|
![]() |
#901 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#902 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas su i Bugari a i Njemci obrisani s karte. Bitka za Njemacku je bila zanimljiva za gledati, kako s 700k pada na -50k u roku od 15 min. ![]() http://zapodaj.net/images/7d0d84652644.png ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Guest
|
Još jedna zanimljivost. Francuzi su oslobodili jednu regiju sa Resistance War-om protiv Poljske, bilo je za dlaku.. a Hrvat je tukao za Francuze i dobio još i BH medalju.. Neki leek, Pipe Cro.. ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Hurr durr
|
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1258603 pogledaj sada..... taj vise nikakve veze nemre imati s nama.
![]() |
#905 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#908 | |
Guest
|
Citiraj:
Tada je Mađarska bila slaba zemlja pod opsadom Rumunjske, a mi još nismo bili neprijatelji sa Italijom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
zakaj toliko steka..imam neke stocka u firmi i sad napokon kad bi mogel zaradit,nemrem desti na market... a egoba kaze da bi zaradil cak 3 golda! (nisu firme kaj su nekad bile) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja se rego i sad ništ ne kužim ![]() Triba nać poso ili mogu ljenčarit ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
stavi avatar - to ti nosi nesto exp-a zaposlis se, treniras -> to ti je rutina do 5lvl kad postanes 5lvl moci ces se borit, moj savjet ti je da se prijavis u gustere, ako ne regrutiraju, sigurno ima neko tu ko je u HV-u pa te mozda moze progurat. Uglavnom kad pocnes igrat, iti dan morao bi dogurati do 3 lvl-a. Malo pomalo i skuzit ces, ak nije nest jasno, pitaj slobodno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#918 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Svi navali na posao a ja sam u RL navikao NE radit ili baš ako moram, samo dok netko gleda ![]() Našo sam neki posao u bolnici, budem se pozabavio malo kad budem doma, sad sam na poslu i "radim" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Hurr durr
|
stuc nemoj raditi u construction nikako(nakon 3 dana mozes tek dati otkaz ili pisi poslovođi da ti da otkaz), rađe odi raditi u manu grani (neka wep firma)pa nam radi ganove ili u land pa nam radi iron za ganove. ![]() AMD nisam znao da i dalje igras. ![]()
![]() |
#923 |
Premium
|
Ma ne igram. Dao sam sve accaunte robovlasnicima. ![]() hahaha...btw..imas jos kojeg ili mores nabavit? ova padanja cijena wpn-a i rast placa me polako ubija... mislim da je vrijeme da phnx dobi opet oko osam braceka i sekica... sad mi u firmi 1000 kn za place 5 dana,a bilo je vremena kad bi to bilo za mjesec,dva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
...onda ja naletim i kupim kompaniju a unutra vise love nego sam platio za nju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Pijem samo KAJ
|
Citiraj:
![]() vidim da ces ti uskoro super soldier 3 dobit ![]() i imam jednu molbu: bi mi mogao posudit kucu na tih par dana dok ne dobijem FM medalju??? Jebe jer gubim poslom i treningom 6 wellnesa po danu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|