|
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Možda ako bi se dalo provjeriti što uzrokuje 30db gušenja na parici i to smanjiti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa ako hoces 20mbita onda si morao potpisati za vdsl. Po ovome sto si postao bez ikakvih problema bi mogao imat vdsl jedino ako ti je centrala bliza od 1km to je jedina zapreka oko vdsl-a. Ja sam bio na granici za vdsl. |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Vendetta ne znam sto uzrokuje toliko prigusenje, al mislim da je tako vec neko duze vrime.. Nisam ima nekakvih posebnih problema s netom, tu i tamo pukne veza al rijetko... Ok decki, thx... |
![]() |
![]() |
#875 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pozz ljudi, evo od danas sam na H1. E sada jedno njabovsko pitanje, kako na ovom FRITZ!Box 7360 napraviti recconect neta, trebam promjenit IP za neku browser igru da me ne cope da imam multija ![]() Zahvaljujem. Zadnje izmijenjeno od: alien_2. 29.04.2014. u 15:53. |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
wan adresa se mjenja kod reconnecta same konekcije znaci system backup i restart i to je to da resetiras cijeli ruter ili jos lakse iscupas adapter iz struje da se ugasi ruter upalis i to je to radit ce |
![]() |
![]() |
#879 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ako mu je sucelje isto ko na 7330, kad odes lijevo na internet, imas tipku reconnect...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
H1 Telekom
Vratis modem od t-coma dok cekas da ti h1 proradi. Kad ti nestane interneta i maxtv-a znati ces da je t-com prebacio liniju na h1. Barem je tako bilo kod mene, isto sam dobio opremu ali t-com je radio jos koji dan. Kad je nestao t-com dosao je h1. |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
kod mene je novogradnja dakle instalacija je povucena kroz zgradu ali linija nije aktivna (tako su mi nesto ovi iz h1 objasnjavali, jebga nisam ih bas dobro ni razumio) i sad tekom treba nesto ukljucit, aktivirat?..neam pojma dakle h1 ce mi biti prvi provajder, to je caka...a ovi iz tekoma otezu uzeo sam h1 trio bit, a to je preko tekom infrastrukture |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Danas stigao Fritz, a ukljucenje je 05.05. Ima da svrsim od srece ako dobijem punih 20/2mbita
#885 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#887 |
Banned
|
Sta moram gledat? :P Pa znam kad se ip mjenja, meni se ne mjenja... |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Samo da javim da sam konačno isprobao i snimalicu sa vanjskim HDD 2.5" 320MB (samo USB, bez vanjskog napajanja). Sve uredno radi nakon formatiranja harda unutar H1 sučelja. Uz poznata ograničenja - ne možeš gledat drugi kanal dok se snima i snimljeno se ne može gledat na kompu. Uredno radi i pauziranje programa koji se trenutno gleda, s tim da su mi jednom nakon nastavka gledanja nestali titlovi... Drugi put su se pojavili uz delay od par sekundi |
![]() |
![]() |
#889 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
koja svrha snimanja ako nemozes gledat na kompu ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#891 |
~~~
|
pa si probao vidjet kakav je to fajl generiran i s kojim kodekom ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#893 |
~~~
|
mozda zato sto su odvojeni ![]() slicno i EA radi u igrama
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
|
a u pi... materinu, jucer idem kuci s posla i zove me stari da su napokon rijesili internet problem bio u fritzu! 7330 i dodem kuci i vidim da su zamijenili fritza! sa ZTE ZXV10-H201L routerom nisu ni kutiju pobrali od fritza, nis, samo ovaj ostavili bez ikakvih manuala ili lozinke pitam starog sta su rekli, yebga ne zna ni on sta su rekli ![]() ja lud, zovem szk- zauzeto..zovu oni nazad kasnije i sad ja govorim da ocel mi vratit fritza kad ga reklamiraju, da je upravo taj router i njegove mogucnosti glavni razlog sto sam uzeo h1..veli kad dobije povratnu informaciju od ovog sto je bio onda ce mi javit uglavnom sve mi smrdi da cu ostat sa zte-om |
![]() |
![]() |
#895 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Po cemu je taj Frizt bolji od ZTE-a? Vidio sam fritz kod frenda i izgleda mi uzasno, kao neka djecja igracka, a koliko sam primjetio nema 4 LAN ulaza, vec samo 2. Jel u softweru nesto drugacije? |
![]() |
![]() |
#897 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Bitno je sta je "unutra" ! A unutra je zvjerka.
![]() |
#899 |
Premium
|
pored svega danas skuzim da je n7700 spojen na tv preko skarta, a znam da je bio spojen preko hdmija pitam starog sta je to, kaze to su oni nesto mijenjali probam spojit preko hdmija nece, pise nema signala bla bla bla uzmem laptop i drugi hdmi kabel i spojim na tv i radi s tim kablom spojim n7700 i opet nece znaci u kurtzu hdmi izlaz na n7700 |
![]() |
![]() |
#900 |
Banned
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|