|
![]() |
#872 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
If you refere to sexuality, I'm programed in many techniques. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
For some time I was tempted by her offer. For how long? 0,68seconds, for an android thats nearly a a lifetime.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
neznam za vas ali meni je u cijelom ST-u najjaci doktor. kad on pocne zagarantirana je zabava!! jest da je imal samo jednu recenicu ali opet je bila ubitacna a da ne govorim kakav je kad je na Voyageru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#876 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ice - nadam se da ti cura ne izgleda ko ovaj gabor u filmu. ![]() Defiant krši ko lud. Worf - Today it is a good day to die. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Zefram Cochrane "And you people...you're all astronauts on some kind of...star trek?" ![]() morali su...
![]() |
#878 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() Današnja epizoda - nisam vidle prvih 10 min , makar mi se čini da nije baš nekakva bila - kak su se oče našli tam , i gde su to bili , more ko prepirčati prvih 10 min and- odo kissing again , barf barf barfing
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Headbangig Grunf!
|
Pa kad je bil danas Star Drek? A za Attach---------Q'uapla!
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Sannin
|
jel tko gleda RTL? imamo hrvatske trekkie na televijziji... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#883 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Film mi je bio odličan,a Data je rulal!!!!A najbolje mi je bilo sa Vulkancima oni Z.C. live long and prosper,a on nemože raširit prste i umjesto toga se lijepo rukuje,a poslije i napije ![]() ![]()
![]() |
#884 |
Sannin
|
jeli tko sa foruma onda bio tamo na talkshowu?
![]() |
#885 |
Magister Mundi sum!
|
pa miroslavB i mislim da su bili neki sa onog trek foruma koji je na www.forum.hr
![]() |
#886 | |
Magister Mundi sum!
|
![]() achtung achtung achtung achtung !!!!!!! OVAJ PETAK NE PROPUSTITI DS9 , PONAVLJAM , NE PROPUSITI DS9 a zakaj , e pa evo quote Citiraj:
NAPOKON DOLAZI DO RATA IZMEĐU FEDERACIJE I DOMINIONA !!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEhajjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!! p.s. nemojte misliti da na s bu to rešilo " Bože molim te ubijm me " epizoda , ali od petka nadalje uglabnom fajt fajt FAJTTTTTTTTTTTTTTT!!!! btw. u petak je to zdanja epizoda 5 sezone , i ulazimo u 6 a nakon nje sljedi 7 koja nam donosi one mean killing machine , jeah !: goood : : goood : : goood : : goood : : nuts : : goood : : goood : : goood :
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Bilo je faking time! BT ak jel ko gledal danas ono emisiju na RTl-u (htvatskom) bilo je neke o ST fanovima. fora je u tome da je jedna od osnivacica prve udruge ST-a bila moja profa iz Vodogradnji!! a kaj je jos bolje nije mi to rekla!!
![]() |
#888 |
Treba kaj skurit??
|
Fala dragom Bogu kaj više neće bit sapunjare. KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO KONAČNO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() Uglavnom kolko sam videl oni sa hr foruma su nazavli miroslavaB homičem i čudnim likom pa su ga uspoređivali sa raznim ljudima ( metnuli su screen shotove iz emisije tam) a miroslavB je na svojem forumu napravil thread o nepismenim budalama sa HR foruma , i sad svaki u svojem forumu lbatiju jedni druge i tješiju se kak su bolji od ovih drugih , mislim milina za čitati ![]()
![]() |
![]() |
#890 |
Treba kaj skurit??
|
Ajd daj link na ta dvaforuma da sad ne kopam po bespućima interneta. Kaj možeš kad sam lijenčina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Sannin
|
imat cemo fajt!!! ![]() lijepo... ![]() ![]() ![]() ![]() ps. ne moze se ic na gamer forum bez registracije... a to mi se ne da...
![]() |
#893 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Joj, boli me trbuh od smijanja, ovo je prestrašno, ma strahotica jedna, , joj, joooj....:clap: :clap: :clap: Mislim da je najbolji forum za ST PCEX, bar nema hrpe trollova i flejmera.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Danas će biti dobeo.J.... HRT nas je opet sjebo sa tim saborom sad moram čut do pol noći da pogledam seriju i još uz to moram rano u školu
![]() |
#895 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
EPizoda s Eddingtonom je bila gledljiva, bilo mi je dobro kad je Nog mjerio glasnoću Klingonaca ![]() 65dB...just five more |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Sannin
|
takva prepucavanja su jadna... ![]()
![]() |
#897 |
Treba kaj skurit??
|
Stvarno su bezobrazni. Budale. Ovdje na PCEX-u je opuštena atmosfera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() p.s. PM im HRT-jsu , on i njihov sabor i one stare bakice koje su dali prije. Ak nekaj tak napraviju sa epizodom u petak ima da njim upadnemo u njihov OS i napišemo po ekranima "HRT sucks" ![]() p.p.s - dobil sam majcu na nagradnoj igri od našeg dragog HTneta , sad bum promoviral htnet po krapini ![]()
![]() |
![]() |
#899 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Znači tak izgledaju zdroxani kardasijanci, " these vocies in my head, they are telling me only one thing KILL, KILL: lol2 : Ova jučer je bila OK, kaj auomtaski zanči da će danas bit spaunjara. oh poslaniče, jesu li ti proroci poslali veliku kitu.. Ah Kira kad bi samo znala što jedan mali mjenjoljik osjeća za tebe Ah Džulijan pokaži mi svoju genetski poboljšanu koordinaciju kite i tjela... FUJ!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|