|
![]() |
#901 |
Guest
|
ok. a jel moze pomoc, kako da modificiram bios spustim vent na 20% i updateam. dakle skinuo sam grafickin bios sa gpuz, no ne mogu ga editirati niti sa nibitorom niti sa fermiom. device not supported i cant recognize. probao sam i sa .bin i .rom. nvflash uopce se ne zeli pokrenuti, your operating system is not supported. gygabyteov program vga@bios takodjer ne radi, no razumno jer niti nije njihova kartica. pokusavao sam prateci ovdje upute http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=336117 i citajuci st-m postove 2 stranice prije, no nista. dakle bios imam, sad ga samo trebam editirati spusiti vent na 20% i flashati. cime kako pls help edit: nasao sam odlican tuner editor kartice http://forum-en.msi.com/index.php?topic=148273.0 sve radi sam, ali nazalost 15 eur da bi ga skinuo ![]() edit2: ili jel moguce bez flasha biosa nabaviti neki adapter sa grafickog 4pin ventilatora u 3 pin pa na zalman fanmate pa u plocu 3pin nesto tako ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 26.11.2011. u 09:18. |
![]() |
![]() |
#902 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Čekaj dok izađe novi nibitor koji ima podršku za 560ke il uplati dolar-dva da možeš skinut novi nibitor odmah i rješio si problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Guest
|
ok, nije problem dolar-dva. di kome uplatim koji nibitor? na googlu nalazim samo 6.03 free |
![]() |
![]() |
#904 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovakav sam ja mail dobio na upit za GTX560. Jedino treba provjerit o kojoj se minimalnoj cifri radi. Citiraj:
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
@trpi a kaj se tak baš čuje kartica u idleu? Šteta, to i meni smeta, pogotovo kaj su dva venta, morali bi radit na 20 a ne 40% posto u idleu. Do kolko dođe temperatura u Furmarku? Zadnje izmijenjeno od: elzel. 26.11.2011. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Guest
|
ma tihi su jako, naspram xfx 6850 na 20% ovo je mila majka. tihi ali kad ih zaustavis skuzis koliko je jos tise bez njih ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Guest
|
da nasao sam, problem je sto nemam s cime editirati bios, ni nvflash mi se ne zeli pokrenuti kaze operating system not suported. |
![]() |
![]() |
#910 |
Guest
|
nibitor mi ne zeli editirati, barem ne ove verzije sa neta, poslat cu mail mvktechu i eventualno uplatiti tih dolar-dva za noviju verziju pa cemo vidjeti inace ljudi koliko se gtx560 non ti daju klokati, jel se moze bez dizanja voltaza dobiti barem 10% porast perfomansi.. ak je manje od 10% neda mi se zezati |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#912 |
Guest
|
ma znam nitko mi ne moze reci do koliko mhz ce ici, ali otprilike ono se zna koliko je nesto klokabilno malo ili puno recimo i5 2500k svaki ide na 4ghz i dobar porast perfomansi, vecina gtx 460 isto tako, zanima me sto je sa ovom grafom |
![]() |
![]() |
#914 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: trpi. 27.11.2011. u 19:43. |
![]() |
![]() |
#916 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: trpi. 27.11.2011. u 20:24. |
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
ma sta me brige za occt ako u windowsima u igrama ne baca artefakte i ne rusi se dobro je |
![]() |
![]() |
#919 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako ti se rusi u OCCT rusit ce ti se u igrama takodjer, tj. ako pod opterecenjem (OCCT) sve puca, nece šljakat ni u igrama kada se skroz optereti. To ti je test stabilnosti, ako ti tamo šljaka, onda ce i bez po' frke radit u igrama ![]()
![]() |
#920 |
Guest
|
odvrtio sam 10min coda i nisam primjetio nikakve artefaktiće. inace occt mi nije bas nesto, em mi je pao nakon 45min, em mi zagrije procesor do 80c, a evo komp mi radi vec mjesec dana 0-24 nijednom se nije srusio, i temperature procesora nisu presle 70c u normalnom radu, stoga cemu se zamarati |
![]() |
![]() |
#921 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ti si svjestan toga da je to daleko prevelika temperatura za taj tvoj procesor?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Guest
|
ko ga j* ima garanciju 3 god ![]() radi, ne rusi se i tako me briga jel mu vruce ili nije. nije mi jasna ekipa koja baca hrpu para na kojekakve coolere zbog 5% overclocka vise ili cisto tako da bi komponenti bilo ugodnije na nizoj temperaturi. sta me brige dok radi jel na 30 ili 120c, RADI.. inace u normalnom radu sam mislio na najveci load u normalnom radu - 70c, u idleu je oko 50. no ajd dosta offtopica, znam da su modovi na ovom forumu vrlo ljuti sto se tice toga. lupi ti infraction i jos stavi ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
pa ak ti se ruši u occt-u znači da nešto ne valja, a to šta ti ne prelazi 70c nije neka super vijest,u idleu bi ti trebao biti najviše 45c meni je phenom x4 945 na 3.5 sa stock kulerom bio na 35 u idleu stalno i max load na 47c, bezveze si ubijaš procesor s prevelkim temperaturama i ta matična ti baš i nije za clock, a što se tiče grafičke isto se bacaš u rizik zbog 5 fps-a a nisi provjerio jer 100% stabilan overclock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Stalno je prigovarao na buku pa je bitno imati vent na 900 i 1000 rpm. Pošto nije htio upoznati sav hardwer pa je krenuo na "Jel i jel" u svim postovima. Uglavnom njegov problem ako rikne i nismo krivi. Doviđenja
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() hvala pusa svima, |
||
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
sutra bi išao kupiti gtx560. našao sam u adm-u PoV verziju za 1300kn. malo sam tražio po netu da vidim da li joj je hlađenje u granicama normale, ali nema ništa, samo za Ti verzije. jedino sam u bug-u našao za PoV GTX 550 Ti da ima prilično bučan hladnjak. sad neznam kolke su šanse da je takav hladnjak na 560. da li bi mi se možda isplatilo uzeti MSI verziju za 100kn više? ako neko ima PoV GTX560 pa da napiše iskustva iz prve ruke |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Guest
|
+1 ![]() 100kn vise za odlican hladnjak bez buke i godinu dana garancije vise.. iako koliko vidim na nabavi msi 560 najeftinija je sad 1400kn, a najeftinija 560ti (drugog proizvodjaca) 1550kn... pa vidi razmisli |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
uf, ak je godinu dana više garancije onda nema dileme. znam da je Ti 150-170 kn skuplja al nema se više ni centa, a i nije mi krivo jer znam da tu razliku nebudem ni primjetil ni iskoristil |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|