|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mogli su bar žutu opet ostaviti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
http://forums.windowscentral.com/lum...se-tested.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
The mighty pirate
|
Veselim se svemu što nisu crni ili bijeli mobiteli. Imao cyan 820, žuta 520 mi se sviđala, ali 1020 nije. Imam bijelu 1020, i mijenjao bih je odmah za zelenu 1520 ![]() Šteta što je ograničena samo na US.
![]() |
#907 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Boje su zakon! Nego, ono su fake renderi dok druge slike (sa iPhoneom) su zapravo McLaren koji je otkazan. Nemojte vjerovati svemu kaj vidite na netu.
![]() |
#908 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
I to su nagađanja. Da se radi o mclaren modelu. Ako mene pitaš ovako će nekako izgledati. I ima smisla jer prati dosadašnji dizajn svih high end modela. Bumo vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MS radi na 2 mid rangera i 2 flagshipa koji bi trebali izaći sa WP10. Flagshipovi bi trebali nositi imena 940 i 940XL. http://www.nokiapoweruser.com/two-up...two-flagships/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Premium
|
No way! ![]() ![]() A o samim specsima cemo kad neki drugi igraci potvrde/opovrgnu njihove navode. Jer nebi im bilo 1. put da izmisle story. Treba skupit klikove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Premium
|
S obzirom na cijenu od 1059 kn za takav uređaj, kamera je čudo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
The mighty pirate
|
Odnio 1020 jučer u Mobis na servis, danas riješena. Umro gornji mikrofon. I onda me ekipa blijedo gleda kad kažem da imam dobra iskustva s njima. Još me frajer za pultom pita jel to nov uređaj. Gleda račun i ne vjeruje da je stara godinu dana, još mi veli da ovak očuvan nije dosad vidio i da mora napisat na nalog "bez crtice" ![]()
![]() |
#918 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
E kad bi više ljudi tako pazilo na mobitele i ja bi rado kupovao polovne. Koliko dobro radi WP 8.1 @ Lumia 625 Kod mene su glavne radnje surfanje, muzika i povremeno par epozoda nekakve serije. Kameru i te stvari gotovo da uopće ni ne koristim.
![]() |
#920 |
Premium
|
A čuj, mene ti kod toga vodi logika da ću ga jednog dana iza nedjelje vjerojatno ili prodavat ili mijenjat pa si postavim pitanje u kakvom bi stanju volio da bude mobitel za slučaj da ga kupujem polovnog sam od sebe? E da bar više ljudi tako razmišlja... P.S. Ne odmaže niti to što sa savršeno očuvanim uređajem možeš birati kupca i izbjeći "specijalce" koje lagano stjeraš u ku**c jer znaš da će zainteresiranih za dobru robu uvijek biti i da ne moraš gubiti živce s kojekakvim spodobama. Što se tiče teme, moje pitanje za L625 i dalje stoji. Na netu sam pronašao info da dobija i WP 10 u budućnosti.
![]() |
#922 |
Premium
|
Prvi dojmovi Lumia 640 (crna):
Sve u svemu, za manje od 1.100 kn, jako dobar mobitel, trenutno best buy za WP i Android. Zadnje izmijenjeno od: Zaggy111. 18.04.2015. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Jave mi se genijalci da mi nude 1500-1700 jer su eto, našli istog takvog u /umetni grad po želji/ i jer 1020 ne vrijedi više od toga. Onda mi se prije par dana javi tip koji bi ga kupio odmah, a ja ne mogu bit više rastrgan od posla i nemam u koji drugi mobitel staviti karticu. Na kraju, da mi se sad javi netko i prodam ga, ne znam što bih uopće kupio...
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
|
Zašto ga uopće prodaješ? Šta mu fali? Nemoj s konja na magarca, nažuljat ćeš rit.
![]() |
#925 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
Javljaju mi se samo za taj cover i nude po 200-300 kn ![]()
![]() |
![]() |
#928 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne nadaj se tome uskoro, ove godine će izaći nasljednici 730/735, 830, 930 i 1520. Postoje već prototipovi uređaja, tako da je to to od mid i high end uređaja što će izbaciti ove godine, ali ništa prije 9-10. mjeseca kad će i WP 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Meni je dojam kao da imaš neki maglovit screen protector preko, koji još k tome daje neki TFT efekt kako se kutevi povećavaju. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|