|
![]() |
#902 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego, je moguće preko nekog addona/extenzije specificirati audio output za chrome? Nešto kao što Foobar i MPCHC imaju, da uz njih mogu poslati audio iz Chromea na zvučnike, a sve ostalo na headset, jer u većini igri se ne da birati audio output pa USB headset mora biti primarni audio device. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
valjda odkad se apdejto neki dan nece vise skrolat vamo tamo kad otvorim sliku u fulskrin modu, i to mislim na klik midl maus botun i onda skrol, uglavnom sranje chrome://flags/ igro se pol cuke, upalio smooth scroling, nist ne pomaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#905 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Par puta tjedno random "BSOD" prilikom surfanja (bez teksta - samo su razne boje u pitanju - nekad siva, nekad kričavo zelena s bilim okomitim crtama..) Full load razne 3D igre - komp radi normalno, multimedija/office - sve normalno, sav hardver ispitan (memorija x86 memtestom iz DOS-a, disk HDtuneom, proc Primeom). Sve temperature normalne, prašina po kompu u tragovima. Ma pun mi ga je "#$0 više, stavit ću vatrenu ljisic. Win XP Pro 32bit SP3 par tjedana stari. Prethodno se rušilo (sa istim Windozama) cca 1. tjedno (naravno prilikom "kromiranja"). EDIT Vatrena ljisic evo radi već 2 dana bez problema - dakle kompjuter mi je "dekrominiziran" ![]()
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 10.05.2013. u 23:16. Razlog: Vatrena ljisic |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni se i dalje Flash crasha kad god želim skočiti na jedan dio videa na youtubeu. Otkrio sam ako razmak između klikova bude veći od 2-3 sekunde onda se dosta manje crasha.
![]() |
#910 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
opet se nekakav update desio što se izgleda tiče, recimo kad se ide bookmarkat stranica neka, onaj izbornik ima holo dizajn..ne kužim kako to updejtaju bez updejta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ima li kakav download manager ekstenzija za Chrome koji se da konfigurirati da downloada u različite direktorije na temelju ekstenzije samog fajla? Zadnje izmijenjeno od: kopija. 22.05.2013. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
da podijelim s vama..ako ste fan smooth scroola kakvo je na tabletima i slično, a ne preskakanja kakvo je na desktopu obično skinite ekstenziju "Chromium Wheel Smooth Scroller"..fora stvar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Problem - Youtube
Imam problem kada pokrenem neki video na yt i prebacim ga na pola, video stane stane i ne pokrece se vise, kada hocu da ponovo udjem na yt, okrece mi se gore onaj kruzic i pokaze mi : Ова веб-страница није доступна Google Chrome није могао да учита веб-страницу јер је хосту www.youtube.com било потребно превише времена за одговор. Можда је веб сајт неисправан или имате проблема са интернет везом..... I tako bilo koju stranu otvorim isto je. Probala sam da udjem i na dr. pretrazivace, isto mi se pojavljuje , sve dok ne restartujem komp. To mi se uvijek desava kod videa na yt, kada hocu da ga prebacim. Da li zna neko sta treba da uradim da mi se to vise ne desava? To mi se ranije nije desavalo, sve do skoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Rezultat pretraživanja tvog linka (koji btw nije ni link): http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=4920656 Edit: Al' hvala na podsjećanju, možda netko još ne zna ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 07.07.2013. u 20:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Pink Floyd fan
|
Settings, u search utipkaj notifi..., (chrome://settings/search#notifi), klikni na Content settings, skrolaj dok ne vidiš žuto označeno... dalje ćeš se valjda sam snaći. Onda u gmailu, settings, Desktop Notifications.
![]() |
#921 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ima li tko problema sa zvukom na YT od zadnjeg updatea na Chromeu? Dakle, zvuk je cudan, ajmo reci kao da je rijec o pokvarenom CD-u. Malo se cuje, a malo ne. Kad krene neka pjesma, glazba je obicno OK, ali kad krenu rijeci, nastaje katastrofa.... Sinoc sam gledao neki film preko YT i nije islo pa sam skinuo Firefox, instalirao naravno flash player i nikakvih problema nije bilo. Također, nema problema kad pustim neku pjesmu. Zvuk uredno radi u ostalim programima koji za reprodukciju koriste audio/video materijale pohranjene na hard disku. Jel moze biti neki problem s flash playerom u Chrome ili? EDIT: Problem je bio u flash playeru. Settings -> content settings -> plug-ins (disable individual plug-ins) i onda kad se otvori tab, kliknuti na details s desne strane i prikazat ce se dva flash playera (u Chromeu i naknadno instaliran). Kliknuo sam na disable ovoga sto je instaliram s Chromeom i sad sve radi kako treba.
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 13.07.2013. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Guest
|
Hint: Problem je skoro uvijek u flashu :P |
![]() |
![]() |
#923 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
https://chrome.google.com/webstore/launcher fora stvarčica, korisna..kako dodavat usluge, recimo translate itd. nema mi ga po defaultu a nevidim kako ga dodat
![]() |
#924 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Google Chrome i sinkronizacija bookmarksa ?
Imam google account i koristim Google chrome browser na dva compa (u gradu i u vikendici) i imam jedan problem. Na oba compa je u postavkama Chrome-a uključena automatska sinkronizacija s google accountom. U chrome koristim bookmarks toolbar gdje držim foldere s mojim omiljenim web adresama. I recimo, na prvome compu umetnem neke nove foldere (u bookmarks) s novim web adresama, odem na drugi comp (u vikendici), pokrenem Google chrome i tih novih foldera nema nigdje na toolbaru. Zašto ih nema, ako je uključena automatska sinkronizacija između compa i web-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#929 |
Omicron Alpha resident
|
Skužio sam da prilikom bržeg skrolanja stranica nije renderirana i vidi se chekered pozadina. Nije problem, rijetko kad brzo skrolam i definitivno mi ništa ne znači što se na desetinku ne vidi stranica no malo sam guglao i vidio da je sa verzijom 28 Chrome prebacio rendering engine sa WebKit na Blink. Evo malo infa ovdje i ovdje.
![]() |
#930 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
da, i meni s edešava kad nešto brže skrolam dobim šahovnicu na par sekundi
|
|
Oglas
|
|
![]() |