|
![]() |
#901 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ha gle... L2p ![]() ![]() ![]() ![]() Šalu na stranu, većini ne leži način igranja s Pepsi. Ništa čudno. Još manje ako je stock Pepsi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Stock je Pensacola, da... Ne leži mi brod nimalo, te dvije runde su mi toliko ubile volju za igranjem da jednostavno ne mislim nikud dalje od Clevelanda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
DBS
|
Već smo rekli da je stock Pepsi žasu. Kompletno otključana je drugi brod. Kako god, ima concealment od 15,7 km i prvog te vide. Zato i jesi pobrao salvu od Konga. Ne ić prvi već se držat privlačnijih meta. ![]() EDIT: Ako nemreš savladat Pepsi, nemoj definitivno dalje jer se sve ostale USN CA igraju slično. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 09.12.2015. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Za sada jedino ovo, dok ne proradi TS: https://discord.gg/0PAMAiKFUkLXgucX |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
DBS
|
0.5.2 novosti
- Worchester i Buffalo, dvije T-10 CA, Tone CA, Saipan CV i tanker??? 1080p: |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
DBS
|
Ono za Haloween, i ovaj novogodišnji mod još mogu prožvakat. Ali ovo s Anime... ![]() Sva sreća pa je isključeno po defaultu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A sta ces, imaju neko sponzorstvo sa tim studiom sta je napravio anime sa brodovima i borbama. Em takve stvari dovlace mladje igrace, kao sta je bilo i u tenkovima. Ja bi volio da vrate onaj space combat sta je bio u closed beta da se time zabavimo, al sta je tu je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 | |
DBS
|
S 0.5.2 dolazi promjena (kladim se da je nerf) Kiev-a: Citiraj:
Nije mi jasno ovo za AA topove na glavnim kupolama. Što onda Tirpitz i Hidenburg imaju AA na kupolama za ukras? Gledajući slike Pepsi pri kraju rata, imala je na C kupoli AA položaj. U igri tog nema... EDIT: Reddit info o njemačkim BB, info iskopan iz igre: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...s_coming_soon/ Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.12.2015. u 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo jedna od mojih boljih partija, ako ne i najbolja sto se tice neizvjesnosti. Ostao sam protiv njih petorice, trojicu potopio i uspio uzimati flagove pa smo dobili na bodove. Prvo se izivcirao jer me moja furutaka skoro 2 puta potopila sa torpedima koje sam jedva izbjegao, i onda bio sretan sto su ga skinuli ![]() Victory 1 - 2 - 3 - 4 - cleve idiot (chat) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Sremium
|
rusi i azijati imaju brodove solo i povoljnije bundleove...mi imamo samo skupe bundleove....ja sam Murmansk kupio s dublonima...Trebam brod za zaradu kad mi se ne bude plaćao premium acc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() ![]() Najbolja do sada ![]()
![]() |
#917 |
Premium
|
I nagato nema zadnje kupole na kojima su AA baterije. Glede toga sta ne rade, mozda nisu stavili da te AA baterije svoj arc of fire temelje na rotaciji kupole pa ne rade nikako. Ni prva ni zadnja stvar koja ingame ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
DBS
|
7 brodova, impresivno. Prihvaćam i podižem ulog, samo s jednim potopljenim brodom. ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: U vidu gore navedenog, navodne promjene 0.5.2 patcha:
Jedino mi nije jasna ova točka 3, ali za sve ostalo ![]() Shimkaze će tek postat OP. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.12.2015. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
|
Eh,nisam se sjetio napraviti SS.. Ali,danas u rankedu, T10 sam se dogurao nekako... I reko idem probati Colorada... Dobio sam grupu... 5 BB sa obje strane,i 1 DD i 1 CV sa svake strane.... Bio sam ofc najnizi tier -.- Da ne duzim... "posralo me" 4 citadele,i 1 kill.... I dobijemo gejm,izadjem sa 3.5 k Xpa (bio bonus).... I 5 poraza za redom od tada hahaha ![]()
![]() |
#920 |
Premium
|
Tocka 3 znaci da ce fighteri sa carriera sa svojim abilitijem, umjesto dosad x6 dmg i x5 potrosnjom ammoa sad radit x10 dmg i trosit x4 ammo. Znaci malne 50% vise dmga i 20% manji trosak municije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Sremium
|
Mislio sam stavit repair upgrade na Fusoa ali sad ću morat ipak rudder shift time boostat...dobro da nisam milju bacio na repair kit. Ovo drugo je sad bitnije. Ovaj engine fix za švapske CA je ok...konačno.. Nadam se da mi neće Kieva sjebat jer ću poopizdit hehe Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.12.2015. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
|
Pa neznam za koji BB rudder shift nije must have oprema. Ionako se okrecu sporo ko smrt, a sad kad bude jos teze izbjec torpeda jer ih em kasnije vidis em brod losije skrece, nece bit puno izbora. Il totalno preskocit taj upgrade i racunat da kad te DD gadja da si gotov i pomirit se sa tim. Oni vise stvarno neznaju sta rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
DBS
|
Citiraj:
Vidjet ćemo. Za sada ima ionako previše BB-a na T8+ partijama. Možda se s ovime konačno izbalansira odnosno smanji broj BB-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
DBS
|
Zasada se navodi slijedeće: Citiraj:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...-info/#topmost Sve je to još u fazi promjene, možda pol toga i ne zaživi u finalnoj verziji. Vjerojatno dosta i neće. --- Od kad igram na T8+ sa najvišim tierima ozbiljno mi se pokvario gušt u igri. Valjda je to radi CA s kojim baš i ne možeš puno. Enivej, zadnje dvije partije koje sam večeras odigrao izgubili radi capanja baza. Prva je bila gotova u manje od 10 minuta jer su se svi zalijepili za našeg Yamata (ja također). Druga partija krene i velim najbližem Fubukiju da ću ga pokrivat ako ide na najbližu bazu C. Veli on meni "I don't cap". I tako u manje od 5 minuta cijeli tim protivnički drži sve 3 baze tok se moji nisu maknuli sa našeg spawna i snajpaju iz daljine. Na kraju je lik s Amagijem morao uletit u C bazu da bi vrlo brzo potonuo od silne vatre. Čak i uspijemo dve baze osvojit pred kraj runde (jednu sam ja uspio, sa CA!) ali do tada je već bilo pre kasno jer su nabrali bodova samo na capanju. T8+ igra, barem iz iskustva CA, nije nešto. Igrao jednu rundu sa New Mexicom ranije. Neki dan nisam mogao ni more ispred sebe pogodit. Danas u samo jednoj partiji letile citadele ko lude. Cleveland, Murmansk, Fuso i na kraju Nagato. Naravno, i taj sam meč izgubio jer koliko god si dobar ako je ostatak tima sranje nema pomoći. Divizije FTW. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.12.2015. u 23:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Why So Serious?
|
Vid MM večeras...pišaona. Torpedo fest ![]()
![]() |
#930 |
Why So Serious?
|
Neš vjerovati, ali protivnici su jako vješto izbjegavali torpeda. Jedan je samo pukao u prvom valu kad smo svi prvu salvu kresnuli u njihovom smjeru dok smo još držali liniju. Kasnije kad smo se raštrkali, skidali su nas jednog po jednog ![]() Jednog je skinuo lik iz tima, a Cleav-a jednog ja.....i to je bilo to. Rezime - skinuli im samo tri broda...jednostavno je falilo "preciznijeg" DPS-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|