je to normalno, da nece bi ni kasnije filmova? Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 27.01.2011. u 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobar je, dobar samo par kratkih napomena da znate o cemu se radi -bestije su teze za ubijanje -protivnici isto, headshotovi i sacmarica iz blizine jedini nacin za trenutno zaustavljanje -nema mape na desku, nema upozorenja na njoj tko vam je prijatelj i obratno -blowout dolazi iznenada, kako nema mape nema ni signalizacije gdje zbrisati Ostala iznenadjenja ostavljam da sami upoznate na svojoj kozi ![]() @papčić u AMK u X18 imas 8 ili 9 poltera, dobro su me izbubetali smecem dok nisam sve te gnjide nafilao sacmom
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 27.01.2011. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
|
Odlučio sam ponovno odigrati SOC sa 2009 modom...upravo se skida. Kako se instalira taj mod i da li je potebno patchirati igru na zadnju verziju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
|
Pa zar se 1.005 ne može odmah stavit bez predhodnih ? Inače verzija igre je 1.0000...barem tako kaže kad krenem sa patchiranjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
posto je najveci, i ja sam mislio da je komulativan, ali posto to nigdje ne pise, nisam htio riskirat pa sam skinuo i prijasnje pečeve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Biseri, razvalili ste o piratskim kopijama igre i crackovima a kad dođe mod i prikelji vam po mjesec dana bančinu onda se budete pitali zakaj? ![]()
![]() |
#929 |
Premium
|
stavio v1.005 i onda 1.006. ovi ostali ne trebaju. sad se malo igram sa AA i igra dok ga ne forsam leti na 60FPS-a (V-Sync ON), a cim stavim AA 4x steka na 25FPS-a ![]() btw ona postavka za AA unutar igre jos uvijek sa patchem 1.005/1.006 ne radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
jedno pitanjce: nikako da zavrsim onaj kvest di moram ubiti sve bandite kod agroproma u SoCu. sve ubio (bandite i military) i dalje mi pise da ih trebam ubiti. takoder, kad dodem u agroporm underground, s one strane di se moze odmah na pocetku desno, prikazuje mi da je tamo neki stash ali nema nicega. fala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|