|
![]() |
#901 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni na FF nikako nece editirati post a dok na Operi mi radi ok. Steta kaj vise nema one brze edit opcije a bas mi je bila super i nikakve errore mi nije bacalo cak mislim i na FF.
![]() |
#902 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
pa vise cu poluditi nemogu editirati probat cu sada ponovno napraviti edit ali bez linkova izgleda da ovi linkovi samo kenjaju pa nemogu nis... EDIT: ovdje ga mogu napraviti a tamo nemogu neznam zasto jer mozda zato sto anpravim copy paste ili vise neznam...i s linkovima i bez njih nesljaka Zadnje izmijenjeno od: moonshadow. 06.03.2008. u 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Banned
|
e sada sam dobio lock na trznici...ali prije locka nisam uspio napisati nis osim bump!!! napisem cijelu listu sto prodajem u brz odgovor i nece pokusam edit nece...pa mi se javi opet ista greska 501 ili database error dali se nekome jos sta tako dogadja probao sam s IE, FF2, opera i na ni jednom mi nece uvijek ista greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Jos jedna stvar U zadnjih par dana dogadja mi se da kada editiram svoj post, napisem sto sam zelio dodati i kliknem Spremi promjene izbaci mi onaj "Database error" Samo meni ili jos nekom ?
![]() |
#907 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima više manifestacija errora kod editiranja. Nisi jedini. Ja sam par puta dobio ovo što i moonshadow i ovo što se kod tebe događa.
![]() |
#908 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma nije da se brinem ali jedino sam zelio znati je li do mene ili nesto drugo. Budu popravili, strpljenja, znam da nije ni najmanje lako uskladiti sve da radi
![]() |
#909 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
U zadnjih par dana za edit u Operi 9.26 dobijem "Database error". Eto, javljam informacije radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#912 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja i dalje ne primam nijednu obavijest o praćenim temama, a PM-ovima tu i tamo, više ne nego da... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
takodjer. problemi i s mailom(dosla samo 2-3 maila iako je trebalo doci barem 20-ak ) i s RSS-om(dolazi, ali ne za sve nove teme ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
|
meni sada non stop prikazuje database error dali znate kako to rijesiti ili to forum ima update pa nikome neda da editira post molim pomoc...imam topic u prodaji a svi znate kako je kada vam cijena ostane pogresna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemam pojma, sve informacije koje imamo od vbulletina su "uskoro izlazi" što god značilo. Mislim, mi u bazi možemo disejblati sve ove problematične funkcije no onda ostanemo bez dosta praktičnih i korisnih stvarčica. Već sad smo ostali bez quick edita i sličnih, a ove greške se ipak za sad dešavaju u relativno malom broju tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A čuj, ako se hočemo maknuti s mjesta, odnosno uvesti nove stvarčice moramo i isprobavati razne dodatke i slično. A to ne ide bez "ne radi mi ovo ili ono" tak da... No sad je bitno da je forum na novom serveru, pa laganini možemo dalje bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|