|
![]() |
#902 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma došo sam samo 1-2 puta pijan,nisam ni bio tolko pijan kolko sam smrdio po vinu. A za spavanje-jebiga nismo ništa radili na satu pa sam se polego i onda mi se počelo spavat,zatvorio sam oči i... Ali sve to u mojoj školi je normalno,uglavnom sami klošari,i 2 najgori razred u primorskogoranskoj županiji
"One bright morning when my work is over I will fly away home" Bob Marley StreetSajla Forum Zadnje izmijenjeno od: SulE. 02.03.2005. u 21:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#904 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja svako malo zaspim pod satom. Normala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja danas pod zaraznom medicinom zakrmio. Lik priča ko račan. Djelotvornije od brojanja ofci. Moram ga snimit pa kad nemrem zaspat pustit. Frend i ja u zadnjoj klupi, prvo ja zahrko, onda on... Milina. Sutra ujutro buđenje u pol šest fucking praksa. Nadoknadit ću san na povijetsi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Registered User
|
Sve je to normala,ali kad piješ tablete za spavanje to ti bude uobičajno
![]() |
#907 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
koje tablete npr? jedan frend mi je jednom prilikom ispricao kako je uzeo neke kad se vracao iz amerike, ali je zaboravo naziv. uglavnom kaze da je pao u komu od 10sati i probudio se iz zimskog sna, da se u zivotu nije osjecao svjezije, i ja te trazim ![]()
![]() |
#908 |
Registered User
|
nemam više kutijice,ali znam da je nešta sa Leti....,ili Lezi...,ima još i antialergijska svojstva
![]() |
#910 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa šta je ovo? Nema nikog. Ja pogledo tenis, film i evo sada formulu. A sada na spavanac. zzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kakvo spavanje, pijem kavicu ( tek sam ustao) i onda idem peć komad napacane vratine od skoro 3 kile, to bu za ručak. Ajde ti ćorit jer se ne buš digel do navečer
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 25.03.2005. u 06:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja sutra ne moram ustati prije 8h ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...u zadnjih 3 dana sam sve skupa spavala jedno 7 sati... ![]() ...i umorna sam...da...
![]() |
#915 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
LJUDI NASPAVAJTE SE! ja sam na godišnjem i baš sam naspavan i baš mi je super, i godišnji je super, i baš sam vesel kak sam se naspaval ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#916 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
![]() ...i sad mi se malo spava...a ne mogu..ono, zatvorim oci i ne mogu zaspat...a ne mogu ni gledat...blah
![]() |
![]() |
#917 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
necu!!! ocu radit jos, ne dam da mi se sklope oci!! hmm... zzzzz.....
![]() |
#918 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() vidi datestamp a još sam budan. cimi ošo ćorit prije sat vremena, a ja (zbog nemogućnosti telefoniranja hvala lijepo) navalio na settlerse ko lud. žasu. ![]() but the old empire must be restored !
![]() |
![]() |
#919 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
![]() nocas sam isla spavati oko 2...i probudila sam se u pol 7... ...i ne mogu se nista igrati na kompu..ne pitajte zasto... a fali mi...bilo bi mi malo lakse da uzmem kalaš i ...pucam...: Machineg ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
ono ispred konpjuktora
|
onu noć nakon meetinga žderonja sam prospavo na podu - bez madraca. (pere me neka opaka homofobija kad se radi o šeranju kreveta), a i htio sam se podsjetiti na svoje asketske dane kada me od daske kreveta dijelila samo deka i plahta. probudio sam se mrtav strgan - sve i jedna košćica me bolila. noć nakon toga neprospavana i tek sad sam odmoran i naspavan.... iako malo mamuran. uglavnom - bezveze trkeljam i nabijam si postove ![]()
![]() |
#922 | |
JDM
|
Citiraj:
PCekspert Spam team. ![]() Danas prvi dan da mogu surfat do 3... NEMA prakse sutra. wohoooooooooo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() i posto ja nis nespavam onda stavim ruku od jednog frenda preko drugog pa ih slikam ![]()
![]() |
![]() |
#924 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
mrzi zimu
|
...nocas sam se konacno naspavala nakon tjedan dana ![]() ...spavala sam 8 !!! sati...mislim da mi je organizam totalno sokiran... ![]() ...i veselim se vikendu....samo nisam bas sigurna koliko cu spavati ![]()
![]() |
#927 |
JDM
|
Ja nočas 4h. I sad idem na kafu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
pffffff nIsam bio na forumu vec nekih 3-4 dana (čak) i imam šta vidit. Oni spavaju ... uf šta bi dao da mogu se zavalit u krevet i drmnit kojih 4-5 sati u komadu .. ali ne moram se ja uvalit u neke školske zajebancije kao Novinarska, Login europe, globe, elektro..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo ja sam tu!
|
|
Oglas
|