|
![]() |
#9151 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9152 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Dakle bolju crnu jedno mozes dobiti koristenjem lokalnog zatamnjenja ili korekcijom brightness opcije tj da smanjis pozadinsko osvjetljanje do razine kada bi crna bila prihvatljivo dobra a opet da slika ne bude previse zagasita. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9154 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
@tascam, XE90 je drugi svijet što se tiče lcd televizora, bliže je oledu neg lcdu a osim crne, skaliranje na xe90 je bez premca (720 i 1080) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9155 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Mislio sam kako obicno rijesavas. Jer jedino moze crop ili stretch a odbijam vjerovati da je ijedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9156 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9157 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
![]() Uostalom sam si napisao da crna baš i nije crna. Zadnje izmijenjeno od: tascam. 24.08.2017. u 13:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9158 | |
Premium
|
Citiraj:
A s titlovima mi se neda zezat, tražim out of box rješenje.. Ak kom šteka 4K HEVC filmovi prek VLCa, koristite radije MPC-HC, radi milina, a procesor je na 10tak% ak i tolko, dok VLC skače na dost visoko, 70, 80-90%. A ebajga, A1 je oled visoka klasa telke, al dobro, čast nam je kad XE9005 uspoređuješ sa A1.. Uglavnom, crna je dost crna na XE90 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9160 |
Registered User
|
Sad ga i ti pretjera.Pa nije 40tkn.Ispod 30 je svugdje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9162 |
Registered User
|
[QUOTE=zvonac;3094914]Čekamo da ubace tu opciju, mjenjanje formata slike, ako ubace.. A s titlovima mi se neda zezat, tražim out of box rješenje.. Ak kom šteka 4K HEVC filmovi prek VLCa, koristite radije MPC-HC, radi milina, a procesor je na 10tak% ak i tolko, dok VLC skače na dost visoko, 70, 80-90%. A ebajga, A1 je oled visoka klasa telke, al dobro, čast nam je kad XE9005 uspoređuješ sa A1.. A moram te malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9163 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas Dinamo igra i naravno hrt2 prenosi... ![]() Uzivam kad je neš na Arenama il SK-ovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9165 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, stavio crnu podlogu, podesio LD na high smanjio crnu (inace imam na 49) na 47, spustio rolete u sobi, tak da je bio potpun mrak, nema nigdje probijanja osvjetljenja i crna je crna.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9167 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
zahvaljujem na komentaru. problem je što je ostao samo izložbeni model koji ko zna koliko vremena već "radi". što mislite o ovom modelu u odnosu na ovaj gore? https://www.ekupi.hr/GRUNDIG-LED-TV-...m_medium=click |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9169 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa elegantnije rješenje je provuć film kroz MKV toolnix. Dakle Rogue 1 od 10 giga, proces ubacivanja titla u mkv je trajao cca 3 min. Nije hardcoded subtitle nego ubaci titl u sam mkv. Al ne garantiram da će svakom radit, npr moj grundig tv uredno vidi sve titlove ubačene u mkv, dok npr drugi UHD samsung ne vidi.
![]() |
#9170 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#9172 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9173 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma glatko to sve izgleda samo su igrači užasno loše kvalitete, sumnjam da ima pomoći btw. danas sam reinstaliro aptoide i stavio opet najnoviji jutub i sad mi se oće logirat..muka mi od androida ![]()
![]() |
#9174 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
S koje daljine gledaš telku? Ak si preblizu, sumnjam da ima pomoći. Meni u spavaćoj na UHD samsungu sd slika izgleda ok, al ga gledam s jedno 3,5 m, kad prolazim pored njega i pogledam izbliza, katastrofa.
![]() |
#9176 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Hrt nogometni prijenosi su srot, pogotovo kada igraju kod kuce. Mogu si zamisliti to na 65 incnom tv-u kako izgleda kada je i na mojoj 42 incnoj plazmi odurno iskustvo, doslovno te kockice vidim koje spominjes. A isto gledam sa 3 metra, ja za tu udaljenost nebi ni primirisao necemu iznad 55 inca dok god imamo zaostalu tehnologiju na hrt-u, tj dok god oni ne krenu sa pravim HD materijalom, zato im i nedam 80 kn mjesecno. Ne znam sta vam je bilo da ste se napalili na te ogromne dijagonale, a neki prosjek s kojih ljudi gledaju u prosjecnim stanovima je cca 2.5-3 metra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9179 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
To su veoma slični uređaji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9180 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Probao razne tehnologije prikaza ali za sd dobra stara skatula je zakon Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 24.12.2019. u 19:13. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|