Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.04.2014., 20:26   #901
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Ne mislim konkretno na njega, nego onaj gore Josip Čordaš, pa onda onaj Lepiaf koji je pričao o kvaliteti pakiranja SSD-a i sl. stvarima koje nemaju veze s vezom ali bitno da se blati, pa i ovaj ACMilan koji se očito registrirao da bi samo pisao u ovoj temi i pljuvao.
I kad se zareda takvih par likova onda se totalno izgubi smisao "iskustava".

Možda zato što su to bolje trgovine ali u svakom slučaju prodaju puno manje robe pa ima i manje iskustava.
Upravo tako boldano. Bolje si to opisao.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 21:23   #902
Tomislaw
Registered User

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Ma meni je najsmješnije to što se javljaju tek registrirani likovi i prvi post odma pljuvanje po ovoj trgovini.
Odjednom svi otkriju ovaj forum i ovu temu kad treba pisat negativnosti o extreme digitalu, lik se registrira, izmisli priču i ne čuješ ga više, bit će da konkurencija radi svoje.
Stvarno treba uvest pravilo da se takva "iskustva" brišu.
Tek registrirani lik se registrirao ovdje samo s jednom namjerom. Raširiti priču o poslovanju Extreme Digitala i zgaziti ih svim mogućim pravnim sredstvima.

Tek registrirani lik je štošta toga napravio, što nije navedeno u tekstu kako bi isti ostao u, za prosječnog internauta, prihvatljivim gabaritima kako ga nebi odbio od čitanja. Između ostalog je kontaktirao i upravu ED-a, od koje je ni više ni manje, direktno iz Madžarske, dobio "odjeb u troskocima".

Tek registrirani likj je o iskustvu s ED napisao to što je napisao, osim da pomogne samome sebi i da satre ED i zbog toga da druge poštedi sličnih muka.

Tek registrirani lik je imao svoju tvrtku i jako dobro zna razlikovati "poteškoće u poslovanju" od "ko ga jebe, ne može nam ništa" odnosa prema klijentu.

Tek registrirani lik je upravo nakuckao nekoliko dopisa nadležnim institucijma u koje nema previše povjerenja, pa će se idućih par dana posvetiti kontaktiranju medija (TV, tiskani mediji, internet portali itd.) te skupiti kritičnu masu ljudi koji imaju negativna iskustva i kritičnu masu dokumenata kako bi, osim privatne, podigao i kolektivu tužbu protiv ED-a.

Tek registrirani lik se zove Tomislav Čar, i njegove podatke je bez imalo muke moguće naći na internetu, počev od maila, mobitela pa nadalje.

Zahvaljujem na razumijevanju.
Tomislaw je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.04.2014., 21:48   #903
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ajde ne trolaj tomislawe. Tvoje iskustvo nam neće pokvariti kupovinu.
Jeftini su i dobri. 90% korisnika neće trebati nikakvo vraćanje proizvoda, servis itd te se s trgovinom susreću samo kod plaćanja i više nema kontakta.
Kako ED mora nekako nadoknaditi maržu koju gubi niskim cijenama to se radi na djelatnicima kojih ima malo pa su odgovori ponekad spori a zbog skladišta i servisa u Mađarskoj često ni sami ne znaju kada i što će im doći.
Ti si nebitan, zvao li se Ivo Ivić ili kako već. Tvoj problem u državi ali i ovoj temi je minoran.
A iskreno ne vjerujem ti nimalo jer nemaš ugleda i tek si registriran i cilj ti je blaćenje ED-a.
Kakve inspekcije, ministartsvo financija itd. Njih zanima je li izdan račun a račun je izdan, pdv naplaćen.
Nekolicina malih ljudi je nezadovoljna, zvone na sve strane a velika većina (kao ja) je potrošilo na tisuće kuna u ED, zadovoljan sam uslugom, super su jeftini i opet ću kupovati.
Nedavno sam kupio jednu komponentu u ED koju bi u drugim dućanima (pa i Uziju) platio oko 100-200kn skuplje a takvih je proizvoda na stotine.
To se nažalost ne sviđa drugim trgovcima pa često na forume dolaze razni lažni kupci koji pokušavaju stvoriti ružan dojam.
Kupujem i kupovati ću u ED, sretno ti u konaktiranju medija ali nema smisla.
Staro 22.04.2014., 21:55   #904
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ag008

više je nebitno tvoje nego njegovo

jer tko se imalo kuzi, zna da je tomislav u pravu i da po zakonu nemreju se tako odnositi kako se i odnose prema kupcima

pregledali su matičnu na licu mjest, znaci njihov propust ako nisu uočili potrgane pinove, i kasnije se ne mogu tako izvlaciti kako se oni izvlače već mu moraju dati novu matičnu bez ikakve primjedbe

napominjem Ag008 premalo iskustva imaš u kupovini da uopce mozes razlikovati dobar i loš dučan

zato pssst nemas pravo glasa tj imas, ali kada budes nesto reklamirao a ne ovako, kupio sam, odlični su, jeftini su, volim ih, ljubim ih...nemaš zapravo pojma
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 21:59   #905
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Iskreno se nadam da ćeš ubuduće tamo kupovati.
Naravno da hocu ako bude povoljnije. Ja nisam jedan od onih nadrkanih kupaca koji misle da su boga za bradu uhvatili jer imaju 200e u djepu, i nikad nisam imao problema sa nijednim servisom. Uglavnom sam dobivao istu ili bolju robu
  Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 22:10   #906
stifmeister
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Jel ima kakve veze trgovina sa servisom? Mislim kupit jedan monitor koji samo ED ima u ponudi. Servis je System One. U slučaju reklamacije neću imat posla s ED?
stifmeister je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 22:11   #907
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

nema, jedino ako ide povrat love... S1 je za Asus, pa tako ako piše na jamstvenom da su oni, nosiš njima i to je to... Ali za komponente ima veze nažalost ED i njihov servis u mađi
Staro 22.04.2014., 22:13   #908
Tomislaw
Registered User

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Jeftini su i dobri. 90% korisnika neće trebati nikakvo vraćanje proizvoda, servis itd te se s trgovinom susreću samo kod plaćanja i više nema kontakta.
Kako ED mora nekako nadoknaditi maržu koju gubi niskim cijenama to se radi na djelatnicima kojih ima malo pa su odgovori ponekad spori a zbog skladišta i servisa u Mađarskoj često ni sami ne znaju kada i što će im doći.
Ti si nebitan, zvao li se Ivo Ivić ili kako već. Tvoj problem u državi ali i ovoj temi je minoran.
A iskreno ne vjerujem ti nimalo jer nemaš ugleda i tek si registriran i cilj ti je blaćenje ED-a.
Kakve inspekcije, ministartsvo financija itd. Njih zanima je li izdan račun a račun je izdan, pdv naplaćen.
Nekolicina malih ljudi je nezadovoljna, zvone na sve strane a velika većina (kao ja) je potrošilo na tisuće kuna u ED, zadovoljan sam uslugom, super su jeftini i opet ću kupovati.
Nedavno sam kupio jednu komponentu u ED koju bi u drugim dućanima (pa i Uziju) platio oko 100-200kn skuplje a takvih je proizvoda na stotine.
To se nažalost ne sviđa drugim trgovcima pa često na forume dolaze razni lažni kupci koji pokušavaju stvoriti ružan dojam.
Ovo o (ne)bitnosti nema smisla komentirati. Po pitanju zakona, prekršili su nekoliko stavki, tako da će isnpekcije imati posla. U tekstu sam naveo nešto od toga.

A to da sam nezadovoljan, normalno da jesam. U opisu proizvoda piše da se na isti daje jamstvo, na što i zakonodavac u gotovo svim zemalja svijeta tjera proizvođače. To nema previše veze sa (ne)zadovoljstvom, već s poštivanjem ugovora (jamstvo se tretira kao vid ugovora). Ukoliko jedna strana prekrši ugovor, sasvim je normalno da će druga strana biti nezadovoljna. Pogotovo kada se između dvije ugovorne strane ispriječi treća, u ovom slučaju trgovac, odnosno ED, koji eto, nebi se htio natezati s proizvođačem oko jamstva već mu je lakše odjebati kupca.

Citiraj:
Autor stifmeister Pregled postova
Jel ima kakve veze trgovina sa servisom? Mislim kupit jedan monitor koji samo ED ima u ponudi. Servis je System One. U slučaju reklamacije neću imat posla s ED?
Zakon je u Hrvatskoj poprilično jasan po tom pitanju. Trgovac je dužan unutar jamstvenog roka popraviti/zamijeniti/vratiti novac, zbog pokvarenog proizvoda/usluge. Nekada sam proizvođač može biti ista pravna osoba kao i trgovac. U tvom slučaju, želiš kupiti proizvod od trgovca koji nije ujedno i proizvođač. Što će reć, bilo kakve reklamacije idu preko ED.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 23.04.2014. u 07:11.
Tomislaw je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 22:26   #909
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Dužan je ako ti ne želiš nositi u ovlašteni servis, ali u ovom slučaju ako je S1 ovlašteni servis za taj monitor, za kupca je bolje zaobići ED Tvoje je pravo da nosiš/šalješ gdje hoćeš, u trgovinu di si kupio ili u ovlašteni servis
Staro 22.04.2014., 22:33   #910
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Ovo boldano više govori o tebi nego o bilo kome drugome. Ja sam ih isto uzdizao jer cjenovno su stvarno super... Stvar je samo u tome da se trebaš u startu pripremiti kao da kupuješ proizvod bez garancije... Jer evo, meni su vratili komponentu koja nije ispravna i sada bi ju ja opet trebao ponovno slati i biti bez nje 45+ dana? I vjerojatno ju opet dobiti u istom stanju, a oni će reći da su nešto zalemili.
partwish je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.04.2014., 22:41   #911
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

ma pusti Ag008, nema pojma o računalima (pogle samo koliko njegov proc ima mhz) a u ED je kupovao samo spajalice, markere, i takve stvari i sada ih hvali jer su uber super besplatno predali spajalice Overseasu koji ih nije svojim stručnim baratanjem potrgao i tako je ED to super i kvalitetno dopeljao do njega. Sva sreća spajalice još uvijek služe svrsi i marker još uvijek piše pa ED neće dobiti po nosu i dalje ih bude hvalio za njihovu uber super uslugu

Kao što sam rekao, nema ni 1 iskustvo te po tome niti ne moze stajati im u obranu i sve što on piše nas "mene" neće natjerati da tamo više ikada išta kupim

A ti partwish, malo to pametnije odigraj, već smo ti par puta pisali što moraš napraviti i ne znam što još uvijek čekaš, rješavaj to
Staro 22.04.2014., 22:46   #912
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova

A ti partwish, malo to pametnije odigraj, već smo ti par puta pisali što moraš napraviti i ne znam što još uvijek čekaš, rješavaj to
Pa mogu poslati komponente ponovno i biti bez računala 45+ dana. Jednostavno mi je to previše da bih opet slao.
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 22:56   #913
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
Tocno tako. Konkurenciji cijene edigitala ne odgovaraju, pa ne biraju sredstva...
Citiraj:
Ma meni je najsmješnije to što se javljaju tek registrirani likovi i prvi post odma pljuvanje po ovoj trgovini.
Odjednom svi otkriju ovaj forum i ovu temu kad treba pisat negativnosti o extreme digitalu, lik se registrira, izmisli priču i ne čuješ ga više, bit će da konkurencija radi svoje.
Tko voli nek izvoli...
Jel vam nije čudno da nijedna trgovina ni blizu nema toliko loših iskustava? I starijih članova i tek registriranih. Uostalom zašto se netko nebi registrirao da podjeli loše iskustvo. Ili je baš apsolutno sve "zavera nemačke i vatikana"? Čak nisu ni najjeftiniji, tako da mislim da je no-brainer da se ovaj shop zaobiđe

Citiraj:
Jasno da nema problema kad ti njima platiš i nikad im se ne javiš. Da prostiš, jebeš takva iskustva. Na muci se poznaju junaci, a na ovom topicu velika većina je imala probleme s njima. To je činjenica

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 22.04.2014. u 23:04.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 23:26   #914
Black mustang
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Ja inace vise citam forum i ne sudjelujem u raspravama, ali jako cijenim misljenja i iskustva koje ljudi napisu i podjele sa svima kako bi pomogli drugima...bez obzira o cemu se radi.
Ono sto mi neopisivo ide na zivce su trollovi i debilni komentari poput Ag008.
Inace ja sam vec od nekoliko ljudi cuo jako losa iskustva o ED, a imao sam sam se prilike i osobno uvjeriti u njihovo katastrofalno ponasanje i odnos prema kupcima kad nastane neki problem. Nemam vremena pisati cijelu pricu kao Tomislaw ali cu samo savjetovati sve da u sirokom luku izbjegavaju ovaj ducan.
Zamisli situaciju da das zadnju kunu za komp koji ti treba za posao, a dobis neispravne djelove i onda se 2 mj natezes sa njihovim servisom oko jednostavnih stvari.
Da ne pricam da ih moras zvati 1000 puta i da vecina ljudi koji rade tamo ne znaju neke osnove posla koji rade. Tko ce ti nadoknaditi sve vrijeme i novac koji si izgubio za to vrijeme?

Istu stvar su mi u ADM-u i Linksu rijesili za dan- dva.
Najbolji ducan nije onaj koji ima najeftiniju robu, nego onaj koji ima najbolju podršku, servis, odnos prema kupcu i zaposlenike koji znaju o poslu kojim se bave.
Black mustang je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 23:29   #915
ACMilan
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Evo dokaza od mene. Nečeš bando razbojnička. Pa neka se pročitaju moji prethodni postvi, pa neka se usporede sa ovom dokumentacijom.
http://www.zaslike.com/files/0br6nt4kf7s5bjqkaym.jpg
http://www.zaslike.com/files/0d5ylk0sbo7giho0k90.jpg
http://www.zaslike.com/files/83klicbx68q3f86qlx4w.jpg
http://www.zaslike.com/files/g3u8rzla2x59z0f33w3.jpg
Kasnije sam dobio povrat novca i kupio komponente u MagazinRS za 4000 kn.
ACMilan je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 23:35   #916
PURSUIT
Premium
Moj komp

PURSUIT's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
EXTREME D

Meni stvarno nije jasno, kako vi njih ne možete dobiti niti na telefon niti na e-mail.
Meni se uvijek jave na telefon a na e-mail mi odgovore dosta brzo.
Nisam imao negativnih iskustava kod njih.Do sada sam imao oko 10-ak kupovina i roba mi nije došla oštećena ili neispravna.
Možda ja samo imam pre više sreće za razliku od ostalih.
Kada čitam o ovim negativnim iskustvima, pitam se,da li govorimo o istom dućanu.
PURSUIT je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 23:49   #917
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Možda se radi o tome da se ne žele javiit na broj/mail koji ne žele/ne mogu riješiti...

Stvar je sljedeća - zbog jeftine cijene imaju veliki promet s time i puno klijenta i s time ide i veliki postotak problema. Ako su uz to i ovakvi kakvi jesu u rješavanju istih, onda ide i puno negativne kritike. Sasvim je razumljivo da ljudi žele upozoriti druge i da im ljudi žele nanijeti štetu nakon što ih mjesecima zavlače za nos.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2014., 23:49   #918
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor PURSUIT Pregled postova
Meni stvarno nije jasno, kako vi njih ne možete dobiti niti na telefon niti na e-mail.
Meni se uvijek jave na telefon a na e-mail mi odgovore dosta brzo.
Nisam imao negativnih iskustava kod njih.Do sada sam imao oko 10-ak kupovina i roba mi nije došla oštećena ili neispravna.
Možda ja samo imam pre više sreće za razliku od ostalih.
Kada čitam o ovim negativnim iskustvima, pitam se,da li govorimo o istom dućanu.
Tek kada budes morao slati nesto na servis vidjet ces kako se javljaju i rijesavaju problem. Do tada i ne pricamo o istom shopu, jer oni su jedan shop kada prodaju robu, a sasvim drugi kod reklamacije.
Staro 22.04.2014., 23:50   #919
ACMilan
Registered User

Da netko nebi slučajno pomislio da su komponente stigle sa servisa nisu. To je bila samo navlakuša da dobiju na vremenu, pa su nudili samo neke od dijelova. Pa šta sam ja trebao kao budala skupljat komp dio po dio. Pa onda ako neki dio opet ne bude valjao ajmo u Mađarsku na 2 mjeseca i tako u nedogled.
Na kraju sam im rekao da mi nude neznam šta iz te trgovine da nebi uzeo, nego pare nazad i zdravo.
Inače ovaj mail šta je stigao gdje se navodio da je dio komponenti spreman za preuzeće (nazovem 20 min prije tog maila i kažu mi da još ništa neznaju da još nije došlo sa servisa i da bi moglo kao slijedeci tjedan i kada ja spomenem povrat novca onda dobivam taj mail).
Staro 23.04.2014., 02:49   #920
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Jel moze netko bannat ovakve ispade? Ovo je strasno. Mozak me boli citajuci ove gluposti.
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Tvoje je pravo da nosiš/šalješ gdje hoćeš, u trgovinu di si kupio ili u ovlašteni servis
Kao i prije, preporuka je da se salje tamo gdje ste kupili, nikako direktno u servis. Zasto? Zato jer si samo otezavate stvari. Ovlasteni servis prema vama nije nikako odgovoran, te samim time obavljate dio za koji je zaduzen trgovac, te ponovno prenosite sami na sebe "trosak trgovine". Takodjer, ovlasteni servis, posto prema vama nije odgovoran puno osornije se ponasa nego sto bi trebao. Na kraju, ako vam treba povrat novca, to vam izdaje trgovina, te ce te se opet morat kontaktirat s njima i koordinirat i odnosit izvjestaje s ovlastenog servisa i trla baba lan da vam se to odobri. Sve nepotrebno i gubljenje vremena za nesto za sto je zaduzena trgovina. Zbog toga, preporuka, uvijek tamo gdje ste kupili, cak ne slat u njihovu centralu nego tocno tamo gdje ste kupili. Em rokovi teku brze, em ste sve obavili kako treba.
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Jer evo, meni su vratili komponentu koja nije ispravna i sada bi ju ja opet trebao ponovno slati i biti bez nje 45+ dana? I vjerojatno ju opet dobiti u istom stanju, a oni će reći da su nešto zalemili.
Normalno da ne, sad je vrati i trazi povrat novca. Ocito je da su ti je vratili neispravnu pod ispravnu jer su im rokovi istekli.
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Možda se radi o tome da se ne žele javiit na broj/mail koji ne žele/ne mogu riješiti...
Vrlo vjerojatno.
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 07:19   #921
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Nisu u pravu i stvarno ne vidim nijedan dobar razlog da ih braniš, odnosno da napadaš bilo koga tko iznosi loše ili bilo kakvo iskustvo s njima. Ovakve teme tome i služe, iskustva jel, s određenom firmom u trgovini ili pokušaju trgovine s njima. Dok su se svi zaklinjali u Links, ja sam osobno imao neviđenih sranja i problema s njima, što se kasnije ispostavilo kao pravilo, a ne iznimka - nakon što malo dublje zagrebeš ispod površine i imaš potrebu za bilo čim drugom od "kupio sam, hvala doviđenja". Tako da nema smisla napadati nikoga, pogotovo na način "sad si se regao da možeš popljuvati ED". Nije niti neće biti uvedeno pravilo da se to ne smije raditi tak da...

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Tko voli nek izvoli...
Jel vam nije čudno da nijedna trgovina ni blizu nema toliko loših iskustava? I starijih članova i tek registriranih. Uostalom zašto se netko nebi registrirao da podjeli loše iskustvo. Ili je baš apsolutno sve "zavera nemačke i vatikana"? Čak nisu ni najjeftiniji, tako da mislim da je no-brainer da se ovaj shop zaobiđe

Jasno da nema problema kad ti njima platiš i nikad im se ne javiš. Da prostiš, jebeš takva iskustva. Na muci se poznaju junaci, a na ovom topicu velika većina je imala probleme s njima. To je činjenica
Upravo to poboldano, pogotovo ako to nije usamljeni jahač već samo još jedan u nizu od ljudu koji imaju loše iskustvo s njima ili bilo kim.
I da me se ne shvati krivo - nemam ništa protiv ED, dapače - nisam nikada ni radio ništa s njima, pa ne mogu ništa pametno ni reći; no svatko, pogotovo ako je argumentiramo i smisleno iznio svoje viđenje stvari i iskustvo s njima IMA PRAVO ISPRIČATI SVOJU STRANU PRIČE, DAPAČE. Tako da malo lakše s napadima i pustim pričama
tor je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 10:27   #922
Josip Čordaš
Registered User

Citiraj:
Ja sam svoje negativno iskustvo podijelio na forumu, pod punim imenom i prezimenom, tak da ne znam kaj bi ti još.
Josip Čordaš je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 10:35   #923
Josip Čordaš
Registered User

Citiraj:
Ne mislim konkretno na njega, nego onaj gore Josip Čordaš, pa onda onaj Lepiaf koji je pričao o kvaliteti pakiranja SSD-a i sl. stvarima koje nemaju veze s vezom ali bitno da se blati, pa i ovaj ACMilan koji se očito registrirao da bi samo pisao u ovoj temi i pljuvao.
I kad se zareda takvih par likova onda se totalno izgubi smisao "iskustava".

Možda zato što su to bolje trgovine ali u svakom slučaju prodaju puno manje robe pa ima i manje iskustava.
Ne razmem koga ja tu blatim, od 14.02. do 22.04. trajal je servis komponenti, na kraju su zamijenili ventilator na procesoru i poslali ga 18.04. da, da samo njega, matična, proc i memorija su došli jučer. Možda sam ih trebal pohvaliti na ažurnosti, ili si ti možda blago zaostal?
Josip Čordaš je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 10:46   #924
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Dok su se svi zaklinjali u Links, ja sam osobno imao neviđenih sranja i problema s njima, što se kasnije ispostavilo kao pravilo, a ne iznimka - nakon što malo dublje zagrebeš ispod površine i imaš potrebu za bilo čim drugom od "kupio sam, hvala doviđenja".
to je zato što tada nismo bili mental, masni i ja u servisu
syss je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 10:48   #925
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Oprosti, nisam to spomenuo
tor je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 10:57   #926
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
isprika prihvaćena, pošto je vjerujem bila nenamjerna pogreška!
syss je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 13:21   #927
ACMilan
Registered User

Meštre, ajde ako nije problem da staviš neke od tih astronomskih računa koje si napravio u EDIGITALU. Nemoj samo reći da ih nemaš kod sebe, jer ih vjerojatno čuvaš sa garancijom.
Staro 23.04.2014., 14:15   #928
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
I opet ih svi hvale koji su samo kupili a negoduju oni koji su imali reklamacije. Nekaj tu ne štima
SaleFFS je online   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 14:27   #929
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ja sam isto kupio dosta stvari u ED dok su još bili friški. Isključivo jer su jeftini. Sve je bilo okej s narudžbom i isporukom, a srećom nisam imao iskustva s reklamacijama. Za sad.

Ali svejedno sam zahvalan ljudima koji su tu podijelili loša iskustva, da ne moram učit na vlastitim greškama. Zaključak je da je ED okej kad je sve u redu, ali katastrofa u bilo kojem nepredviđenom slučaju. I HG spot i Ve-Mil i Protis su bili super kad je sve u redu

Dok ne poprave odnos prema kupcima, takvi jednostavno ne zaslužuju da im radimo promet. Pa makar bili najjeftiniji. Da su kod nas na tržnici, davno bi bili među zlim trgovcima Nikako mi nije jasan taj fanboy mentalitet i ignoriranje tuđih iskustava samo zato jer tebe osobno posralo
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2014., 14:47   #930
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Ja evo već preko tjedan dana čekam da mi samo jave da je dostupno: wifi antena, wifi kartica i DVI kabel..stvari koje bi trebali ionako imati u dućanu..kužim da su bili praznici i sve, ali čekati više od tjedan dana samo da mi jave da je narudžba spremna je malo previše...sreća pa mi nije ništa hitno
hedgehog je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno