|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
@~Kaiser_Chief~ ah, sorry onda, to sta max kaze... @Chome - dobro, svakom svoje ja sam se godinama hebo sa orthosima, primeovima itd, al sad mi je vec pun kufer toga, ak mi se nis ne dogodi nakon 5-6h igranja crysisa sanse su da nikad nece, vaznije su mi real time aplikacije od ovih sintetickih ono sta ipak napravim je npr. ostavim preko noci da se vrti 3dm06 no slazem se s tobom da to ne mogu nazvat stabilnim procesorom, to nikad i necu tvrdit i zato i svima uvijek preporucim barem 6h orthosa, ali sta se mene tice...zahebi orthos edit: samo da kazem da mi tako nesta nikad nije uspjelo sa P4 ili sa atholonom, samo sa c2d procesorom to funkcionira kolko ja znam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 | |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
I onda nakon ove rasprave, zaključak je šta, da ostavim ovako, il se moram brinuti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa ako pada već nakon manje od sat vremena onda bi sigurno bilo dobro da ili daš više napona ili da spustiš frekvu. Uostalom postoji tutorial pa vidi, možda treba dignuti malo PLL napon. Probaj 1.56.
![]() |
#878 |
Premium
|
Ma sumnjam da ću smanjivat frekvu jer em što mi ne padaju performanse, dapače, rasle su skroz do 4GHz, pa rasle bi i dalje, još k tome kažem, do sada sve što mi se srušilo u tih mjesec i pol je bio dead space, ali to mi se konstanto rušilo na zadnjem bossu i sumnjam da je do hardvera. dapače, nije uopće zahtjevna pretjerano scena, i kažem, konstantno ako napravim jedan potez, tako da tu je sigurno igra. Ostalo ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
5GHz 24/7 stable uz 1.45V od sad više ne dobivaš samo sa jebeno dobrim batchem predhodnih E8 procesora. Još se počelo i pričat o E88 i E89 no više nije za vjerovat Intelu pa možda i njih izbace ![]() Mislim da će napokon jedan C2D proc probit 7GHz barijeru ![]() Došlo vrijeme da se riješimo naših E86 a? ![]() BTW. cijena vani je ~260€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 | |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Naravno da mi stoji na def. jer ne radim ništa pametno da mi treba 4GHz+ ... Full load 32°C / 2.66GHz @ 1.08V... idemo dalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
|
Evo, sad sam stavio na 1,344, i prekinuo mi Orthos tek nakon 2h i 50min, samo, sada me zanima, da to lakse i brze rijesim, jer mi se neda opet par stai cekati to cudo (ja bih igrao ![]() Evo, ovo mi je "rekao": 2:FATAL ERROR: Final result was C28B9053, expected: A7311A6D. 2:Hardware failure detected, consult stress.txt file. 2:Torture Test ran 2 hours, 50 minutes 26 seconds - 1 errors, 0 warnings. 2:Execution halted. 1:Torture Test ran 2 hours, 50 minutes 26 seconds - 0 errors, 0 warnings. 1:Execution halted. Pa ako netko zna, tako da ne moram opet testirati smao proc, pa onda vidjeti hoce li on proci, pa onda ono, tako dalje...JEl se tu vidi jel na Blendu pala memorija ili proc? Ako treba, stavim sve što je isipisao, iako je to malo dugo, ali evo na kraju ovo piše |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
Premium
|
Nedam Alinu ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
|
Pronađi na mom SSu gore Priority ili upali Orthos pa ga nađi i postavi kako sam rekao. Što veći priority to je veće mučenje procesora odnosno više sirove snage se izvlači iz njega. Ukratko, težina opterećenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
|
Da, da, znam gdje se nalazi prority, ali nisma znao što je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
|
naime imam problem... max frekv. na mojoj mbo s e7200 je 3,41, nekad boota pa dode u winse pa se odmah zmrzne, nekad uopce ne dode u winse i slicno... primjetio sam cudnu stvar... stavio sam proc na 2 ghz i kaze temperature 40 stupnjeva za 1. jezgru , 41 za drugu i tako kaze u svakom programu... sad sam bootao na 3,3 ghz i kad probah orthos odmah padne i pojave se neke retardirane vrijednosti u postocima.. a temperature kao iste.. http://www.imagesforme.com/show.php/330451_dd.JPG neznam u cemu je problem ? na cooleru je malo paste, na procu gotovo da je nema kad ju je nullum skinuo, hh... i sad neznam , dal je stvar u pasti, pa ono nekad boota kad su temperature normalne a kad prijede onaj limit od 100 C reboota ? neznam, pomagajte.. jer na kojoj god frekvi bio proc, programi kazu za temperature iste vrijednosti 40 C/ 41 C |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Mozda je ploca kriva? Na koje vrijednosti ti je stavljena memorija? I koji su naponi u igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
|
ma kak bi mu dao vec napona kad ploca nema te opcije ![]() cooler sam dobro stavio 100% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|