|
![]() |
#871 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
2/3. Work in progress, primio kritiku na znanje. Da, ovo je napravljeno u FL-u. Inače više preferiram Ableton no ne znam zašto ali jedino mi kombinacija FL + ASIO daju ok performanse u radu kad se tu nakupi više efekata i instrumenata u isto vrijeme, ipak imam onboard zvučnu. Kad bih imao bolju zvučnu radio bih definitivno u Abletonu, stvarno vrhunski daw. Volio bih još probat i Logic, al nažalost nemam ništa od Apple-ove mašinerije. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
cudno nitko, tu jos nije napisal nis o otkazivanju ASOTa u Beogradu ... pa evo .. http://www.astateoftrance.com/news/o...n-in-belgrade/ navodno nije radi snijega kak oni vele, nego premala prodaja karti |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Bravo Baja, to je stvarno klasik! Znaš li može li se di u Splitu poslušat goa ili bar obični trance?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Banned
|
Citiraj:
Šta misliš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Tragedija ![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Banned
|
A sta rec nego 5x veci grad, pa shodno tome i ponuda. Ali nije ni on toliko bajan kao primjerice Madjarska ili Slovenija, pa cak i Srbija. Jedino sta imamo je Zrce (koje je u smislu napaljene publike katastrofa, krkani s brda na "elektro" mjuzi) i Enter koji ima malo ili nimalo trancea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Evo da se zavrti malo oldskul veselja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK stvar za početak... Ali onaj liveset ti je odličan ![]() Ako se dotičemo trance muzike kod nas, tj. u Zagrebu, nadam se da je barem netko bio na trancepleme okupljanjima. Doduše muzika je Psy/Goa i razne kombinacije... to je inače open-air, a obično je na vrhuncu po ljeti, mislim barem jendom u 2-3 tjedna. Redovno sam tamo visio, sada doduše vise neidem jer nemam vremena/snage od posla.
![]() |
#884 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Veselica za good morning... http://www.youtube.com/watch?v=o4Xlzzqlc24 Super mi je ASOT za šljaku, sat-dva dobre mjuze, a ne moram svake 3 min klikati i birati... BTW, Last.fm mi tu ne radi, jer treba upgrade-ati Flash, a nemam admin ovlasti... ![]()
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers! Zadnje izmijenjeno od: O9g1. 29.02.2012. u 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja se gubin više, ne znan šta san linka... FACEBOOK page ![]() ![]() _______________ Preko Yahela doša do ovog novog producenta Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 29.02.2012. u 17:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jos malo progressive-a: Sebastian Krieg & Jerome Isma-ae - 959 (Original Mix) I starija stvar koje sam se sjetio prilikom slusanja ove prosle, genijala, digne te iz stolice samo tako ![]() Simon & Shaker vs. Groove Garcia - Soultech! A kad smo vec kod Simon & Shaker, ne smijem zaboraviti spomenuti takoder predobre uradke Zero i Plan 9. Happy searching & listening! ![]()
![]() |
#887 | ||
Banned
|
Danas i jučer, Activa i Giuseppe Ottaviani samo ![]() Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 01.03.2012. u 20:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Malo starije... http://www.youtube.com/watch?v=WCuiKC2qtHI malo novije... http://www.youtube.com/watch?v=DrckOdJCe38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Banned
|
Sinoć live set ASOT550 odsluša, moran reć nekoliko stvari. Tom Fall me se nije baš dojmio, Maxa nisan sluša do kraja (iša se tuširat), ali Paul Oakenfold je razvalio (klasika, čovik jednostavno je pušta odlične stvari), Armin je isto bio ok (iako je zna koji pjesmuljak provuć), Lange je isto bio odličan, na kraju je sve legendarni Solarstone začinio. Evo jedna s Oakenfoldovog seta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() ![]() ![]() -evo jedne nove odlične pjesme po mom preizbirljivom ukusu, naišao sam na to na TRANCE WOMAN VOICES vol. 5 (evo i link: http://doridro.com/forum/viewtopic.php?f=89&t=394998), stvar mi je preeeeedobraaaaa!!!!
![]() |
#896 |
Banned
|
Sta ocekivat od paula nego dosljednost, uostalom nije ozivio Perfecto da bi radio pjesmuljke. Tokyo je isto strasna stvar, i stvarno mi je drgao da ga nije slava odnila u "kuruzu"... Kao npr Armina koji je sada poceo jebat zid i s GAIOM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozz, ekipa! Šta velite na ove mix-eve: http://youtu.be/24D-GjIf5PE Slušno, fluidno, ne prežestoko, taman za šljaku... ![]()
![]() |
#900 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|