|
![]() |
#901 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Odi s VK na Batmobile...zaleti se u njega pri punoj brzini, on neće preživjeti, jer si duplo teži od njega, a 3 puta manji...uživao sam gledajući "velike" neprijatelje koji su se nastavljali da se zaletim u njih....kasniej me zvali čiterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
decki,stalno igram random battle pa se ne snalazim u klanu bas, poslao mi je covjek adresu za pridruzit se na tank company,ja nemam pojma sto s tim jer nije stigao poziv kao za platoon... stiglo je ovo na chatu: 85.236.105.30:10577 moze li pomoc gdje to upisati jer mi ne pronalazi nista takvo na TC-u ![]() malo noobovski,ali prvi put je... ![]() edit: treba mi ts3,nasao sam.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 12.12.2012. u 20:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#904 |
Guest
|
Ponovi to u random igri. ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#909 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
-->
![]() |
#910 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Uglavnom mislim da je malo precijenjen skill, na artyju ga imam samo zbog punjenja, ipak 5% skine skoro 2 sekunde punjenja... na heviju, npr IS7 nisam primjetio nikakvo poboljsanje, samo kaj sam si maknul po meni bitiji skill snap shot ili deadeye, a za to dobijes par stotinki (0,1-0,2) bolje punjenje i tak nekak brze popravke sto opet nema smisla jer tak i tak sva posada ima repair... za hevija ventilacija, gun rammer i stabilizator cisto dovoljno, plus naravno skillovi i perkovi za gadjanje, voznju, repair i gasenje u slucaju švaba.. inace sam dropal skillove da stavim bia, ali necu to vise delat...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ne dobijes samo reload, mrvicu dalje vidis, mrvice bolje voze i okrecu, nisane, sve mrvicu, ali te mrvice ti nekad mogu taman biti vaga da nekog dobijes. Sto se tice equipmenta, na svim heavy tenkovima vozim iskljucivo gun rammer, ventilaciju i caoted optics, kao i skoro svi u klanu. Nego malo reklame: drzimo landing mislim trenutno najduze u europi ![]() Ako netko zeli kod nas kod dobre ekipe, javite se na forum kod nas, dodite na TS. (NE, nismo super-duper ozbiljan klan koji ima namjeru osvojiti cijelu CW mapu, kak nam ide, ide ![]() Karta gdje smo trenutno: http://worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_02/ pogledati South Aegean, Peloponez, Atticu, Epirus ![]() www.c-t-n.org http://worldoftanks.eu/community/cla..._order_by=date
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nismo niti u jednom savezu, ali tko kaže da nismo s nikim u savezništvu? ![]() Žailio mi se diploamta prekjucer da nije odigrao skoro nijednu rundu od piskaranja i dogovaranja, ovdje dolje je sad jaaako zanimljivo. ![]() ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ala volim specijale, odigram s griletom par partija veceras , reda radi ( a i da se odmorim od Diablo 3 malo ), pa ajd jos jedna: ![]() Uglavnom, sad mi zao sto nesnimam bitke, jedna od najljepsih uopste koju sam s griletom dosada odigrao, 3 protivnicka tenka isla namene, svu trojicu polupao, nasi capali bazu, ja protivnike lupao, i s zadnjom granatom zadnji tenk ubio. Ma milina jedna.
![]() |
#920 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#922 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#924 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako nekad znaju neki igraci dignut zivac, sad u borbi jedan tip je sa tier 6 tenkom (su 100, najveci tier je bio 6) cijelu borbu pokusavo ubi tier 4 tenka koji mu se skrivo iza kamena, samo da kazem da su nije ni jedan h.p. napravio, a protivnici su nas masakrirali.
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Bome i meni znaju dignuti živac,jučer odigrao odličnu partiju,5 komada i 3000 damage-a s TD-om V (t49) i vodimo 11:4,a taman me čeka x5! ... branimo bazu,naravno,izgubili smo,bilo je tu toliko glupana ali jednog ću posebno izdvojit,12 sec prije kraja VK detektirao u našoj bazi artiljeriju,arty opali po njemu i uzme mu 80% HP-a,VK uzvrati i naravno skine mu skoro sve,VK naravno stoji i čeka da reloada,ARTY ISTO,stoji i čeka,i 2 sec prije isteka vremena i naše pobjede,dobije šut i mi izgubili,a arty se cijelo vrijeme mogao samo spustit 2 metra i biti zaštićen,jer dok VK dođe do njega prošlo bi 15 sec minimum. Apsolutna katastrofa,imam 3000 borbi i svakakvih kretena sam se nagledao,ali ovaj...iako je bilo vec takvih,ali ih se ne sjecam vise.Treba zabranit mnogima da igraju,mnogi daju klincima od 4-5-6 godina da igraju wot i naravno,taj klinac ode u PM s svojim T34 tenkom i cijeli tim pati zbog toga,na kraju i izgubi,šta koji... imaš dat djetetu da okolo napucava i uči se igrat rata,a mene popravak tier 8 + izgubljen meč košta ko' suho zlato. Baš se znam iznervirat,random meč bi trebalo nekako filtrirat,debili neka igraju s debilima,a ozbiljni igrači s istim takvima... Jučer gledam tip ima 11k battles i effectiveness 400 !!!!!! ?! Također mi nije jasno kako igrač s effectiveness od 840 može imati 54% pobjeda na 4000 borbi,a ja s eff 1300 i 3k borbi sam tek na 51%,nevjerovatno. Effectiveness - XVM
![]() |
#928 |
Moderator
|
Da kretena. Jučer sam ih sa SU-85 naslagao 7 komada. http://files.myopera.com/Amdejac/alb...2/shot_022.jpg Nisu mi svi stali na PrtScr. ![]() Ali nabrijavanje SU-85 i StugIII još nije niti blizu kraja. Posada je tek na 97%, a onda idu na specijalistički. ![]()
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 31.12.2012. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008