|
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa zar 32 bina igra "zna" iskoristiti više od 4 GB sistemskog rama? Mislim da bit više koristio SSD kada je ovaj naslov u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Albert - Istina, to ovisi od igre do igre, ali evo ti npr. od mene usporedba Win7 i AC 4 ![]() Naravno da je bolje imati malo više ram-a nego malo manje ali bolje taj novac uloži u bubam procesor ili pogotovo grafu, jer danas je grafa SVE. Badave meni ovaj proc kada mu je iskoristivost u igrama vrlo malena.. Ali opet govorim, kako koja igra.. Neka igra siluje proc, a neka siluje grafu, a neka i jedno i drugo i treće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam igru instaliranu na SSD-u i neka sitna prednost je glede bržeg loadanja ali opet nije neki značajniji pomak da bi se uzimalo SSD u odnosu na klasićni hard naravno samo da nije "green" verzija jer je onda tek muka isprobao i tako ![]() Danas pored dobrog proca treba i dobra grafa te naravno barem 8GB memorije a to onda košta jbg. ![]() Nema mašine za igranje za 3-4 tisučice tu onda može samo osrednje i povremeno igranje ![]() naravno i tu ima iznimki jer je važno i što se igra tj. koji žanr igara jer nije isto FPS i MMPORG ili RPG tako da ima puno raznih varijanti glede potreba i gladi za hardwerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#876 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Clear Sky nije dobro optimiziran. DX 10.1 nikada nije ni zaživio kako se spada. Navodno bolje radi sa ATI/AMD grafičkim karticama nego sam nVidia, ali ni to nije skroz istina. Jednostavno je slaba optimizacija na određenim postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Istina, možda i najlošije optimiziran nastavak od svih. COP a naročito prva igra rade dosta bolje od njega i na slabijim kompovima i grafičkim kartama a nema prevelike razlike u grafici i detaljima.
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
aupičku, došao u cordon, ne mogu proći na samom početku iz one špilje a da me mitraljez iz vojne baze ne posječe (igram na najtežem). Gledao sam po YT, ali to je na nižim težinama, frajeri se samo prošetaju. Ima li neka caka? Nemam nikakav snajper, imam ak47 bez metaka, upgrejdani mp5, pistolu i dvocjevku. Nema jebene šanse da ga pogodim, mogu se spustiti 10m dole do prvog većeg kamena i to je to. Još i vojnici malo kasnije dođu |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Ni ne pokušavaj ga ubiti s te daljine. Koliko se sjećam ja sam to prešao uz dosta muke, samo treba dobro tempirati i pametno se skrivati iza kamenja. I znam da sam prešao dok je u igri bila noć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
|
Probaj se samo prošuljat prema lijevo pa im se kasnije osveti kad nabaviš nešto metaka. Da, ubit će te par puta, sve su nas ovdje tako spustili na zemlju na početku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ufffff tu sam dosta živaca pogubio, a bogme i života ![]() Probao sam i po noći i po danu te sam uspjeo u sumrak jer je ipak bolje kad ti se približe vojnici posmicati ih dok ih vidiš(2 sam smaknuo povukavši se prema pećini da se domognem oružja i municije) a onda pretrćo do jednog kamena, pa saćekao kad se istreso mitraljez do one debele grane i onda opet po ispucavanju zadnjeg rafala trk dalje) tako sam ja prošao u više navrata taj dio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Antimićanin
|
Naravno da ga možeš ubit sa SVDom ili sa Gauss gunom, ali to je već cheating jerbo SVDa i Gaussa nema u močvarama ![]() To je ako se kasnije vratiš sa arsenalom u močvaru pa onda ideš opet u Cordon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
Jasno da netreba varati u igri ![]() ![]() Ali sa malo kraćim živčekima teško je kad zapneš i nemož dalje, a žarko želiš igrati pa to onda malo pomogne i kasnije kad odigraš par puta samu igru i prođeš taj dio vidiš da se može, a za prvi puta izgleda beznadno ![]() I netreba gauss već je dovoljan i AK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
BTW došao ispod drveta koje je srušeno preko kamena i quicksejvao (naravno izrokao me čim sam krenio dalje). Jbga trebalo je šprint do kamena ravno. Onda napucat one 2 kutije ispod drveta da ne smetaju kad pokušavam ući tamo, zatim trčat do tamo (99% puta me ubije zadnji metar ili kad dođem do drveta). Kad uspijem doći do drveta treba ćućnit, pa low ćućanj, pa ići ravno i uspit se podvuć ispod drveta (treba 100 pokušaja), i u međuvremenu se naravno rokati health pacovima kad me roka da bi imao minimalne šanse preživjeti i ući ispod. Međutoa nakon što loadam ispod drveta: - glitch sa drvetom, postane prozirno, ajd što tekstura propušta, ali i kao da drveta+kamena nema, izroka me odma prve sekunde poslije loadanja, nekad nakon par sekuni (stvar sreće, odnosno glitcha) - btw i zapeo sam ispod toga drveta. Ne mogu nikud. Crouch, low crouch, gore, dolje, ljevo, desno nikud... Mogu samo čekat da me ubije odmah ili koju sekundu kasnije. Ranit ću se... Mislim imam ja sejvova drugih, nije to problem, ali nakon toliko pokušaja i to mi se desi a vidi ovoga isusa https://www.youtube.com/watch?v=6wVSjBxpRcA em nemam metaka za ak, nemam optiku za dotični (dobro to bi se rješilo), niti je upgrade path takav da ga mogu max (sve) upgrejdat. Nemam ni to zaštitno odjelo (možda bi mogao malo duže preživjeti). Sad mi nije jasno, dali je uopće moguće bežanijom na master to preći? Ovo drvo ispred na 1:54, pa to polovično propušta metke, to frca na sve strane, kao da je agresivniji frajer kod mene, nebih se baš ni mogao ovako kurčiti sa izvirivanjem na 2 minute, popio bi metak. Mogu ga gledati sa leanom Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 11.08.2015. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
|
Može se proći i sam sam se preznojio xy puta ali sam uspjeo ![]() Isto ko taj isus sa linka ![]() Samo pići i daj petama vjetra ![]() Odigrao sam mod jedno 6-7 puta i uvijek je tu bilo poprilićno frke i umiranja isprobavajući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Premium
|
Kaže samo neki mistery grafički mod. Uglavnom uspio sam ljudi. Nekako sam žmugnio iza jednog drugog drveta tamo gdje ograda završava. Taj put sam bio zanemarivao, zbog jednog yt videa sam zabrijo da mi je jedini način ispod slomljenog drveta. Kasnije opet neki problemi jer je ljevo po livadi ozračeno, a desno me izroka. Nakon masu pogibelji i raznih pokušaja našao sam neko sweetspot mjesto u po livade gdje me zbog rupe i nekog drveta ne vidi, a nema radijacije. Tamo sam čamio ćućeći neko vrijeme, pobio 2-3 vojnika koja su me tražila i testirao granice vidnog polja. Onda sam se iskrumpirao do nekog drveta pored staze. Problem je definitivno u tom drveću, jer kad roka po njemu sa moje strane se stvaraju rupe od metaka i tu i tamo koji prođe. E sad dal je bug ili on to kao probije drvo ili se radi o nekim odbijancima iz okoline ne znam.... Pod određenim kutom (da me ne vidi) sam se okrenut prema drvetu u čučnju krenio udaljavati i kad sam se dovoljno udaljio, štrafta, ne okreći se sine dok te noge nose. Najebat ću im se mamice jednom kad se vratim. Već sam par misija obavio u kordonu, smeta mi jadan zvuk nekih oružja (SoC sam igrao light moddan sa pravim zvukovima i imenima oružja i sl. sitnice). Ima li tako šta za čisto nebo? Samo da je light mod, da ne dira ni malo mehaniku i gameplay Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 12.08.2015. u 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
|
Nastavio clear sky nakon dugo vremena. Zapeo u deserted hospital nakon limanska. Jebeni bug, koliko sam vidio na yt neki frajer bi trebao raznijeti vrata eksplozivom, međutim kod mene samo stoje. Jel ima kakva komanda da se pokrene to? EDIT samo ponovio level i nije bilo buga Nego sad novi problem, kod nuklearke sam, trebam streloku "oslabit psy polje" srokano mu više od pola energije od ranije, međutim sad stoji dolje negdje na livadi ko mutav, ja ga gađam ko lud, međutim ništa se ne događa, crta stalno na istome mjestu. Nigdje dalje ne mogu ići jer me onaj portal vraća na isto mjesto Jel to opet neki bug ili nešto krivo radim? edit 2 Opet je izgleda bug. Išao ponovo, prešao na drugačiji način (sišao dolje, i dolijao mi) Uglavnom Jedinica je bez dvojbe bolja. Od priče, atmosfere, misija... Zanimljivo je nekome tko je prešao jedinicu u clear sky vidjeti kako je nešto prije izgledalo, drugači raspored snaga na terenu i to. Neke stvari su bolje (jednostavniji i jasniji artefakti, malo inventory i sl.) ali sve ostalo je na strani jedinice. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 06.05.2016. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
|
Pečirana vanilla (1.5 ili 1.05 nešto...). Da, čuo sam da je najlošiji. Ma mislim gameplay je dobar, stalker je to, ali ima neki šupljikav feeling glede priče i misija naspram kulje. Zadnji level je preglup kad te baci tamo u sred zbivanja. Tko nije igrao kulju još bi mu gluplji bio I ovi bugovi pred kraj su me naživcirali. Da ne čuvam saveove mogo bi se jebat Za pripyat sam u recenzijama i komentarima pročitao da je dobar, da je najviše rpg-ish od sva tri, da nije horrorast ko jedinica (kulja kao najjaču atmosferu ima), te da je glavna priča jako kratka Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 06.05.2016. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnji dio je genijalan, uz bok jedinici koja je neprikosnovena (ne znam ni što znači ta riječ) ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Antimićanin
|
O kakvim vi to jedinicama, dvojkama i trojkama pričate u ovom svetom threadu o svetoj temi??? ![]() ![]() Jel tak velite i da vam je pjesma od Metallice - The Unforgiven najbolja jedinica, dvojka je OK a trojka je li-la ![]() Zapamtite - nema ovdje brojeva, samo imena... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|