|
![]() |
#9062 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ograničenja su da treba root i da radi samo na AOSP romovima(dakle vanilla android). Na MIUIju ne radi dobro(nekima "radi" ali sam autor je više puta rekao da ne preporuča korištenje na ničem osim AOSP romovima). Ima hrpa toga stvarno, ali jako korisnih stvari nema previše. Još jedna loša stvar je da treba vremena da se sve namjesti jer nakon dosta promjena je potreban reboot. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9063 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ima smartphonea na amazon.de po cijeni kao iz Kine a to znači nema davanja, a garancija se ostvaruje u EU. Ja zabrijo pa naručio iz Kine a sada ima po istoj cijeni na amazon.de, a mene još čeka 25% davanja na ovaj iz Kine. Teška njesra i sada mi žao jer ovog čekam već mjesec dana i vjerojtano će trebat još 10 dana jer je sada u Švicarskoj. A ovi sa amazona dođu u roku 3 do 4 dana i nema hebanja sa carinom, a i garancija je od amazona, odnosno šalje se u Njemačku ako se pokvari. |
![]() |
![]() |
#9065 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9066 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zna li netko originalan naziv Elephonea P10 i nešto više o njemu. Razmišljam si da ga uzmem za 140$, dugo već nisam uzimao mobitel a ovaj mi se čini da će biti ok. A ovaj octa core "BluBoo x2" od 139$ mi je sumnjiv. Em je osmojezgreni, ima android 4.3 a košta tako malo. Jedna od kvaka je valjda i u bateriji od samo 1700mAh no i dalje mi je cijena sumnjiva.
#9068 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Iskreno, nikada se (osim na ovom forumu) nisam susreo s riječju "odron" no pretpostavljam da ona označava nešto loše, jeftino a smeće itd. Ne slažem se s tobom, brend često ne mora značiti kvalitetu i dobar omjer uloženo-dobiveno jer često plaćaš ime brenda a ne sam proizvod. Tako možeš reći da je najbolje da kupim Samsung ili Huawei u ponudi lokalnog operatera jer su ti najkvaliteniji. No da se vratim na temu, je li netko pronašao više o ovim mobitelima. Vuče me da kupim jednog od njih. Drugog baš i ne ali prvi mi se čini ok. Makar je jeftiniji od inew-a v3
#9069 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Da si pročitao temu temeljito vidio bi da postoje uređaji koji rade izvrsno, za nevjerojatno malo para. |
|
![]() |
![]() |
#9070 |
Registrirao User
|
Da ne spominjemo kineze koje nitko ovdje ne kupuje jer su jednostavno - preskupi...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9071 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#9072 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Inače bratjo, pitah u onoj drugoj temi o naručivanju čajniza ali budem i tu jer više ljudi čita. Jel možda netko zna čije to mobitele Gigabyte rebranda?Konkretno me Gigabyte Gsmart Guru G1 zanima. Došao mi je u ruke jedan sa puknutim prednjim staklom(digitizer radi) pa bih to promijenio. Zasad sam našao samo jednog sellera na cijelom internetu i to nekog stanovitog gospodina Tonya Phua sa Aliexpressa. Volio bih naći još malo informacija prije nego se upustim u taj epski podvig. |
|
![]() |
![]() |
#9073 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9074 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#9076 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Potpis. Možda bi trebali registrirati pravo na taj trademark. ![]() Inače i meni stigao odron jučer (Amoi a928w). Nisam uopće zadovoljan kupnjom... Ako ima zainteresiranih za ovaj mob mogao bi nabacit kratki review za koji dan. |
![]() |
![]() |
#9078 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
N2 ok... al treba traziti najbolji rom, a kolko kuzim svima radi razlicito sa istim... i ako se igraju igrice dobro razmislit... |
![]() |
![]() |
#9079 |
Registered User
|
Sad već kad kažeš da je Amoi a928w žešći odron, napiši što su mu najveće mane. Ja ga očekujem ali negdje je zapelo, namjenjen je da bude poklon za Darinku, bolje da ni ne dođe, gubio sam i žešće pare, nego je to što će me živa pojest ovi ziheraši i veleumni pametnjakovići oko mene „a šta sam ti ja rekao, kinez ccc“ |
![]() |
![]() |
#9080 |
Registered User
|
Evo ja ovo naručio prije mjesec dana od Kineza i dolazi mi za par dana i naravno još uz to ide 25% davanja, a sada ga mogu nabaviti za 3 dana i to po nominalnoj cijeni sa amazon.de! http://www.amazon.de/Bestore-Super-C...words=kingzone |
![]() |
![]() |
#9081 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja ne bi dao toliko para za no-name mobitel bez obzira na specifikacije. Za tu lovu radije si uzmem Mi3 pa bar znam šta sam kupio. http://www.amazon.de/Xiaomi-2-3Ghz-1...rds=xiaomi+mi3
#9082 | |
Guest
|
Citiraj:
na amazonu.de je 309 eura , a skoro na bilo kojem kineskom shopu je cca 215 eura... |
|
![]() |
#9083 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Što to nije dobro sa Amoi-em...dizajn..software..nešto od hardwarea ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9084 |
Registered User
|
Jucer dosao Hongmi 1s, nisam uspio nista supati po njemu. Danas posljepodne ili sutra prve reakcije ![]() |
![]() |
![]() |
#9086 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Što je loše kod nj? |
|
![]() |
![]() |
#9087 | |
Registrirao User
|
Kako stalno pričamo o kamerama - evo ih nekoliko s raznih kineskih i drugih mobitela Lenovo, Huawei, Nubia, Moto, MIUI, Google kamere @Darmar Kakav je Jiayu G2f? Ništa ne govoriš? ![]() Citiraj:
Lenovo 1,5 GHz 2GB RAM Octa mtk6592 mtk6589 ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 19.06.2014. u 14:00. |
|
![]() |
![]() |
#9088 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
Sa svakim kinezom sam imao određenih problema a ako treba ponovit ću s kojima i koji su bili problemi / nedostaci. Meni je dovoljno kada dobijem NOVI mob s naciknutim poklopcem na više mjesta reći da je odron i zavalit ga od zid. ![]() Da, mob je novi a ova stvar je čitajući 4pda i kineske forume uobičajena greška za ovaj model. Naime na otvorima za power button i volume up / down pojavljuju se male napukline s vanjske strane. Zanimljivo je da je poklopac iznutra bez pukotine a izgleda da puca vanjski lakirani sloj. ![]() ![]() ![]() Vani na svjetlu je to jako uočljivo i ružno izgleda. Samim tim mob daje dojam loše izrade a i čini mi se kad bi ispao da bi se rasuo u 1000 komadića (nadam se da sam u krivu). Drugi problem, također uobičajena mana, power button je loše izveden, ne prihvaća svaki pritisak, treba ga pritisnut baš po sredini noktom i onda ne zajebava... Baterija je vjerovatno loša (nisam još upravo ispitao) i iako nisam imao velika očekivanja smeta me što se prodava kao 2250mAh a u biti dolazi s baterijom od 2100mAh. Kamera po danu daje po meni dobre slike (primjeri ispod), noćne su drama (bilo je puno bolje prije nego sam mu stavio KK rom) imaju neku čudnu primjesu rozog šuma (to još nikad nisam vidio ![]() Sve u svemu za mob koji se počeo prodavati po 270-280$ loše. I onoliko koliko sam ga ja platio je previše (200$ + pdv)... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9090 |
|
Pa i bilo je pred kišu... |
![]() |
|
|
Oglas