|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma samo nek slika od ispod i sve ce biti jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
a DELL 2209WA, ima dobre reviewe na netu, jel ga iko ima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ljudi, kakav kut gledanja. Samo iz jednog kuta mora imat dobru sliku, nije to TV pa da cijela kuća mora imat dobru sliku od kud god da gledaš, nit je laptop da ga stalno mrdaš simo tamo. Zapravo, bolje da niko sa strane niš ne vidi kaj radiš, pogotovo na poslu ![]() ddoxy i xxxsss - hvala na mišljenju za taj monitor. Nekako mislim da ću si i ja jednog uzeti, samo da skupim novčeke..
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#907 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Mene zanima lcd monitor sa digitalnim tunerom a da ima odličnu sliku kad ga prebacim na pc-surf,video,igre pa me zanima koji mi preporučate pa da se može hdmi-em povezati sa Ati 3870?Sad imam neki Enox ali kad surfam preko neta imam sjene i dupla slova se vide,tragedija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Banned
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6961 Ja pucam na ovaj monitor i vjerojatno ču uzeti početkom 05.mj e sad neznam jel bolji ili ne ali čini mi se odličan za tu lovu i mislim da konkurira navedenom. Nisam našao baš nešto bolje od ta dva glede cijene i karakteristika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Registered User
|
Mene zanima mišljenje nekog od znalaca dali uzeti monitor sa tunerom ili bez njega.Potreban mi je za gledanje tv-a ali i za odličnu sliku na pc-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Banned
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6961 Evo naručio navedeni monitor u Diskont24 ![]() izađe sve skupa 1.400kn pa čemo vidjeti kad stigne o čemu se radi ![]() Valjda če dostojno zamjeniti 19" koji sam imao do sada. Napišem dojmove kad stigne i sve upogonim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
kaj o njemu govore na netu? hoće bit dostatan za povremeno igranje na konfi hd4850, c2d @3.00 ghz , 4 gige rama @800mhz itd.? Zadnje izmijenjeno od: Tobias_5. 28.04.2009. u 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
|
Zanima me vase misljenje o ovom monitoru: Samsung SM P2370 (pic) Treba je izac u treci misec P2370L, sa LED backlight-om i kontrastom od 2,000,000:1, ali nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Što ja mislim o tome? Je* mu pas * što nije izašao! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#915 | |
Premium
|
ŠUTI. Ne trudi se ispast uber cool i smijesan ni to te ne ide baš -->
![]() Citiraj:
Pa onda iduca recenica ide: Treba je izac u treci misec P2370L, sa LED backlight-om i kontrastom od 2,000,000:1, ali nije. Izac ce u naredna dva miseca koliko sam procita po netu. Dakle model sa slovom "L" na kraju koje oznacava ono sta sam napisa gore. A ti ako ne znas citat, i nemas sta pametno rec ---> ŠUTI. Ne trudi se ispast uber cool i smijesan ni to te ne ide baš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Guest
|
Samsung SM P2370 je 23" tako da već nije za ovu temu. ![]() A inače, preskup je za jedan TN monitor... Pogledaj si ovo: DELL 2209WA 22" |
![]() |
![]() |
#918 |
Banned
|
Monitor je stigao i upogonio sam ga i sve odlično nema death piksela radi ko švicarski sat slika odlična samo treba malo navikavanja jer je veči od 19" koji sam koristio i wide 22" pa dok malo sjedne ![]() Probao igrati CoD 2 malo i super osječaj, a glede slike prilikom igranja odličan. Nisam neka picajzla i neznam šta tko očekuje od monitora sa TN matricom ali ja sam super zadovoljan sa cijenom 1.400kn do vrata ![]() Jedino što moram kupiti DVI kabl jer nedolazi sa monitorom tako da če slika biti još bolja(barem bi trebala) ![]() Nemam trenutno fotić kod kuče pa kad se vrati kuči(posudio sam ga) uslikam par fotki. Neznam baš pisati neke recenzije kao ni neka extra testiranja monitora i mišljenja sam da ni netreba stvar je osobnog ukusa kod kupnje kao i vizualnog doživljaja istog.Bilo bi dobro pogledati bilo koji monitor prije kupnje ali ja nisam imao tu priliku i kupio sam na neviđeno i po meni pogodio kupnju. Glede bilo kakvih pitanja mogu odgovoriti samo onako kako ja vidim stvari, a da li je to nekom dovoljno ili ne neželim komentirati.Osobno sam zadovoljan kupnjom i prošao sam bolje nego kolega: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146260 Monitor je priključen i namješten na auto i uključena opcija DCR i sa slikom sam i više nego zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ja sam baš prije kojih tjedan dana kupio LG-a w2252v i ful zadovoljan, nema mrtvih piksela, kut gledanja može biti malo bolji malo probijanje svjetlosti u donjem desnom kutu (crna podloga) ak koga što zanima nek pita |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
@ECHO: Hvala na dojmovima. I ja razmišljam o tom monitoru i uzeo bih ga da ga ima u Vž-u za kupit... Sljedećih dana uzimam grafu online iz adm-a, a neznam dal bi uzimao monitor samo tak prek neta, bez da provjerim pixele itd... Ovako budem vjerojatno uzeo LG 2242T, budući ga ima u Vž... |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
pomoc u nedoumici
procitao sam cijelu temu... i dosao do zakljucka da vise fakat neznam koji 22 inchni monitor kupit u rangu cijene nekih 1200-1300kn a da je pouzdan... i dajte mi prosim vas jos odgonetnite kak se provjere bad pixeli tocno? nasao sam negdje tu u temi al sad vise nemogu nac... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kak se provjere??? Pa očima! Ak ih ne vidiš, super, ak ih vidiš, ne valja. Al evo da ti olakšam ak misliš da je bad pixele teško uočit. http://www.softpedia.com/progDownloa...nload-464.html Kad ga pokreneš, klikaj po prvoj kućici desno od www Ak ih tu ne skužiš, nema ih.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 30.04.2009. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
2m od mene
|
Pozdrav, zanima me ima li tko iskustva sa ovim monitotom...? http://www.nabava.net/trazilica.php?q=lg+w2261v&x=0&y=0 Thanks! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
|
ajd prvo procitaj zadnjih 10-ak stranica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pitanjce ja imam monito spojem preko dvi kabla, dvi to dvi i sad kakve ima veze i dali ima razlike (uočljive) ako ja stavim hdmi to dvi kabel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#927 |
Premium
|
Samsung T220 u ve-milu košta sada 1889kn, a ja ga platio 1800kn. hahah Čak sam i zaradio.
![]() |
#928 |
Premium
|
![]() |
#929 |
Premium
|
![]() |
#930 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
izgled je prilično subjektivna stvar...meni npr. ovi novi samsunzi imaju poprilično pederast dizajn (Dell recimo radi po meni lijepe okvire i stalke)....također taj tvoj bolji odziv je samo marketinška fora...to nema blage veze sa stvarnim stanjem niti utječe na stvarne (i bitne) performanse monitora.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|