|
![]() |
#901 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.index.hr/euro-2012/clanak...ic/617658.aspx Hrvatski popis za Euro: Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava, Obrana: Buljat, Vida, Ćorluka, Šimunić, Schildenfeld, Strinić, Pranjić Veza: Srna, Dujmović, Vukojević, Rakitić, Modrić, Perišić, Kranjčar, Badelj, Iličević Napad: Olić, Jelavić, Mandžukić, Eduardo Otpali Blazevic, Vrsaljko i Kalinic. Obrana je mili Boze. Corluka OK, Simunic pitanje koliko moze, ostali mi ne ulijevaju povjerenje najblaze receno. Steta za Lovrena, ali i taj je imao svojih neslavnih trenutaka u zadnjih par utakmica kvalifikacija. Uglavnom, najjadnija obrana od kad je reprezentacije. Zalosno je jedino da boljih nemamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Schildenfeld se pokazao kao totalni kralj u obrani, a vida koliko ja znam je čisto solidan obrambeni igrač. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#905 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Bolje da je razriješio Strinića i ostavio Vrsaljka. Vrsaljko je igrač koji može i lijevo i desno u obrani odigrat. Lijevo može i Pranjić, Šimunić pa čak i Ćorluka. Jedino me strah Buljata, a upitno je i kako će odigrati zadnjeg veznog Dujmović. Ostalo je maksimum koji imamo. Možda jedino da Pletikosa ne brani ali eto, tradicija je na njegovoj strani. Ne prognoziram ništa, samo ne znam kako će izdržati naša "tanka" obrana sa ofanzivcima Španjolske i Italije. Nadam se da ovi prema naprijed mogu zabiti dosta da izvučemo nekakav solidan plasman (čitaj: proći skupinu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam kako vi gledate na ovo, al ovo je fkt. opasno. Na 2:30 je zanimljiva "karta" Europe ![]()
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Je, to je užasna stvar... dovoljno je samo da si tamnije kože (sunčanje, bilo što), u onoj gomili si kuhan i pečen. Srećom ne idem na Euro pa neću imati takvih problema, ali inače nema druge nego se držati grupe i to je to.
![]() |
#908 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Pala je ove godine Barca, a mogla bi i Španjolska, zašto ih ne bi baš mi srušili. I njima obrana ne briljira ![]() Bojim se Irske i Italije, Irce ćemo sigurno podcijenit,a Talijani su u glavama igrača isto ''mušterije''...
![]() |
![]() |
#909 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Nasim igracima je vec pola eura proslo kroz glavu, prema njihovom s Ircima se vec dobila utakmica odmah poslije estonije, Talijani su nam "stare musterije", a bojim se da bi mi mogli biti svima musterija. No, bilo kako bilo, Bilic sta je napravio-napravio je s ovim Eurom. Sad to sto najavljuju Stimca kao nasljednika, mislim da ce to biti produljenje agonije |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bolje da sam išel ubit oko nego kaj sam gledal ovu tekmu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#912 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#913 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Uvijek se izvlače na nešto http://sportske.jutarnji.hr/veliki-x...rcati/1032191/ Olić je stvarno strah i trepet,jedino za sebe Sad koliko trče je pitanje,rekao bih da trče bezveze Vezna linija je još kako tako ali mi uopće nemamo pravog napadača a obrana je isto propusna,Šimunić je frula i ja ga više nebi stavljao |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Dakle moj sastav kako bi igrao 4-4-2 Pletikosa,dva braniča Vida i Shildenfeld a na boku Ćorluka i Srna Zatim veza Modrić i Vukojević(zadnji vezni) a na boku Pranjić ili Perišić te Rakitić,napad Mandžukić i Jelavić Druga solucija je obrana sa Vida i Ćorluka,bok Srna i Pranjić,veza Modrić i Dujmović(zadnji vezni) ili Vukojević,Rakitić i Perišić bok te Jelavić i Eduardo(ili Mandžukić) |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Hrvatska pod Bilićem već 4 godine nije dobro igrala, čak ni ono protiv turske(3:0) zapravo nije bilo ništa specijalno, ali sad je kasno za mijenjat i šta je tu je. Bilić je dosad sam morao skuži da je 4-4-2 mrtav, da nemamo igrače za tu postavu i da Modrić ne služi ničemu u toj postavi. Ja već zadnjih 6 mjeseci govorim. Bod na Euru je uspjeh.
![]() |
![]() |
#917 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Nemamo "desetku" koja ce iz sredine prenijeti loptu u napad i stvoriti priliku, a nemamo ni brza prodorna krila i koju kod postavu da slozis to ce izgledati sporo i bezidejno. Imamo hrpu igraca koji znaju predati loptu prvom suigracu do sebe, ali nemamo takvih koji ce preuzeti odgovornost i nesto napraviti. A napadaci koje imamo su takav tip da jako ovise o radu ostatka momcadi i prilikama koje im se namjeste. Gledao sam samo prvo poluvrijeme, bilo je predosadno da gledam i drugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
koga zanima prijateljska utakmica jučer s Norveškom? Nije pokazatelj ničega. Možda i zavaravanje protivnika. |
![]() |
![]() |
#919 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#920 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() a što se Norveške i EPa tiće - s norvežanima katastrofa, fakat se nadam da je ivan u pravu ![]() a za EP, ako nekto slučajno ide, dobro si je ovo pročitat Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Šta ti posebno imaš protiv Kalinića kad je za tebe smrad i nesreća? ![]() sa wikipedije Citiraj:
Ide tko od forumaša na Euro? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Sjećam se da je bio mačak u vreći kad je došao u Blackburn i promašio brdo čistih gol-šansi a sad je li ti mrzak zbog toga ili ti je ukrao curu ili nešto slično na tebi je da nam malo objasniš ![]()
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Baš, čak mi ni Buljat u obrani ne izgleda loše poredog ovog. Dobro, logično je da zove njega jer je bil na pripremama, ali mislim da bi Petrić ili Klasnić bez obzira na "neuigranost" više dali individualno. Je da se radi o poziciji četvrtog napadača koji će imat slabu ili nikakvu minutažu, ali ozbiljno računat na igrača od kojeg ja iskreno nikad nisam vidio neki prolaz 1 na 1 i prodor za gol, je glupo. Ali tko smo mi da sudimo, ipak mi vidimo stvari iz drugog aspekta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|