|
![]() |
#901 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Staa?? Sad ja posaljem njima taj e-mail i oni ce men poslat bez beda adapter?? Jer sam taj vent iskljucio,odmah od prvog dana ![]() (naravno,reci cu im kod sa grafe itd ![]()
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@matijab: odakle si ti zakljucio da ja ne znam sta je nereferentni hladnjak? da zakljucim: znaci tvrdite da gainward GS ima bolji (tisi) hladnjak od crne safirke? tisina mi je n1 trenutacno, a nize temperature ce sigurno bit od ove moje gigabyteice na 24% (sve glasnije se cuje, buduci da su mi svi ventovi na 7V)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#904 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
pozdrav... zanima me koju grafu uzeti od ove 2: Gainward Radeon HD4870 Golden Sample, 1GB DDR5, PCI-E, TV-out, dual DVI 2.299,00 ili POINT OF VIEW, GTX 260 PREMIUM Extreme, GeForce GTX 260 Premium 216 2.399,00 sutra kupujem komp... slozio sam si konfu za GS 4870 i sad vidim na netu da ova 260 core 216 dere 4870 u svim testovima ali da dolaze drajveri 8.12 koji ce poboljsati perfomanse 4870... dajem oko 7 soma za kutiju i kad vec dajem tolko para stvarno bi zelio da bude najbolje za te pare.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Nemogu instalirat drivere
Htjeo sam stavit nove ati catalist drivere i obriso stare preko driver cleaner.net i resetiro komp...nakon sto sam skinio sa neta nove drivere nece mi ih instalirat...ni njih ni bilo koji druge...imam vistu_sp1, i imam instaliran net framework 3.5. javi mi eror "Driver install: the INF file was not found".ne mogu ni iz safe moda! imam ati radeon hd4870 graficku! uspijem samo preko device managera preko update drivers....ali onda nemam control panel i kontam ni da ne radi kak spada! jel ima kako rjesenje osim format c...?!!? Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 08.12.2008. u 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
|
pa instaliro skinute sa neta....ili sa cd-a isto je! isto javi! e da i obriso sam i folder ati i ATI Technologies iz program file kad sam uklonio drivere....negdje sam procito da i to valja al izgleda da ne! Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 08.12.2008. u 01:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Pokušaj sa system resore vratit komp unatrag na vrijeme prije deinstalacije drivera, trebalo bi ti vratit te foldere natrag, pa fino deinstaliraj drivere na klasični način, bez driver cleanera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
pastir
Datum registracije: Dec 2008
|
AMD, tj. Ati opasno je zaoštrio već ionako uzavrelu markentišku bitku s nVidiom. Naime, 512MB verziju svoje Mainstream kartice od sada nude po iznenađujuće maloj cijeni od 199 dolara dok verzija s 1GB košta nešto više, točnije 239 dolara. Za sada dostupne samo preko online trgovina u SAD-u no to je samo trenutačno Cilj je preći magični udio prodaje grafićkih kartica od 50% i pobiti nVidijinu dominaciju koja je u trećem kvartalu godine držala 60% tržišta. Ovo je izgleda tek početak Božićnih markentiških trikova i prepucavanja. Sve dok se najveći bore za premoć na tržištu, kupci "glade brade". AMD je za sada nježniji... c/p sa www.hcl.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
pa trebalo bi, zato i služi restore. hmmm, na xp-u ide programs->accessories->system tools-> system restore, pa potraži malo, vjerovatno ima negdje nešto slično i na visti, nisam radio sa njom pa neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Cijena 1,664.02 kn (uključen akcijski popust). 19 kom. na skladištu. http://www.favori.hr/ - web shop - dobavljaju ih iz Microlinea koliko vidim .. brat uzeo dvije za CF ... i rade milina jedna ... a ja nedavno uzeo 280 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
|
e a to mi ne odgovara jel sam preso dosta igre, a save file od igre se ne nalazi u my documents pod hidden files kako sam negdje procito pa neznam kak da sačuvam save kad ga ne nađem! možda pomogne kad ubacim cd od viste i odem na repair! ovako sam i ja napravio: "Download the drivers you want.... double click it, and after its done the extract into the ATI folder, cancel the installation. Go to you device manager, right click your graphics card, it might have VGA bla bla bla... Click update driver, then click browse for it. Point to the ATI folder normally its C:/ATI, go to Packages then Driver, click on and then Ok. it should install the driver. if it gives you an error, reboot and windows should install it automatically once your booted up. If it does, install CCC separately. This worked for me when I got that INF problem." ali neznam kak kasnije instalirat naknadno ccc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
|
eto da i ja napišem nešto. imam: e8400 proc, hd 4870 512ddr5, 4gb ddr2, vista 32 sp1 i najnovije ati drivere! na benchmarku gta sam dobio 35fps...tako je bilo i sa starim driverima, u igri nemam stekanja al koda mi je sa 8.11 radila bolje! imam isto problema sa texturama i nadam se da ce patch koji ce nadam se izac uskoro to rjesit...a i da ce mi bolje radi! inace sam primjetio da mi novi nfs i far cry 2 rade bolje otkad sam stavio nove drivere! sve igre igram na full na 1280x1024, osim sta far cry 2 moram stavit 4x antialliasing, na 8 mi steka! i nadam se da mafia 2 nece imat ovakvih problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Registered User
|
Ovaj post se vecinom odnosi na vlasnike Sapphire Radeona HD4870 sa 512mb GDDDR5 memorijom.Ukoliko se desava da vam u toku igranja dolazi do pojavljivanja raznih grafickih glitcheva,pucanja tekstura,te zaglavljivanja kompjutera nakon istih gresaka, problem jeste do graficke kartice.Svi Radeoni gorenavedeni su isporuceni sa falicnim biosom od doticne firme.Ukoliko vas Radeon ima sledece oznake PN: 188-01E85-001SA i SKU 11133-00 potrebno je promeniti verziju BIOS-a tj. uraditi flash-ovanje doticnog.Procedura i fajl koji su potrebni su opisani i nalaze se na http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php (potrazite oktobarsku reviziju biosa)downloadujte potrebne fajlove, nabavite floppy drive i disketu, i odradite proceduru kao sto je opisano(detaljniji opis imate unutar PDF fajla koji down-ujete sa navedene adrese).Ako se ne mozete snaci, potrazite nekog iskusnijeg korisnika koji vam moze uraditi to umesto vas.Procedura daje zagarantovane rezultate da se greske vise nece ponavljati.Naravno instalirajte i poslednje drivere sa Amd-ovog sajta zarad poboljsanja fps-a u raznim naslovima. Nadam se da ce ovo pomoci kome je potrebno i zamolio bih admine da ne brisu poruku ako je vec bila,nisam stigao da pretrazim temu,samo zelim da pomognem ljudima da svoje debelo placene graficke akceleratore iskoriste na najbolji moguci nacin a ne da se nerviraju zato sto nesto sto su dobrano platili neradi.Pozdrav svima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav! Ovo mi je prvi post na ovom topic-u. Zanima me gdje ima kupiti Sapphire 4870 sa ovim crnim ventom i novim bios-om? Vidim da ima u ADM-u, ali tamo ne kupujem jer sam sa vlasnikom imao neugodna iskustva. Ako netko zna gdje je ima drugdje kupiti bio bih mu zahvalan. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
HD4870 za 1480kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Registered User
|
FORCE3D VC ATI HD 4870
kako to da je FORCE3D VC ATI HD 4870 tako jeftina u usporedbi sa ostalim hd4870 ( košta 1481 kn) IMA LI NETKO ISKUSTVA S NJOM KAKVA JE JEL BUĆI JEL SE GRIJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Potpis To je valjda ona sa AC Twin Turbo hladnjakom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Guest
|
Upiknio sam si i ja 4870, crnu safirku ! Prezadovoljan s njom ! Vent nekad zna zavrtit, ali nista strasno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Koja je najveća razlika između klasične i crne sapphirke 4870, osim u hladnjaku? Dali se isplati uzimati crnu, ili radije uzmem jeftiniju, pa prebacim S1? ![]() Ili možda da uzmem najjeftiniju moguću, pa S1. ![]() PS - Sad su pojeftinile skroz, ima ih po 1300kn VP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|