Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2007., 17:08   #871
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
V6 motori sa turbom ce se kidat ko nespašeni. Vec vidim vise od pola bolida u dimu, ako ne i sve.
A sto se tice onih rogova, vise ih nevidim kod mercedesa, a farari ih ima ali su jako mala.
Ti rogovi im više nisu potrebni jer sad imaju milijun ostalih krilaca... pa nema efekta nekog.

Inače su služili na preusmjeravanje zraka na zadnja krilca

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 18:11   #872
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma ferrari nema rogove BMW jos ima isto sto je McLaren imao,,,,,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.09.2007., 18:26   #873
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
It also pointed out that the FIA had not accepted invitations from McLaren to inspect their car to proove the team's innocence.

The statement, issued on Friday, said: "Our partner McLaren stated absolutely clearly that our Formula 1 car does not incorporate any third-party concepts or ideas from design drawings created outside the team. The same applies to speculation concerning knowledge of other teams' race strategies, the distribution of weight in F1 cars, etc.

"Mr. Coughlan, the team member involved and suspended since the allegations emerged on 3 July, confirmed in a statutory declaration that at no point in time did he pass on any of the material to McLaren, which he received privately from a member of the team which currently ranks immediately behind us.

"Our partner McLaren repeatedly suggested to FIA that our F1 car should be examined and checked against the competitor's documents; however, FIA has not made use of this offer to this day.

"No evidence of any culpable action has been submitted or made known to McLaren to date, and McLaren states that the team has not been involved in any culpable action whatsoever."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62531

Novo je i da McLaren odustaje od zalbe za bodove u Madjarskoj:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62524
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2007., 17:06   #874
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2007., 19:31   #875
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

HAHAHAHAHAHA eto vam ga ferrarijevci
Citiraj:
P: Sta svaki Ferrarijevac koji drzi do sebe mrzi?
O: Fernanda Alonsa.
P: Zasto?
O: Jer je prosle godine Schumacheru uzeo titulu.
Mogu zamislit kako ce opako iduce godine bit Ferrariju, imat ce Alonsa i Kimija u timu.

Naravno, ako je ovo tocno. U sta sumnjam.
Staro 24.09.2007., 19:31   #876
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Stiže iz Suna, ali nije nemoguće, pročitaj Jergovićevu zadnju kolumnu o mogućem prelasku, kod njega informacije dolaze iz jakih izvora

Citiraj:
O: Jer je prosle godine Schumacheru uzeo titulu.
Nije mu je uzeo, samo ju je potvrdio iz 2005. koju je te godine nasljedio od MS-a

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2007., 21:06   #877
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

heh taj mi lik vise stvarno ide na zivce bio mi full oke u Renaultu dok nije bedaste izjave poceo davati i najavio prelazak u McLaren,,,, onda u McLarenu nastavio s tim svojim cudnim ponasanjem i sad ce u Ferrari,,,,,,, ma uzhas Alonso + Kimi = ja postajem McLarenovac
Staro 24.09.2007., 21:14   #878
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
ma uzhas Alonso + Kimi = ja postajem McLarenovac
Potpisujem
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2007., 21:20   #879
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nadam se da su to glupi rumorsi...ipak su iz Ferraria stalno govorili da ne zele vidjeti Alonsa u crvenom bolidu. Neka se on samo vrati u Renault. Sto ako mu bude i Kimi kriv ako bude brzi od njega?

peroW1 je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2007., 22:34   #880
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja cu pocet plakat ako Alonso napusti mercedese, ali od srece naravno.
Momir je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2007., 23:36   #881
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ma to bi im bila glupost stoljeca jer lik di god dode sve shebe jer mu nis ne pase i svi su mu krivi jer nemre pobjedit. Kreten glupi, gadi mi se. Radije nek Hamilton dode, al za to su jako male sanse.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 00:15   #882
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ako to gjubre dojde u ferrari prestajem gledati i ovo malo F1 sramote...

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 09:28   #883
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
ma uzhas Alonso + Kimi = ja postajem McLarenovac
Potpis

Scorpius je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 09:44   #884
bass_pleya
Premium
Moj komp

bass_pleya's Avatar

Citiraj:
Autor Scorpius Pregled postova
Potpis
treba napravit neku peticiju za vracanje schumija u ferrari...

formula stvarno nije tolko uzbudljiva bez njega...
bass_pleya je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 09:52   #885
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
heh taj mi lik vise stvarno ide na zivce bio mi full oke u Renaultu dok nije bedaste izjave poceo davati i najavio prelazak u McLaren,,,, onda u McLarenu nastavio s tim svojim cudnim ponasanjem i sad ce u Ferrari,,,,,,, ma uzhas Alonso + Kimi = ja postajem McLarenovac
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Potpisujem
Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Nadam se da su to glupi rumorsi...ipak su iz Ferraria stalno govorili da ne zele vidjeti Alonsa u crvenom bolidu. Neka se on samo vrati u Renault. Sto ako mu bude i Kimi kriv ako bude brzi od njega?
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Ma to bi im bila glupost stoljeca jer lik di god dode sve shebe jer mu nis ne pase i svi su mu krivi jer nemre pobjedit. Kreten glupi, gadi mi se. Radije nek Hamilton dode, al za to su jako male sanse.
Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Ako to gjubre dojde u ferrari prestajem gledati i ovo malo F1 sramote...
Citiraj:
Autor Scorpius Pregled postova
Potpis
Znao sam

Citiraj:
Autor bass_pleya Pregled postova
treba napravit neku peticiju za vracanje schumija u ferrari...

formula stvarno nije tolko uzbudljiva bez njega...
Bas suprotno, formula je tek sad zanimljiva. trebao je msc otic da bi se takvo nesto desilo.
Staro 25.09.2007., 12:06   #886
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Opet se potvrđuje istinitost onoga što sam odavno napisao. Večina je Ferarrijevih funova počelo pratiti F1 u doba najveće dominacije Mihe iz Shume. Da obrazložim.

Vozači F1 su vjerni ekipi upravo toliko kojiko im ta ekipa plati love. Nisu li zadovoljni primanjima (iz nekog razloga) vjernost se brzo počne topiti. Oni koji aspiriraju i na rezultate, očekuju da auto u koji sjednu može biti brži od konkurencije. Nije li tako, počnu brundati o promjeni ekipe. Ali NIKADA neće ići na manje love zbog takve sitnice. u prijevodu, budu li Alonsu ponudili više iz propetog kljuseta, eto njega tamo. U protivnom...

Svaka ekipa će uzeti vozača koji im može donijeti naslov je to znači više sponzora. Samo financijski direktor mora izračunati koliko love zarade kada se odbije plaća za vozača. Ukoliko je razlika dobra, eto tog vozača kod njih. Zato će i Ferarri uzeti i zadnje smeće od čovjeka ako im se to isplati financijski. Za većinu koji se toga ne mogu sjetiti, tako je bilo i sa Mihom. Taj je slavio i nakon toga što je Senna poginuo. A i imao je što slaviti jer da toga nije bilo, ne bi bilo niti naslova, niti bi ikada prešao kod crvene rage (što je Ferarri tada svakako bio). Bez obzira na to što je ovaj bio morala i taktičnosti na razini ulične mačke, doveli su ga kod sebe. I nije se dosta dugo promijenio. Poznati su njegovi slučajevi izbacivanja konkurencije iz trke snagom Bridgestone guma i slični potezi.

U Ferarriu su debelo razmišljali da dovedu i drugog brata, ali se pokazali da taj ne može voziti brzo pa su odustali. A poznato je da naspram njega Miha ima manire engleskog lorda. Ovaj je najveći napuhanac kojeg je F1 ikada vidjela. Samo bez pokrića. Da nije crveno kljuse sklono tome, govori i podatak o svim ekipama gdje je Ralf boravio kraće ili duže. Jedini razlog za odlazak je u tome što ne zna voziti pa su ga se htjeli što brže riješiti. Nitko ga nije prodao zbog toga što je neotesan.

Male šanse su da Alonso prebjegne u Maranelo. Oni još uvijek vjeruju u prvog i drugog vozača. Dok je Kimi kod njih i može nešto napraviti, tako će i ostati. Kimi se nije nimalo obrukao. Novi bolid, nove gume i nova ekipa ipak treba vrijeme prilagodbe. A i Ferarri se trebao priviknuti na njega nakon Mihe. Nije bilo više toliko interakcije između vozača i inženjera jer je ovaj morao piti sa golim tetama, pa nije imao vremena za razvijanje bolida. No, to je normalno i nitko mu ne zamjera.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 12:28   #887
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Dok je Todt u Ferrariju, Alonso tamo neće kročit!
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 12:35   #888
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
tako je bilo i sa Mihom. Taj je slavio i nakon toga što je Senna poginuo.
A kako je on to molim te slavio? Kad sam prvi puta tu pročitao o tome ispalo je da je vrištao, skakao i šta ti ja znam šta sve ne. Na kraju pogledam snimku, a ono on i drugi u tišini, a on s vremena na vrijeme se nasmije svojim kolegama. To je slavlje? Hm, ajd. A baš me zanima kako bi se ti ponašao u takvom slučaju.
E da, i onda se još nije znalo da je umro, to se tek kasnije saznalo.

Ali činjenica je, to je biznis, ne sport i tu malo znači moral.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 12:54   #889
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
A kako je on to molim te slavio? Kad sam prvi puta tu pročitao o tome ispalo je da je vrištao, skakao i šta ti ja znam šta sve ne. Na kraju pogledam snimku, a ono on i drugi u tišini, a on s vremena na vrijeme se nasmije svojim kolegama. To je slavlje? Hm, ajd. A baš me zanima kako bi se ti ponašao u takvom slučaju.
E da, i onda se još nije znalo da je umro, to se tek kasnije saznalo.

Ali činjenica je, to je biznis, ne sport i tu malo znači moral.
Ajde pogledaj kratki klipić. Po mom, ali i mišljenju svakoga koji je u to vrijeme gledao utrku, pretjerano. Osobito ono u počasnom krugu.

http://www.youtube.com/watch?v=J5sY_...elated&search=

A sada pogledaj kako se ponaša pravi svjetski prvak i istinska legenda F1:

http://www.youtube.com/watch?v=MAAbvJGa5mg

A ovako to radi Miha kada ne može do naslova jer je netko drugo bolji:

http://www.youtube.com/watch?v=eGMF8...elated&search=

U tom trenutku je Villeneueu bilo važno samo da bude bolji od njega i uzima naslov. Nije mu za zamjeriti jer mu je godinu ranije uspjelo gotovo isto to.
Elegantan kao leopard

Zadnje izmijenjeno od: RAK. 25.09.2007. u 13:09.
Staro 25.09.2007., 13:45   #890
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

@RAK: 100% si u pravu.
Staro 25.09.2007., 13:58   #891
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:

A ovako to radi Miha kada ne može do naslova jer je netko drugo bolji:

http://www.youtube.com/watch?v=eGMF8...elated&search=

U tom trenutku je Villeneueu bilo važno samo da bude bolji od njega i uzima naslov. Nije mu za zamjeriti jer mu je godinu ranije uspjelo gotovo isto to.
Pitam se kod kojeg smo vozača već prije Mihe vidjeli ovakve poteze....
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 14:25   #892
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Oni još uvijek vjeruju u prvog i drugog vozača. Dok je Kimi kod njih i može nešto napraviti, tako će i ostati. Kimi se nije nimalo obrukao. Novi bolid, nove gume i nova ekipa ipak treba vrijeme prilagodbe. A i Ferarri se trebao priviknuti na njega nakon Mihe. Nije bilo više toliko interakcije između vozača i inženjera jer je ovaj morao piti sa golim tetama, pa nije imao vremena za razvijanje bolida. No, to je normalno i nitko mu ne zamjera.
joooooooj e ovo s privikavanjem na novi bolid i gume je totalno bezveze i neznam sa su svi toliko zapeli da kimiju treba vremena za to i da je zato tako los u ferrariju,,,,,,, (koliko god mi se spanjolac gadi...) i Alonso je u novi bolid nove gume i od samog pocetka vozi kako treba,,,,,,, zar Hamiltona uopce i treba spominjati totalno drugaciji bolid od onoga sto je vozio i sve pa je vodeci u prvensstvu,,,,,, a gdje je Kimi?? vozi jedan od najboljih bolida pa nista,,,,, sto je sad on nesto poseban ili su drugi kad njima nije potrebno toliko vremena za privikavanje na nove uvjete??
Staro 25.09.2007., 23:34   #893
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

U tom momentu kad je Schumi slavio jos se nije znalo da je Senna poginuo. Schumi je definitivno pokazivao hladnokrvnost i imao je losih poteza, al ucio je od najboljeg u tome, a to je ibo Senna ako se sjecate njegovih fajtova s Profesorom.
Schumi se mozda cini arogantan, al kad pricas s njim po meni cist normalna osoba spremna na za***anciju na svoj racun
Staro 26.09.2007., 08:17   #894
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Citiraj:
U tom momentu kad je Schumi slavio jos se nije znalo da je Senna poginuo.
Ona lokva krvi koja je ostala iza Senne je izgledala vrlo obečavajuće.

Citiraj:
Schumi je definitivno pokazivao hladnokrvnost i imao je losih poteza, al ucio je od najboljeg u tome, a to je ibo Senna ako se sjecate njegovih fajtova s Profesorom.
Svi vozači naprave određeni broj gluposti na stazi. To ih ne čini dobrim ili lošim. Uglavnom se to odnosi na prvi dio karijere, dok se još probijaju prema vrhu. Moraju imati dozu arogancije da bi se reklo kako imaju pobjednički mentalitet.

Citiraj:
Schumi se mozda cini arogantan, al kad pricas s njim po meni cist normalna osoba spremna na za***anciju na svoj racun
On je postao normalna osoba nakon dolaska Indijca. To je bilo vidljivo iz aviona. Do tada nije imao ni izdaleka dobar odnos sa svojim mehaničarima, kakav je bio na kraju. Bio je više nalik svom bratu. Napuhano derište. Prilično neugodan tip.

Samo želim pokazati kako Alonso nije loš vozač jer se nekome ne sviđa. Svi oni imaju bube. Prestati gledati formulu zbog njegovog prelaska je glupost. Tim pokazujete kako ne razumijete taj sport i trubite o Ferarriu kao najboljoj ekipi i sl. baš me zanima da li bi s tolikim žarom pisali o njima da nije Senna poginuo. Tada Schumi ne bi osvojio naslov, zbog toga ne bi prešao kod crvene rage, a ovi i dalje ne bi mogli sklopiti bolid kako treba. Schumi je jedini "krivac" tome da su uspjeli. Do njega su se vukli oko sredine poretka i to je bila dobra utrka.

Najviše mi idu na živce ti vatreni navijači "propetog kljuseta" koji formulu prate od doba Mihe i njegove dominacije. I onda to dokazuju raznim filmičima koji pokazuju da je on najbolji, a ostale vozače nazivaju kojekakvim imenima, za koje bi na ulici ostali bez bubrega da nalete na njih. Samo sam pokazao kako postoji i druga strana medalje. Niti Schumi niti Ferarri nisu zlato.
Elegantan kao leopard

Staro 26.09.2007., 08:48   #895
bass_pleya
Premium
Moj komp

bass_pleya's Avatar

Citiraj:
Tim pokazujete kako ne razumijete taj sport.
ti imas neki doktorat iz F1 ili?

cuj , glupo je govoriti šumi ovo šumi ono...

bio je car i gotovo... kolko god arogantan nekima bio...

mene ( a ni vecinu drugih ) ne zanima kakav je neko po osobnosti nego kako se ponasa na djelu...

njemu je, kao i svim drugim vozacima , zadatak proci kroz cilj jer je placen za to... bez "jao ovaj je izletio ajde idem ja van da mu pomognem " ...

sjecate se silverstona? ko je stao i iso pomoc šumaheru kad je smrskao zid 300 na sat i polomio nogu?
Staro 26.09.2007., 08:55   #896
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

LOL Rak, dobro je, ne trebaš više braniti Alonsa i pljuvati po Šumaheru...

imao bih masu odgovora i protukomentara no sad nemam vremena, moram van iz stana..

no samo jedno na brzinu, što se tiče onog Senninog pomaganja i izlijetanja iz bolida k slupanom tipu, to bi danas bilo strogo kažnjivo i vjerujem da je općenito vozačima zabranjeno.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 11:52   #897
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
LOL Rak, dobro je, ne trebaš više braniti Alonsa i pljuvati po Šumaheru...

imao bih masu odgovora i protukomentara no sad nemam vremena, moram van iz stana..

no samo jedno na brzinu, što se tiče onog Senninog pomaganja i izlijetanja iz bolida k slupanom tipu, to bi danas bilo strogo kažnjivo i vjerujem da je općenito vozačima zabranjeno.
+ nepotrebno svi se slete do njega bez obzira gdje se bolid razbio brze hitna dode nego sto bi vozac iz bolida do njega stao i izvukao se iz bolida da mu ide pomoc,,,,,,, i kad bi to i napravio opet taj vozac nista ne bi mogao.....

@ rak
sada su druga vremena i ono sto bi bilo da je bilo nema smisla,,,, to da Schumi ne bi postao sto je sada je moguce ali je moguce i da bi bas kao i Alonso jos za Sennine vladavine postao prvak i nastavio tako (da je da je Alonso imao srece zbog loseg crvenog bolida te dvije sezone ali svejedno..)

a sto pricas o lokvi krvi sa je ostala iza senne,,,,, to sto mi vidimo na TV vozaci ne vide iz bolida.......

Alonso je sto se tice voznje odlican i sve ali kao osoba mi se totalno zgadio otkako je u McLarenu,,,,, prvu sezonu u Renaultu sam mislio kako cu nakon sa MS ode totalno za njega navijat ali onda je dosla druga sezona i pocetak njegovih "bisera" i to se jos vise sada u McLarenu nastavlja,,,,,

ono stvarno je uzhas,,, Kimi npr. njega nepodosnim samo iz tog razloga sa su ga prasicko i ekipa previse napuhali kod nas i sve je bilo cim se pojavi "Rrrrrrrrraikonen" bez obzira je samo kruzi po stazi ili stvarno nesto i radi,,,,, inace full oke za razliku od Alfonsa,,,,

a Ferrari i njihovi FIA potezi su isto vise bezveze i Alonsov prelazak u crveni bolid sigurno nece nikome biti JEDINI razlog da prestane gledati F1 ili prestane biti Ferrarijevac,,,
Staro 26.09.2007., 16:24   #898
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Kao sto sam reko tad se nije znao da je poginuo. Ista stvar je bila ove godine u Kanadi kad se Kubica rasipao, isto nije lijepo zgledalo i opet su slavili jer se nis nije znalo i naravno da im je bilo svima drago sto se izvuko.
Navijem za Ferrari od kad sam poceo gledat Formulu, a to je bilo prije neg je Schumi preso u Ferrari i za mene ce on uvijek bit najveci, a i Senna zajedno s njim. Onoga dana kad je poginuo Senna plakao sam ko kisna godina i pitanje je kaj bi bilo da nije poginuo, al kaj je tu je.

Alonsa nemrem smislit jer su njemu za neuspjehe svi krivi
Staro 26.09.2007., 16:44   #899
bass_pleya
Premium
Moj komp

bass_pleya's Avatar

Citiraj:
Kao sto sam reko tad se nije znao da je poginuo. Ista stvar je bila ove godine u Kanadi kad se Kubica rasipao, isto nije lijepo zgledalo i opet su slavili jer se nis nije znalo i naravno da im je bilo svima drago sto se izvuko.
Navijem za Ferrari od kad sam poceo gledat Formulu, a to je bilo prije neg je Schumi preso u Ferrari i za mene ce on uvijek bit najveci, a i Senna zajedno s njim. Onoga dana kad je poginuo Senna plakao sam ko kisna godina i pitanje je kaj bi bilo da nije poginuo, al kaj je tu je.

Alonsa nemrem smislit jer su njemu za neuspjehe svi krivi
potpisujem sve receno...
Staro 29.09.2007., 22:14   #900
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Sta je sad, svi se uspavali, mislim nitko nekomentira ni novu stazu, a ni trenutno stanje na stazi.
Moja predvidjanja za sutra, pa bit ce zanimljivo prvih par krugova, a onda na spavanje. Doduse ako ce biti kisa kao sto su rekli, mozda i cijelu odgledam.
Momir je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno