|
![]() |
#9092 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
meni na 6600GT ise super 1280x1024, 4xAA i 8AF sve na high u dx7 nikad ispod 45fps i to samo kada ima dima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9094 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mape dan prije tak da se možemo emotivno pripremiti. kaj se tiče treninga kako je moj team dva puta gadno popušio, mi smo mislili malo trenirat, no onda to više nije to i prerasta u Clan war a to nije smisao lige. Tako da smo se odlučili na kolektivnu cipelarku koju ćemo priredit nasumično izabranom sretniku članu teama. Discipline su: kaubojke Štikle Marte Standard Stiefel der Deutschen Wehrmacht Nizozemske klompe. @Sand optužba za dezertiranje je postojala i već smo si trljali ruke za cipelarku, ali si oslobođen optužbi. Iako koliko puta si me danas koknuo, razmišljam podići optužbu o petokolonaštvu, kriv si CIPELARKA. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 20.06.2006. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9095 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9100 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobro jutro ljudovi! Ajmo se malo napucavat! :clap: : sweating Krvave oči nakon neprospavane noći. : suicide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9101 | |
Premium
|
Citiraj:
u stickyju imaš sve...od mapa do fixeva, samo treba malo pogledati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9104 |
Premium
|
ima nekog za raspucavanje? ajmo ranoranioci neko za fajt rifle only? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9105 | |
Banned
|
Citiraj:
radi ok na 1024x768 večina na high osim tekstura... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9108 |
Premium
|
neda mi se visit pol sata na serveru i trošit metke i megabajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9111 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
NE IGRA SE TOBRUK. Ja ću odrediti novu mapu i svoju odluku obznaniti u subotu u 23.00 sati. Tobruk je bio moja zamisao. Rado ću je promijeniti. Već imam neke zamisli ali će konačna odluka pasti u rečeno vrijeme. Ono što mi dođe na um tada. Odluku šaljem Zuleu a on šalje, zajedno sa passovima, vođama timova. Tako neće biti tjeranja na treniranje, osmišljavanja mjesta za kemp, votanja mape na našem serveru i sl. Mislim da će takvo pravilo vrijediti i ubuduće. Razumijem da je netko sretan kada pobjedi ili nesretan kada izgubi. Ako se netko nervira duže od minute zbog pretrpljenog poraza, ima ozbiljne psihičke probleme i neka se javi u Dom zdravlja za stručnu pomoć. Netko na serveru možda i ima određena znanja iz tog područja ali nije kompetentan.
![]() |
![]() |
#9112 |
Moderator
|
Eto, super. Tako je i najboljshe, a i napetije. Btw, javi mi na mail sto si prosao od onih mapa i koje ti se cine OK. Navodno ![]() Moglo bi biti par jako dobrih.
![]() |
#9113 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9114 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
odlicno, sad je svaka mapa trening jer se nezna koja ce biti, pa da vidimo ko ce se bolje prilagoditi. to je posteno. bravo RAK!
![]() |
![]() |
#9116 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9117 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() CoD2 = borba za zivot: stoopid
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9118 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam probao malo ![]() Inace ![]() ![]() A danas sam i ![]() Sad idem ![]() A onda na server ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9119 | ||
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9120 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|