|
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Primjetio sam puno puta da mobiteli u tele2 dolaze otključani tako da bi se moglo dogoditi da zaposlenici u poslovnici ne znaju stvarno stanje stvari.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#875 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam malo cijene mobitela u SLO i IT i u IT su nešto jeftiniji s time da sam gledao cijene mobitela u SLO telekomu bez ugovora, a u IT u trgovini (što znači da je otključana na sve mreže). Za Lumiu 920, razlika je bila više od 100 EUR. http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=2027&pu=0 http://compraonline.mediaworld.it/we...x=1&format=XML
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Planiram kupiti mobitel, za nekih 1700kn pa me zanima samo vase misljenje o sony xperia j http://www.tele2.hr/privatni-korisni...0/?typid=2#txt |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nekako mi se pari prije da uzmeš Alcatel OneTouch Idol ili malo skuplji LG 4X HD ili Samsung Galaxy S2+ nego Windows telefon. Svejedno za što ti mobitel treba, svi imaju OK kamere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Antimićanin
|
Moja majka i dalje tovari bonove od 100kn i dobiva 50kn, tako da očito to još uvijek vrijedi. Ali može li se opet aktivirati, rekaqo bi da ne može jer ne vidim nigdje reklamu za to a i na njihovoj stranici niš ne piše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Hejter
|
Za one koji su ostvarili tu pogodnost, vrijedi, uz iznimku dok god ne aktiviraju valjda smart tarifu, tako sam vidio u uvjetima. Ali za nove, dakle ako sad predaš zahtjev i preneseš broj, nećešt to dobiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam prosle godine negdje u sijecnju presao u tele2 i dobivao 50kn mjesecno na uplacen bon od 100kn. Lova je stizala bez obzira na koristenu smart tarifu. Bonus je ovisio samo o prvom bonu uplacenom u mjesecu. 50 dobiva 25 a 100 dobiva 50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Hejter
|
Citiraj:
12. Imam aktivnu promociju Zauvijek. Prenosi li se promocija na novu tarifu Smart? Ne, promociju Zauvijek nije moguće prenijeti na novu tarifu Smart. Međutim, možeš aktivirati novi program lojalnosti - Klub nOvčić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Žena lijepo poslala mail SZK u kojem traži dodatni popust na kupnju uređaja, obzirom da je na teletini već godinama, i fino uz 600 kuna regularnog popusta dobila još 360 kuna, njoj Revolucija 135, meni Note 2 ![]() Po meni čisto ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Moze li se uzeti mobitel preko pretplate koja me ne obvezuje da placam 150 kn u iduce 2 god? Mislim, pod tim uvjetima bi bilo fer da mi barem daju mobitel dzabe, a ne da jos i njega otplacujem uz tako skupu tarifu.. Stvarno me to odbija, ponuda za pretplatnike im je sugava do daske... Jedino koliko-toliko mogu probaviti ono za 99 kn mjesecno (u sto je uracunata i otplata moba), ali u tom slucaju je deal-breaker to sto nude svega 3-4 telefona koja su srednja zalost.... Imaju li druge mreze mozda atraktivnije ponude? |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Guest
|
Ja ne znam kaj bi ti? Pogledaj cijenu mobitela u slobodnoj prodaji. Podijeli sa 24 i to je mjesečni iznos bez ikakvog dodatnog profita operatera. Zadnji ću braniti naše operatere (u prvom redu VIP), ali ovakva kukanja su bzvz. Odi lijepo na web stranice i gledaj ponude tarifa + uređaj. Nema nigdje generalno boljeg ili goreg. |
![]() |
![]() |
#896 | |
Banned
|
Citiraj:
svi znamo da je realna vrijednost tih mobitela dvaput ništa, jer ih je badava proizvela kineska robovska radna snaga (uglavnom sacinjena od djece), ali to je sasvim druga prica... a nista, uzet cu opet neki mob u start paketu kad cu biti pri parama, jer su uvjeti pretplate totalan turn off... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#898 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Guest
|
Hoćeš konstruktivno! ![]() ![]() ![]() Ti bi veću ponudu, a manje cijene. Prošao sam cijelu Europu uzduž i poprijeko i nisam upoznao osobu koja to ne želi. |
![]() |
![]() |
#900 |
Antimićanin
|
Momak umislio da će svoje frustracije i probleme riješiti ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas