|
![]() |
#901 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Grafička mi nakon što se zagrije na nekih valjda 60 stupnjeva počne bacat artefakte preko ekrana i prazne prostore. Bez artefakata izdrži kojih 10 ili više minuta ovisno o zahtjevnosti igre i je li proc klokan ili nije. Pokošao sam sa raznim driverima ili slično ali ne pomaže,raaskopao sam i promijenio paste ali opet ništa. Jednostavno kad se zagrije počnu artefakti. Vjerojatno sam je s***ao klokanjem i sad je na defaultu ali svejedno zeza. Jedino rješenje mi preostaje promjena biosa ili zaključavanje cjevovoda ako su oni krivi i tu mi treba pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
a mozda ni to ne pomogne, ak je ona otishla u vjecna lovista nista nju nece spasiti..... navjerovatnije ti je mema ispustila dushu.... ali probaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Banned
|
možda neće uspjet ali probat ću samo mi treba pomoć za stavljane biosa i zaklučavanje cjevovoda skinuo bios za grafu ;slijedi instalacija... Zadnje izmijenjeno od: m4x. 14.12.2007. u 20:37. Razlog: bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ispuhao sam juce komplet karticu, skinuo sve i povadio dosta prasine i dobio sam -3 stepena tako da mi je sad 55-57 u idle a na full load-u (540/1100) ide na 80maximum na gears of war jedno 2 sata .. evo i sad cu ici igrat malo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
nema sto zakljucavat na 6600GT... mozes probat sa Riva Tunerom ili ATI Toolom spustit taktove ispod defaultnih i vidjet sto ce se desit kad bude grafa pod opterecenjem... ako bude i dalje bacala artefakte nema joj spasa... nazalost ili stavi gore neki cooler koji joj nece dati da ide iznad 50° pa mozda bude sve oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pozdrav
nems ti koristi se tlacit!!!! rikatos ti je graficka!!!!!!! tako je meni prijatelju isto bilo....sreca je bila pod garanciom pa su mu je zamjenili sa novom...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#912 |
Premium
|
![]() |
#914 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
to je ok cijena pod pretpostavkom da je sa karticom sve ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Btw,ja sam svoju Leadtekicu sa tim i VF700Cu tjerao i do 615/1184 + ježevi na memi(isto moraš modati malo).Onako za bench.Više od toga za jezgru nema previše smisla,jer na AGP-jkama mema ide slabije nego na PCI-E verzijama,tako ona koči viši score u benchevima...V-mod nisam radio,ali i to se može relativno lako izvesti,koliko sam ja o tome čitao... EDIT:Bijaše to na otvorenome,tj na stolu,čisto za potrebe PCE OCTeama,inače je,praktički od tada,u ormaru(od prošle godine).Čeka da ju princ opet poljubi... ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 20.12.2007. u 00:11. |
|
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moja Galaxy 6600 gt po ljeti zna dosegnuti i 78 stupljeva. Kuciste otvoreno. Evo dok ovo pisem je na 60 stupljeva. khm Poznato je da se ova grafa dost grije tako da...
![]() |
#917 |
Premium
|
narucio sam ovaj zalmanov za HSI iz zg pa ce mi doc ovaj koji dan ... recite mi samo kad stavim ovaj hladnjak i one memice za memoriju ... tada ce GPU brzina zavisiti samo od temp ?? jer nisam se usudio dignuti preko 550 gpu... a kad sam digao 1200 mem.clock u gears of war mi iskoci iz igre i vrati se u win nakon par minuta igranja ...
![]() |
#919 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Realna cijena, tako da slobodno kupi. No kao sto je tomasini_ rekao ovisi za sto ti treba. -Za igranje ce ti posluziti ali ces morati dobro skresati detalje i rezoluciju na naslovima novijeg datuma, no sve igre do prije nekih godinu do godinu i pol bi trebao cak na nekim med/high detaljima gurati, no naravno sve ovisi i o tvojoj trenutnoj konfiguraciji. -Za nekakav rad u win, surfanje, gledanje filmova i sl. mozes slobodno ubosti i neku ati 9200 za 80ak kn.
![]() |
#920 |
In Rainbows
|
6600GT PCI-E - novi hladnjak
Prijatelju se rastopio cooler na grafickoj(neznam ni ja kako) i sada treba stavit novi hladnjak. Zanima ga dali se moze Accelero S1 stavit na njega, iako pise da je za 6600 seriju Accelero S2,jer namjerava uzet novu graficku (hd3850/70) za par mjeseci pa da moze stavit S1 na njega...i ako ne moze, kako bi onda VF700/accelero S2 hladio HD3850/HD3870 kasnije..hvala
"Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 26.12.2007. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sumnjam da može, zbog razmaka u rupama. Tako sam ja probao uglaviti S1 na 8500GT, pa nije išlo...ne gine mu S2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
In Rainbows
|
A dali vf700 moze na oba dvije raditi? Zelim neki ok cooler koji ce sad moc radit na 6600GT i onda kasnije na recimo HD3850...
"Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 27.12.2007. u 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na 6600 može, a čini mi se da su ga neki stavljali i na 3850 http://www.zalman.co.kr/product/cool...elist_eng.html
![]() |
#925 |
In Rainbows
|
taj VF700AlCu je i mislio uzet,kolko je losiji on od vf700cu
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hladjenje Gainward 6600gt Golden
Imam Gainwardovu 6600gt , 256ddr3, 128bit, vrti se na 500/1000 ,box hladnjak. Inace nakon 0.5h igranja cod4 temp. mi doseze 84c. a u idle oko 59-62c. Mislio sam gore stavit zalmana vf700alcu, vidim da ga svi preporucaju. muci me to sta da napravim sa onim crnim cipovima na kartici oko procesora , oni u box hladnjaku su hladjeni tako da su spojeni ko nekim zvakacama na hladnjak. posto je zalman samo za procesor, jel trebam to hladit ili netreba , i kaj sa onim kao manjim nekim procesorom ispod velikog, kaj njega hladi , isto zalman ili se nekaj drugo montira???? uglavnom zelim znat kaj da sve kupim da moja 6600gt ima neke manje temperature i da bude sve hladjeno kaj treba biti??? molim vas pomoc jer fakat neznam koji cooler da kupim i koje jos za memoriju ili jos kaj treba. pozz i unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako, kupiš li novi VF700 uz njega ćeš dobit i male plave pasivne hladnjačiće koji se nakelje na te memorijske čipove okolo. No njih stavljat i nije potrebno jer je "ruža šuplja" pa kroz nju zrak prolazi i ujedno hladi te okolne čipove. Ovaj dole mali neki procesor ti je tzv. HSI bridge (ako te zanima potanko što je uGoogleaj si ga) i za njega imaš ovaj hladnjak (klik). Kako instalirat VF700 imaš tu na ovoj stranici: VF700 (klik). Nadam se da sam ti pomogao barem malo. Peace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
@danijel_rd Pošto ti je karta AGP te male hladnjake pasivce (ježeve) što dobiješ sa zalmanom nemoj ni pokušavati stavljat jer ti neće onda glavni cooler (zalman) stati na GPU, nemora tako biti ali zasigurno znam da na Agp Leadtekovu i Albatron karticu ne stanu. No to nije toliko bitno, čisto da se ne nađeš u problemu zbog tih ježeva jer kako je već @tutix rekao oni ti zaista nisu potrebni. Sam zalman zna malo biti naporan na 12v pa kad već u links-u budeš kupovao pasivac za IHS odmah si kupi i FanMate 2 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.912.031 Možda ti se čini malo puno posla oko toga no vjeruj ovako složeno hlađenje tvoje grafe će dati puno niže temperature i maltene nečujnost samog coolera. Ljeti sa zalmanom na 7v ili nekih 1600/1700rpm tvoja grafa neće prelaziti 60c dok se igraš tj. u loadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
|
ljudi hvala vam na odgovorima, tak cu i napravit. pozz,danijel. |
![]() |
![]() |
|
|