|
![]() |
#871 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel ima neka sema da se naredi na k750 ili w800 da za odredjeni kontakt bude drukciji zvuk za sms? Znam da ima za promjenit zvuk poziva ali mi to nepase. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima li ko onaj meni za k750/w800 ja mislim da se zove DANCE! Meni izgleda: Zenska plese sa desne strane,a s live strane su ikonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#876 | ||
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
EDIT: krivo sam flashao ... napokon V630i @ W660 ... prezadovoljan, sve radi, sad jos samo hrvatski jezik da stavim i ko novi ![]() BTW. moze pomoc oko HR jezika ![]() Zadnje izmijenjeno od: Njusskallo. 23.01.2008. u 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Svima vam je vjerovatno poznata Nokia 6288 -Jedna stvar koja me inpresionira kod tog telefona je sto moze da snima video sa 640x480 rezolucijom a ima kameru 2mpx kao i k750/w800 -Pa se ja sada pitam i molim vas za pomoc ! -Dali je ikako moguce napravit k750/w800 da snima tom rezolucijom ?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#880 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Iman problem s tim,pise mi Configuration error.Please contact your network operator or service provider..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#882 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
pomoć
EVO OVAKO DUGO NISAM BIO NA FORUMU PA BI SADA HTIO PITATI vidio sam da su sony ericsson v630i fleshali u w660 pa da li mi možete pokazati gdje ima objašnjenje za taj mobitel HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
imas na cafe mobilu objasnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Registered User
|
Evo imam pitanje ovak uradio sam sve sto je crn rekao dodao sam device i to sto je trebao skinu sam XS++, instalirao pc suit za sony k750 i sve to je ok dodao sam na memory stick onu mapu custom,, ali sad kad hocu preko XS++ spojit k750 izvadim karticu, vratim bateriju i to.. i sad pokrenem XS++ ugasim mob i kliknem start, stisnem C na mobitelu i spojim kabel, tada se mob konekta i to sve, al nakon nekog vremena jednostavno se cuje zvuk za iskopcavanje i onda mi iskoci na tom programu XS++ failed opet, i uopce mi neucita mob, jel vi znate o cemu se tu radi, sta sam pogriesio,??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Registered User
|
Ima li tko msn od crn, molio bih da mi date trebam ga pitat nesto please . Evo moj jakov.corluka18@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Jesi skinuo s prve stranice usb flash driver? Jer bez njega ti neće prepoznati mobitel a pc suite ne trebas da bi konvertira u w800.Budi strpljiv i pročitaj cijelu temu i sve ćeš shvatiti ja mislim da je sve objašnjeno.
![]() |
#892 |
Registered User
|
pomoć
imam k750i flesan u w800i i sada pitanje oni neki filmići kaj se uz njega dobiju su mp4 a zašto ja kada šaljem neki mp4 video nemogu pogledati(otvoriti) hvala unaprijed i da li ima neki walkman da se može staviti u mob neki bolj od ovog kaj se dobije i w950i ima onu shake control da li se to da složiti i na našem heheheheh bez smijanja samo pitam pozzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Registered User
|
Hitna PomoĆ
Kada ubacujem Patcheve za R1BC002 provjerio sam to je moj ubacujem ih preko setool2lt-a i svaki put kada ubacim patch idem mob upaliti i mob mi ne želi raditi nego ga moram opet flesat nekada mi uspije ona blinking lamp ali nakon sto puta i naravno kada ne uspije moram ga ponovno flesati pa da li znate u ćemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() CRN molim te daj mi reci di sam pogrijesio ja stvarno nemam vise zivaca niti volje niti nicega..o cemu se radi.... napravio sam sve kako je pisalo,no medutim nakon svakog fleshanja ja moram stisnuti "STOP" to je zbog buga o cemu si pricao.uglavnom ne radi mi nista nemogu upalit mobitel (ne panicarim),ponavljao sam postupak ali neuspjesno sada dli je to zbog toga sto ja moram stisnuti svaki put stop ili ne ..neznam Molim odgovor unaprijed hvala ![]() EDIT: kaze mi da je neki vrag binary acknowledge failed with 15...evo slika ![]() Zadnje izmijenjeno od: blaz3. 03.02.2008. u 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Registered User
|
EVO GA: 00:26:03| Flashing c:\documents and settings\blaz3\desktop\w800_r1bc002_main_eu_emea_cid49 EDIT: jos mi ovo kaze: 1:14:40| Cannot open GDFS 01:14:40| Activating GDFS... 01:14:40| Cannot open GDFS 01:14:40| Activating GDFS... 01:14:40| Cannot open GDFS 01:14:40| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K750 GDFS:n/a) 01:14:40| ...using IMEI name EDIT: MOLIM VAS DA LI MI ItKO MOZE POMOCI NA OVOME FORUMU,RADI SE O TOME DA KADA FLASHAM U XS++-u MI SAMO IZBACI DEVICE,I CUJE SE ONAJ ZVUK TU TUUU,I TAKO STALNO DAJTE MI POMOGNITE NEMAM MOBA NEMAM NICEGA....hvala Zadnje izmijenjeno od: blaz3. 04.02.2008. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Registered User
|
Ja imam W800 i zelim znati dal trebam sve one programe i firmware za mjenjanje skina za walkman i za mobitel općenito...da li mi se nakon toga brisu podaci sa mobitela da li trebam slijedit iste upute te gdje na mobitelu vidm koji je firmware??? Sve sam shvatio, ispricavam se... Zadnje izmijenjeno od: tino5v. 07.02.2008. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |