|
![]() |
#9031 | |||
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Jesi naso tenk za usporedbu ![]() Citiraj:
Ali i dalje priča stoji da je T59 itekako sposoban tenk - to kaj vama koji ga imate je dopizdil i nerfove koji su ga iz OP stavili na razumnu razinu (nad)moći je drugi par opanaka. EDIT: Hawker, naj bit ko ja, daj iz prve napiši post ![]()
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 20.05.2015. u 21:47. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9032 | |||||
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
E50M su iskasapili donju plocu i nagrdili turret. Citiraj:
![]() Citiraj:
Prisjetim se slavnih vremena. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9033 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9036 | ||
Guest
|
Citiraj:
Tu je prava snaga typ-a, jer ga neki nadobudni njubek ne može samo tek tako dobiti i voziti "od nule". Statistika je samo posljedica ovoga gore, imo... Opet dolazimo do "tople vode": za statistiku, igrač je bitan zapravo, tenk je manje bitan ![]() Citiraj:
Vidi samo zadnji bundle ![]() Btw, to su progurali već ranije u wowp-u, tamo odavno imaš avione koji nemaju nikakvoga pandana u regularnome stablu, barem 5-6 modela je itekako OP u svojoj klasi...još kada se uzme u obzir da praktički iznad tier4 nema miješanja između tier-a (osim pokoje usamljene i otužne desetke koja čeka 15-20min. na meč sa t9...c-c-c...) zbilja si blizu p2w statusa...to nije dobro i meni se osobno ne sviđa, ali sve se okreće u tome smjeru ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 20.05.2015. u 22:30. |
||
![]() |
![]() |
#9037 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9038 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
zadovoljan za danas...ostale još dvije misije mediuma,tri light,i tri heavy za T55A ... ![]() http://prntscr.com/77uh1b neloše me i išlo danas... iako sam mogao još koju kvalitetnije odigrat s T54 da ne idem stalno na to paljenje! ![]() p.s. da nisam kupio KV2 i derpao malo..nebih nikad HT 5 misiju rjesio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9040 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Presao misiju 5k spot-a Sasvim neocekivano otiso u garazu pogledam rezultat kad ono misija predjena stvarno nisam ocekivao al su zato arty jako dobro odradile posao! ![]() Kome se da nek pogleda : http://wotreplays.com/site/1897600#r...walker_bulldog |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9041 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#9042 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9043 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9045 |
Never Forgetti
|
L7A1 ce mi stvorit rak mozga. Pas mater nepouzdanu (i sporu). 45k on avg (bez premiJuma, i malo s premiumom). Tako kaze vbaddict. Dobar tenkic ali naporan za igrat. FCM je kao bolji, ali tamo me ili posere ili namalatim sve (nema prosjeka)...
![]() |
#9046 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9047 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() evo i dalje je ta ponuda bice. samo da pitam, ako to kupim je li to sigurna kupovina? da nebi 20-30ojra u vjetar otislo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9048 |
Guest
|
Brat ga je kupio nekad za Božić i stigao je kod u roku od 15 minuta. Pazi da piše da je za EU kod i ne bi trebalo biti problema. ![]() A što se ostalih iskustava sa Kinguina tiče možeš potražiti neku drugu temu ako nisi siguran. Ja nisam nikad imao nikakvih problema, ali kupujem samo od prodavača sa 100% ratingom i uključenim onim kinguin shieldom, 70 centi košta. ![]() |
![]() |
![]() |
#9049 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() On je jako spor, al kad se mozes postavit cuda ce dingat, a zarada je boli glava, kad mu je granata kikiriki.
![]() |
![]() |
#9050 |
konjpjukter
|
T21 isto nije los za spotanje, 7217dmg spotanog, naravno malinovka http://wotreplays.com/site/1900320 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9051 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Blind shot kill par sekundi prije kraja...i to artija...i to snajp s derpicom ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/1901236#f...teenspirit-t49
![]() |
#9052 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() Inace JT 8,8 fakat sere lovu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9056 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9057 |
Strichek Moderator
|
Piše cijena 21 euro, a kad otvorim link onda je 26 eura wtf?!? Doduše nemrem se ulogirat jer sam zaboravio pass a nikak da mi na mail dođe za promjenu passa... EDIT: Drift da, to sam napravio, kupio 2 koda prije ![]()
![]() |
#9059 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#9060 |
Strichek Moderator
|
Pise da se moze takav kod 4 puta ukucat. Ja sam 2 puta ![]() Najbolji i najjeftiniji nacin za doc do jeftinog golda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|