Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2012., 23:39   #9031
ivan77
Guest

gledam HITMAN , poo 3. put na TV , i tek sad skužio da je Ryland Givens iz Justifieda i "Hitman" isti lik
  Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 00:24   #9032
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Pogledao sam ovaj The Grey. Ajme bože, da nije eksterijera, bio bi čista jedinica.
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2012., 00:44   #9033
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Makar the grey ima dosta bullshita u filmu koje neću spominjat da nekima ne spoilam gledanje, moram reć da mi je film veoma dobar jer donosi dobru poruku. A i liam neeson je super glumac. Tako da ga preporučam..
domina je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 02:01   #9034
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007

prvo sam mislio da ce film zavrsit kad on otvori ona vrata od sklonista, ona svjetlost i cijela scena je upucivala na to. to bi valjda bio znak da se suocio da je "izlijecen"

Ali drugi kraj me zbunjuje i moguce su dvije varijante.

1. kraj se stvarno dogodio, potvrdjuje ga kcer (sa spellanjem S-T-O-R-M-A, na sto on odgovara sa "what" jer nije bio u sceni kad mu zena kcer uci spellat storm (pri pocetku filma) i kapljice šporke kise na zeninim rukama. U tom slucaju on ispada nekakav sizofrenicni prorok (jer je izvjesno da je bolestan), ali ipak dobro predvidja i to ga je vjerojatno izlijecilo - bar dok ih val ne pokupi

Sto se tice prezivljavanja @guls - ono je sigurno plimni val i nema sanse da su se izvukli. Na pocetku scene je skoro na horizontu, pred kraj dosta blizu. Ironicno, nakon gradnje i gradnje, toliko priprema i svega, nakraju nayebu od facking oluje, daleko od zaklona. Neznam, mozda je tu poruka o neizvjesnoti zivota i tome da smrt vreba na svakom koraku, bez obzira koliko se pripremao.

2. kraj je u njegovoj glavi, on sanja samo mu se sanje toliko pogorsalo da halucinacije dobijaju i fizicki oblik na zeni i djetetu - odnosno to nisu stvarno one nego nekakve projekcije njih u njegovoj glavi.

Nekako sam vise fan prve opcije.

Najvise me muci zadnji line u filmu, on kaze "Sam", ona odgovara sa "Ok". Ne znam jeli taj Ok da se pomirila sa smrcu ili ?

Uf, umorio sam se, toliko od mene
-->
Take shelter. Dosta svježe, meni interesantno i napeto.

Ono sto me muci je kraj pa da "malo" prosirim vec receno od syssa i gulsa

prvo sam mislio da ce film zavrsit kad on otvori ona vrata od sklonista, ona svjetlost i cijela scena je upucivala na to. to bi valjda bio znak da se suocio da je "izlijecen"

Ali drugi kraj me zbunjuje i moguce su dvije varijante.

1. kraj se stvarno dogodio, potvrdjuje ga kcer (sa spellanjem S-T-O-R-M-A, na sto on odgovara sa "what" jer nije bio u sceni kad mu zena kcer uci spellat storm (pri pocetku filma) i kapljice šporke kise na zeninim rukama. U tom slucaju on ispada nekakav sizofrenicni prorok (jer je izvjesno da je bolestan), ali ipak dobro predvidja i to ga je vjerojatno izlijecilo - bar dok ih val ne pokupi

Sto se tice prezivljavanja @guls - ono je sigurno plimni val i nema sanse da su se izvukli. Na pocetku scene je skoro na horizontu, pred kraj dosta blizu. Ironicno, nakon gradnje i gradnje, toliko priprema i svega, nakraju nayebu od facking oluje, daleko od zaklona. Neznam, mozda je tu poruka o neizvjesnoti zivota i tome da smrt vreba na svakom koraku, bez obzira koliko se pripremao.

2. kraj je u njegovoj glavi, on sanja samo mu se sanje toliko pogorsalo da halucinacije dobijaju i fizicki oblik na zeni i djetetu - odnosno to nisu stvarno one nego nekakve projekcije njih u njegovoj glavi.

Nekako sam vise fan prve opcije.

Najvise me muci zadnji line u filmu, on kaze "Sam", ona odgovara sa "Ok". Ne znam jeli taj Ok da se pomirila sa smrcu ili ?

Uf, umorio sam se, toliko od mene

Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 13.03.2012. u 02:10.
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 07:45   #9035
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

"Nakon 10-godišnjeg istraživanja autor nam bez predrasuda iznosi podatke o piramidama i drevnoj arhitekturi koji su izostavljeni od strane službene povijesti i egiptologa. Vodi nas kroz izbrisano poglavlje ljudske povijesti na putovanje od misterioznih drevnih građevina do korijena civilizacije. A na tom putu ukazuje se nevjerojatno znanje drevnih graditelja o matematici, astronomiji, zemljopisu, arhitekturi ... koje smo mi ili tek dosegnuli ili smo još uvijek u zaostatku. I taman kad počinjemo nepovratno mijenjati svoju sliku prošlosti autor nam donosi i moguću izravnu poruku drevnih graditelja ostavljenu za buduće generacije, za sve nas"

Jako zanimljiv dokumentarac, gledajuci skuzis koliko moderni covjek zapravo i nije toliko "moderan"...
-->
Citiraj:
Autor Goc 101 Pregled postova
Revelation of the Pyramids- strašan dokumentarac

"Nakon 10-godišnjeg istraživanja autor nam bez predrasuda iznosi podatke o piramidama i drevnoj arhitekturi koji su izostavljeni od strane službene povijesti i egiptologa. Vodi nas kroz izbrisano poglavlje ljudske povijesti na putovanje od misterioznih drevnih građevina do korijena civilizacije. A na tom putu ukazuje se nevjerojatno znanje drevnih graditelja o matematici, astronomiji, zemljopisu, arhitekturi ... koje smo mi ili tek dosegnuli ili smo još uvijek u zaostatku. I taman kad počinjemo nepovratno mijenjati svoju sliku prošlosti autor nam donosi i moguću izravnu poruku drevnih graditelja ostavljenu za buduće generacije, za sve nas"

Jako zanimljiv dokumentarac, gledajuci skuzis koliko moderni covjek zapravo i nije toliko "moderan"...
Staro 13.03.2012., 19:04   #9036
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
the gray mi je skroz ok i sad sam pogledal one zadnje dve sekunde poslije odjavnih slova, guba

pogledal i girl with the dragon tatoo, odgadjal sam to jer je dugacak al na kraju je sve ok ispalo.

machine gum preacher mi nije bas nikak sjeo, pogledal sam do vise od pola i odustao, nemam ga bas neku namjeru ponovno upogonit, mozda u slucaju krajnje dosade ali i taj scenarij sam rijesil da bbc-evim seven ages of rock koji sjedi i ceka za malo po malo gledanje po drugi put...

i da, neznam zasto nisam prije, ali pogledal sam i v for vendetta i preporucam tko nije nek pogleda, zabavno i nekak mozda cak i poucno.

btw. ovaj dokumentarac o piramidama sam gledal prije nekog vremena i super je, i onda se sjetim da su nasi fulali za pol metra kad su gradili domovinski most
Staro 13.03.2012., 22:24   #9037
vranjba
Premium
Moj komp

vranjba's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Hobo with a Shotgun
ako se nekom sviđa od rodrigeza i tarantina grindhouse onda će mu se sviđati i ovaj
legendarni Rutger Hauer u glavnoj ulozi

CPU: AMD Phenom II X2 545 @X4 B45 + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Asrock a780GXH @ bios 1.70
RAM: Kingmax 2x2GB PC2-8500
VGA: Sapphire HD5570 1GB
Zvučna: Asus xonar d1
HDD: WD6401AALS + WD2000JB + WD3200AAJS
PSU: Corsair cx400W
Case: Gigabyte GZ-X6
Keyboard: Logitech mk520 + Microsoft Natural Wireless Mouse 6000
Daljnski: Mce ir
Zvučnici: Swans d1080mkii 08
Monitori: Philips 220SW + HP L1950g
TV: Panasonic TX-P50C3E
AIO: HP Deskjet F4280

HP Compaq nx7010
CPU: Pentium centrino 2.0 GHz
RAM: 1gb + 512mb PC2700
VGA: ATI Mobility Radeon 9200 32mb
HDD: wd 40 GB

CPU: Pentium 3 1.0 GHz + Glacialtech igloo 2520
MBO: Intel D815EFV
RAM: 2x 256mb PC133
HDD: Maxtor 80gb + Seagate Barracuda 7200.7 160gb
PSU: Codegen 400W
PCI Lan: Linksys cisco gigabit EG1032 v3
Routher: Thomson ST780i WL
Net: T-com Flat

Acernote lite 350pc
CPU: Pentium 100 MHz
RAM: 8 mb edo onboard
VGA: chips&tech f65545
HDD: ibm 540 mb

CPU: pentium 166 MHz
MBO: ga 586vx rev 3.37
RAM: 4x16 mb edo ram
VGA: Ati 3D rage II +dvd 4 mb
HDD: quantum fireball se2.1a 2.1 gb
PSU: seasonic ssa-200g
Monitor: Acer 13"

vranjba je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 01:16   #9038
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Baš pogledah Just Friends
Odličan, čak nema puno klišejizirane romantike, Ryan Reynolds je genijalan
Staro 14.03.2012., 09:42   #9039
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor vranjba Pregled postova
Hobo with a Shotgun
ako se nekom sviđa od rodrigeza i tarantina grindhouse onda će mu se sviđati i ovaj
legendarni Rutger Hauer u glavnoj ulozi
iskreno, daaaaaleko je to od trasha grinhousea. meni je na kraju vise ispao kao drama, meni nije apsolutno nista posebno.
ali da, cim sam vidio tko glumi, odmah flash vuka i sokola............

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 10:03   #9040
ivan77
Guest

GOON , odličan film , na momente za valjat se od smijeha
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.03.2012., 12:09   #9041
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Gledao sam taj Goon, ajde za nasmijat se tu i tamo, ali većinu vremena sam samo blesavo zurio u ekran...

Ali Revelation of the Pyramids ♥

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 12:37   #9042
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
btw. ovaj dokumentarac o piramidama sam gledal prije nekog vremena i super je, i onda se sjetim da su nasi fulali za pol metra kad su gradili domovinski most [/QUOTE]

Naši moderni ljudovi.

Svima kojima se dopao Revelation of the Pyramids vjerojatno će se svidjeti i Thrive.

A jako će se dopast i svim Zeitgeist fanovima
Goc 101 je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 12:44   #9043
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Kirsten Dunst ocito sve zna, valjda moze vidjeti buducnost, pa je zato depresivna jer zna da ce zemlja biti unistena

no ocekivao sam vise SF elemenata.
Sve u svemu mogao je biti puno bolji da su recimo taj prvi dio filma skratili na 10 minuta.
-->
Melancholia
Mislim da bi trebali izmislit novi zanr za ovako spore filmove
Prvi dio filma ULTRA spor i dosadan (cca 1h traje) koji sam jedva izdrzao (uvodna scena u kojoj je sve slow motion traje 8 minuta!!), a ovu Kirsten Dunst sam toliko puta htio osamarit koliko me iritirala svojom depresivnoscu.
Drugi dio filma takodjer spor no dosta zanimljiviji, skoro nikako povezan s prvim djelom filma (film doslovno ima "part one" i "part two")
Sve u svemu stvarno ne znam dal bi ga preporucio, ostavlja neki dojam umjetnickog djela no mislim da ce vecini biti dosadan (Kao sto je Drive nekima bio, iako meni dosta zanimljiv)
A to da je film naveden kao SF zanr stvarno ne razumijem osim cinjenice da

Kirsten Dunst ocito sve zna, valjda moze vidjeti buducnost, pa je zato depresivna jer zna da ce zemlja biti unistena

no ocekivao sam vise SF elemenata.
Sve u svemu mogao je biti puno bolji da su recimo taj prvi dio filma skratili na 10 minuta.
Staro 15.03.2012., 13:11   #9044
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ja stvarno volim čudne filmove, spore drame i tako neke žanrove koji ljude čine nervozne koliko su spori

ali brate ova melankolija je ono... blah. većinu filma sam umirao od dosade, kirsten bi također našamarao od prenemaganja.

daleko od toga da film nema atmosferu, ima... i to nekak pomalo klaustrofobičnu i generalno te deprimira, ali je raaaaaasteeeeegnut brate mili ko huba buba od jabuke.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 21:48   #9045
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
5/5

(mislim da ima i prijevod)
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2012., 11:27   #9046
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
War Horse - prilično solidan film, ali je uz puno karakternih opisa te brda emocija nekako ostao isprazan. No nikako loš film.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2012., 11:52   #9047
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja stvarno volim čudne filmove, spore drame i tako neke žanrove koji ljude čine nervozne koliko su spori
My life without me.

Jučer na DORF-u u Rijeci pogledao Backyard. Simpatičan i zabavan dokumentarac. Ako netko voli skandinavski (i ne samo skandinavski) pop/rock, preporuka.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2012., 11:55   #9048
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nisam čuo za film ali ako umre na kraju - BAN!!!
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2012., 12:41   #9049
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004

Neki put samo takav kraj ima smisla

!
-->

Neki put samo takav kraj ima smisla

!
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2012., 20:37   #9050
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Staro 18.03.2012., 13:26   #9051
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Wages of Fear - Clouzotov klasik, odlican film

Band of Outsiders - zanimljiv Godardov film, ne mogu reci bas da me odusevio, ali ima umjetnicku tezinu

Das Experiment - isto zanimljiv film, temeljen na Stanford prison esperimentu. Mislim da je razvoj likova kroz film mogao biti i bolje odrađen, ovako se cini malo neuvjerljivo. Pogledati.

Dellamorte Dellamore - ovaj film za neke uziva kultni status, mene je razocarao. Pricalo se o njemu kao o filmu koji je najblize ekranizaciji Dylana Doga. Slicnosti su evidentne, ali ocekivao sam i vise poveznica. Film balansira na granici izmedju gorefest trash komedije i filozofiranja o raznoraznim stvarima tako da niste sigurni parodira li film jedan ili drugi zanr. To mu daje odredjeni sarm, ali meni to i nije bas previse zanimljivo.

Harry Brown
- osvetnicki triler/krimic sa (odličnim) Michaelom Caineom u naslovnoj ulozi. Prva polovica filma je zanimljiva, medjutim kulminacija i rasplet su ipak malo previse (penzioner osvetnik ). Slican film je reicmo Gran Torino, ali kod njega nema takvog pada.

Once upon a time in America - Leoneova saga od skoro 4 sata o zidovskim mafijasima u NY. Klasik zanra, De niro i James Woods odlicni.

An Education - bas simpatican mali film, pogledati

8 1/2 - Fellinijevo remek djelo, odlican film. Doduse tek mi je iz druge sjeo kako treba, prvi put mi nista nije bilo jasno.

The Grapes of Wrath - klasik americkog filma sa Henry Fondom u naslovnoj ulozi. Iako snimljen 1940 bavi se problemima koji su aktualni i danas.

La Strada - jako dobar Fellinijev film u kojem Anthony Quinn nastupa u ulozi cirkuskog grubijana, a Giulietta Masina na momente zapanjujuce slici Charliju Chaplinu.

The Lady from Shangai - vrlo dobar film noir sa Orsonom Wellsom i Ritom Hayworth

A Night at the Opera - nekako su mi braca Marx ostali u boljem sjecanju. Ovo mi bas i nije bio nesto zabavan film, previse pjevanja i plesanja. Kad bi se ti dijelovi izbacili ostalo bi niti sat vremena filma.

Alexander - poprilicno los film. Jolie sa nepotrebnim ruskim naglaskom (stvarno mi nije jasno cemu to), Colin Farell sa vjecno tugaljivim izrazom lica u najlosijoj ulozi u kojoj sam ga imao prilike gledati, jako nasminkani muskarci koji se gledaju tugaljivim pogledima, losi dijalozi puni ispraznih fraza. Bezveze.

The man from earth - zgodan mali film, cijela radnja odvija se u jednoj brvnari i svodi se na razgovor izmedju protagonista

50/50 - vrlo dobar film, na momente poprilicno zabavan

Mr. Nobody - odlican film, jako mi se svidio. Odusevio me acin na koji se redatelj poigrava sa pricom, polako je slaze kao puzzle. Podsjeca pomalo na Butterfly Effect, ali ipak ozbiljniji i nekonvencionalniji film.

Uzak Ihtimal
- turski film, nije me bas odusevio. Kao da redatelj nije na adekvatan nacin uspio prenijeti ono sto je htio na gledatelja.

Cold Mountain - i nije mi bas nesto iako ne mogu reci da je los. Na momente ima preglumljavanja, prica se razvija predvidljivim tokom pa je malo dosadno cekati da se dogodi ocito. Rekao bih solidan holivudski uradak bez nekakve ekstra kvalitete...

Diarios de motocicleta - argentinski film o Ernestu Guevari prije nego sto je postao Che. Film opisuje putovanje mladog Guevare i njegovog prijatelja kroz Juznu Ameriku. Putovanje je redatelj nastojao prikazati kao iskustvo koje je promijenilo Guevaru i imalo presudan utjecaj u formiranju Chea. Po mom misljenju uspio je samo djelomicno, ta unutarnja promjena mogla se bolje prikazati. Dosta rastrzan film, previse epizoda koje funkcioniraju svaka za sebe.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 14:40   #9052
maker1
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Evo filma koji je odneo mnoge pobede i koji će sasvim sigurno držati Vašu pažnju tokom celog trajanja. Film koji treba da pogledate pod OBAVEZNO!

The Departed - Dvostruka igra 2006

maker1 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 19:34   #9053
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
The Grey. Užas. Ja i bolja polovica se već dugo vremena nismo toliko zezali na račun filma.

Step Up 3D. Naravno pogledao sam film zbog čagice koja je vrhunska. Gluma i ostatak jako loše ali to nije poanta tog filma.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 19:40   #9054
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Komentirah već The Grey u tom smislu u ovoj temi, pa me popljuvaše jer nisam "Shvatio poantu i priču iza priče" u tom filmu.

Al onak, kako razmišljat o nećem dubljem uz napade smjeha zbog većine scena u filmu.
Staro 18.03.2012., 20:46   #9055
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Vukovi se čuju kao dizelski motor, a otisci šapa nemaju veze s mozgom, a o prirodi ponašanja vuka kao životinje koja ubija da jede ne treba previše pisati pošto ovdje ubijaju tek tak iz zabave. Uglavnom pokušaj ozbiljnog filma koji je neslavno završio.
Staro 18.03.2012., 21:05   #9056
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koju si ti verziju gledao, cam?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 21:15   #9057
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nije CAM. Nije ni važno koja je kvaliteta ali ajmo reći da je HD.

Vukovi ne sline sumanuto kao onaj iz filma (alfa mužjak) i ne napadaju kad su sami osim ako nisu ekstremno gladn. U ovom filmu vukovi eto tek tak ubijaju. Iz gušta.

Meni su takvi propusti dovoljni da film uđe u kategoriju smeće. To mogu prodavati amerima i ostatku svijeta koji ne zna ništa o vukovima ili smatra da isti harače i kolju sve što im stane na put.
Staro 18.03.2012., 21:23   #9058
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
The Grey je smeće, zato se nisam mogao načuditi Njegićevoj recenziji nekidan... dao mu je 4.5/5.
Staro 20.03.2012., 20:19   #9059
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Prometheus trailer 2...Jedva čekam...

http://youtu.be/HHcHYisZFLU
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 20:33   #9060
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Po onome što sam čitao, to bi trebao biti kao nekakav Alien prequel (nešto od toga se i nazire u traileru). Gledao bi ako ništa drugo onda zbog sexy Charlize
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno