|
![]() |
#9032 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Pogledao sam ovaj The Grey. Ajme bože, da nije eksterijera, bio bi čista jedinica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9033 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Makar the grey ima dosta bullshita u filmu koje neću spominjat da nekima ne spoilam gledanje, moram reć da mi je film veoma dobar jer donosi dobru poruku. A i liam neeson je super glumac. Tako da ga preporučam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9034 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Uf, umorio sam se, toliko od mene ![]() Take shelter. Dosta svježe, meni interesantno i napeto.
Ono sto me muci je kraj pa da "malo" prosirim vec receno od syssa i gulsa ![]() Uf, umorio sam se, toliko od mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 13.03.2012. u 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9036 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
the gray mi je skroz ok i sad sam pogledal one zadnje dve sekunde poslije odjavnih slova, guba ![]() pogledal i girl with the dragon tatoo, odgadjal sam to jer je dugacak al na kraju je sve ok ispalo. machine gum preacher mi nije bas nikak sjeo, pogledal sam do vise od pola i odustao, nemam ga bas neku namjeru ponovno upogonit, mozda u slucaju krajnje dosade ali i taj scenarij sam rijesil da bbc-evim seven ages of rock koji sjedi i ceka za malo po malo gledanje po drugi put... i da, neznam zasto nisam prije, ali pogledal sam i v for vendetta i preporucam tko nije nek pogleda, zabavno i nekak mozda cak i poucno. btw. ovaj dokumentarac o piramidama sam gledal prije nekog vremena i super je, i onda se sjetim da su nasi fulali za pol metra kad su gradili domovinski most ![]()
![]() |
#9037 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Hobo with a Shotgun ako se nekom sviđa od rodrigeza i tarantina grindhouse onda će mu se sviđati i ovaj legendarni Rutger Hauer u glavnoj ulozi
![]() |
#9038 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš pogledah Just Friends Odličan, čak nema puno klišejizirane romantike, Ryan Reynolds je genijalan ![]()
![]() |
#9039 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ali da, cim sam vidio tko glumi, odmah flash vuka i sokola............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9042 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Svima kojima se dopao Revelation of the Pyramids vjerojatno će se svidjeti i Thrive. A jako će se dopast i svim Zeitgeist fanovima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9043 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
no ocekivao sam vise SF elemenata. Sve u svemu mogao je biti puno bolji da su recimo taj prvi dio filma skratili na 10 minuta. Melancholia
Mislim da bi trebali izmislit novi zanr za ovako spore filmove Prvi dio filma ULTRA spor i dosadan (cca 1h traje) koji sam jedva izdrzao (uvodna scena u kojoj je sve slow motion traje 8 minuta!!), a ovu Kirsten Dunst sam toliko puta htio osamarit koliko me iritirala svojom depresivnoscu. Drugi dio filma takodjer spor no dosta zanimljiviji, skoro nikako povezan s prvim djelom filma (film doslovno ima "part one" i "part two") Sve u svemu stvarno ne znam dal bi ga preporucio, ostavlja neki dojam umjetnickog djela no mislim da ce vecini biti dosadan (Kao sto je Drive nekima bio, iako meni dosta zanimljiv) A to da je film naveden kao SF zanr stvarno ne razumijem osim cinjenice da no ocekivao sam vise SF elemenata. Sve u svemu mogao je biti puno bolji da su recimo taj prvi dio filma skratili na 10 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9044 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja stvarno volim čudne filmove, spore drame i tako neke žanrove koji ljude čine nervozne koliko su spori ![]() ali brate ova melankolija je ono... blah. većinu filma sam umirao od dosade, kirsten bi također našamarao od prenemaganja. daleko od toga da film nema atmosferu, ima... i to nekak pomalo klaustrofobičnu i generalno te deprimira, ali je raaaaaasteeeeegnut brate mili ko huba buba od jabuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9047 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9050 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#9051 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Wages of Fear - Clouzotov klasik, odlican film Band of Outsiders - zanimljiv Godardov film, ne mogu reci bas da me odusevio, ali ima umjetnicku tezinu Das Experiment - isto zanimljiv film, temeljen na Stanford prison esperimentu. Mislim da je razvoj likova kroz film mogao biti i bolje odrađen, ovako se cini malo neuvjerljivo. Pogledati. Dellamorte Dellamore - ovaj film za neke uziva kultni status, mene je razocarao. Pricalo se o njemu kao o filmu koji je najblize ekranizaciji Dylana Doga. Slicnosti su evidentne, ali ocekivao sam i vise poveznica. Film balansira na granici izmedju gorefest trash komedije i filozofiranja o raznoraznim stvarima tako da niste sigurni parodira li film jedan ili drugi zanr. To mu daje odredjeni sarm, ali meni to i nije bas previse zanimljivo. Harry Brown - osvetnicki triler/krimic sa (odličnim) Michaelom Caineom u naslovnoj ulozi. Prva polovica filma je zanimljiva, medjutim kulminacija i rasplet su ipak malo previse (penzioner osvetnik ![]() Once upon a time in America - Leoneova saga od skoro 4 sata o zidovskim mafijasima u NY. Klasik zanra, De niro i James Woods odlicni. An Education - bas simpatican mali film, pogledati 8 1/2 - Fellinijevo remek djelo, odlican film. Doduse tek mi je iz druge sjeo kako treba, prvi put mi nista nije bilo jasno. The Grapes of Wrath - klasik americkog filma sa Henry Fondom u naslovnoj ulozi. Iako snimljen 1940 bavi se problemima koji su aktualni i danas. La Strada - jako dobar Fellinijev film u kojem Anthony Quinn nastupa u ulozi cirkuskog grubijana, a Giulietta Masina na momente zapanjujuce slici Charliju Chaplinu. The Lady from Shangai - vrlo dobar film noir sa Orsonom Wellsom i Ritom Hayworth A Night at the Opera - nekako su mi braca Marx ostali u boljem sjecanju. Ovo mi bas i nije bio nesto zabavan film, previse pjevanja i plesanja. Kad bi se ti dijelovi izbacili ostalo bi niti sat vremena filma. Alexander - poprilicno los film. Jolie sa nepotrebnim ruskim naglaskom (stvarno mi nije jasno cemu to), Colin Farell sa vjecno tugaljivim izrazom lica u najlosijoj ulozi u kojoj sam ga imao prilike gledati, jako nasminkani muskarci koji se gledaju tugaljivim pogledima, losi dijalozi puni ispraznih fraza. Bezveze. The man from earth - zgodan mali film, cijela radnja odvija se u jednoj brvnari i svodi se na razgovor izmedju protagonista 50/50 - vrlo dobar film, na momente poprilicno zabavan Mr. Nobody - odlican film, jako mi se svidio. Odusevio me acin na koji se redatelj poigrava sa pricom, polako je slaze kao puzzle. Podsjeca pomalo na Butterfly Effect, ali ipak ozbiljniji i nekonvencionalniji film. Uzak Ihtimal - turski film, nije me bas odusevio. Kao da redatelj nije na adekvatan nacin uspio prenijeti ono sto je htio na gledatelja. Cold Mountain - i nije mi bas nesto iako ne mogu reci da je los. Na momente ima preglumljavanja, prica se razvija predvidljivim tokom pa je malo dosadno cekati da se dogodi ocito. Rekao bih solidan holivudski uradak bez nekakve ekstra kvalitete... Diarios de motocicleta - argentinski film o Ernestu Guevari prije nego sto je postao Che. Film opisuje putovanje mladog Guevare i njegovog prijatelja kroz Juznu Ameriku. Putovanje je redatelj nastojao prikazati kao iskustvo koje je promijenilo Guevaru i imalo presudan utjecaj u formiranju Chea. Po mom misljenju uspio je samo djelomicno, ta unutarnja promjena mogla se bolje prikazati. Dosta rastrzan film, previse epizoda koje funkcioniraju svaka za sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9052 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo filma koji je odneo mnoge pobede i koji će sasvim sigurno držati Vašu pažnju tokom celog trajanja. Film koji treba da pogledate pod OBAVEZNO! The Departed - Dvostruka igra 2006 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9053 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Grey. Užas. ![]() ![]() Step Up 3D. Naravno pogledao sam film zbog čagice koja je vrhunska. Gluma i ostatak jako loše ali to nije poanta tog filma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9054 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Komentirah već The Grey u tom smislu u ovoj temi, pa me popljuvaše jer nisam "Shvatio poantu i priču iza priče" u tom filmu. Al onak, kako razmišljat o nećem dubljem uz napade smjeha zbog većine scena u filmu.
![]() |
#9055 |
Pod naletima kopita zla
|
Vukovi se čuju kao dizelski motor, a otisci šapa nemaju veze s mozgom, a o prirodi ponašanja vuka kao životinje koja ubija da jede ne treba previše pisati pošto ovdje ubijaju tek tak iz zabave. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9057 |
Pod naletima kopita zla
|
Nije CAM. Nije ni važno koja je kvaliteta ali ajmo reći da je HD. ![]() Vukovi ne sline sumanuto kao onaj iz filma (alfa mužjak) i ne napadaju kad su sami osim ako nisu ekstremno gladn. U ovom filmu vukovi eto tek tak ubijaju. ![]() ![]() Meni su takvi propusti dovoljni da film uđe u kategoriju smeće. To mogu prodavati amerima i ostatku svijeta koji ne zna ništa o vukovima ili smatra da isti harače i kolju sve što im stane na put. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9059 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9060 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po onome što sam čitao, to bi trebao biti kao nekakav Alien prequel (nešto od toga se i nazire u traileru). Gledao bi ako ništa drugo onda zbog sexy Charlize ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|