|
![]() |
#871 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Inače su služili na preusmjeravanje zraka na zadnja krilca ![]()
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma ferrari nema rogove BMW jos ima isto sto je McLaren imao,,,,,,, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Novo je i da McLaren odustaje od zalbe za bodove u Madjarskoj: http://www.autosport.com/news/report.php/id/62524 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Premium
|
HAHAHAHAHAHA eto vam ga ferrarijevci ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Naravno, ako je ovo tocno. U sta sumnjam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
|
heh taj mi lik vise stvarno ide na zivce bio mi full oke u Renaultu dok nije bedaste izjave poceo davati i najavio prelazak u McLaren,,,, onda u McLarenu nastavio s tim svojim cudnim ponasanjem i sad ce u Ferrari,,,,,,, ma uzhas Alonso + Kimi = ja postajem McLarenovac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#879 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nadam se da su to glupi rumorsi...ipak su iz Ferraria stalno govorili da ne zele vidjeti Alonsa u crvenom bolidu. Neka se on samo vrati u Renault. Sto ako mu bude i Kimi kriv ako bude brzi od njega?
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja cu pocet plakat ako Alonso napusti mercedese, ali od srece naravno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma to bi im bila glupost stoljeca jer lik di god dode sve shebe jer mu nis ne pase i svi su mu krivi jer nemre pobjedit. Kreten glupi, gadi mi se. Radije nek Hamilton dode, al za to su jako male sanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Opet se potvrđuje istinitost onoga što sam odavno napisao. Večina je Ferarrijevih funova počelo pratiti F1 u doba najveće dominacije Mihe iz Shume. Da obrazložim. Vozači F1 su vjerni ekipi upravo toliko kojiko im ta ekipa plati love. Nisu li zadovoljni primanjima (iz nekog razloga) vjernost se brzo počne topiti. Oni koji aspiriraju i na rezultate, očekuju da auto u koji sjednu može biti brži od konkurencije. Nije li tako, počnu brundati o promjeni ekipe. Ali NIKADA neće ići na manje love zbog takve sitnice. u prijevodu, budu li Alonsu ponudili više iz propetog kljuseta, eto njega tamo. U protivnom... Svaka ekipa će uzeti vozača koji im može donijeti naslov je to znači više sponzora. Samo financijski direktor mora izračunati koliko love zarade kada se odbije plaća za vozača. Ukoliko je razlika dobra, eto tog vozača kod njih. Zato će i Ferarri uzeti i zadnje smeće od čovjeka ako im se to isplati financijski. Za većinu koji se toga ne mogu sjetiti, tako je bilo i sa Mihom. Taj je slavio i nakon toga što je Senna poginuo. A i imao je što slaviti jer da toga nije bilo, ne bi bilo niti naslova, niti bi ikada prešao kod crvene rage (što je Ferarri tada svakako bio). Bez obzira na to što je ovaj bio morala i taktičnosti na razini ulične mačke, doveli su ga kod sebe. I nije se dosta dugo promijenio. Poznati su njegovi slučajevi izbacivanja konkurencije iz trke snagom Bridgestone guma i slični potezi. U Ferarriu su debelo razmišljali da dovedu i drugog brata, ali se pokazali da taj ne može voziti brzo pa su odustali. A poznato je da naspram njega Miha ima manire engleskog lorda. Ovaj je najveći napuhanac kojeg je F1 ikada vidjela. Samo bez pokrića. Da nije crveno kljuse sklono tome, govori i podatak o svim ekipama gdje je Ralf boravio kraće ili duže. Jedini razlog za odlazak je u tome što ne zna voziti pa su ga se htjeli što brže riješiti. Nitko ga nije prodao zbog toga što je neotesan. Male šanse su da Alonso prebjegne u Maranelo. Oni još uvijek vjeruju u prvog i drugog vozača. Dok je Kimi kod njih i može nešto napraviti, tako će i ostati. Kimi se nije nimalo obrukao. Novi bolid, nove gume i nova ekipa ipak treba vrijeme prilagodbe. A i Ferarri se trebao priviknuti na njega nakon Mihe. Nije bilo više toliko interakcije između vozača i inženjera jer je ovaj morao piti sa golim tetama, pa nije imao vremena za razvijanje bolida. No, to je normalno i nitko mu ne zamjera.
![]() |
#888 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
A kako je on to molim te slavio? Kad sam prvi puta tu pročitao o tome ispalo je da je vrištao, skakao i šta ti ja znam šta sve ne. Na kraju pogledam snimku, a ono on i drugi u tišini, a on s vremena na vrijeme se nasmije svojim kolegama. To je slavlje? Hm, ajd. A baš me zanima kako bi se ti ponašao u takvom slučaju. E da, i onda se još nije znalo da je umro, to se tek kasnije saznalo. Ali činjenica je, to je biznis, ne sport i tu malo znači moral.
![]() |
#889 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=J5sY_...elated&search= A sada pogledaj kako se ponaša pravi svjetski prvak i istinska legenda F1: http://www.youtube.com/watch?v=MAAbvJGa5mg A ovako to radi Miha kada ne može do naslova jer je netko drugo bolji: http://www.youtube.com/watch?v=eGMF8...elated&search= U tom trenutku je Villeneueu bilo važno samo da bude bolji od njega i uzima naslov. Nije mu za zamjeriti jer mu je godinu ranije uspjelo gotovo isto to.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 25.09.2007. u 13:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Treba kaj skurit??
|
U tom momentu kad je Schumi slavio jos se nije znalo da je Senna poginuo. Schumi je definitivno pokazivao hladnokrvnost i imao je losih poteza, al ucio je od najboljeg u tome, a to je ibo Senna ako se sjecate njegovih fajtova s Profesorom. Schumi se mozda cini arogantan, al kad pricas s njim po meni cist normalna osoba spremna na za***anciju na svoj racun |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | ||
Feldwebel
|
Ona lokva krvi koja je ostala iza Senne je izgledala vrlo obečavajuće. Citiraj:
Citiraj:
Samo želim pokazati kako Alonso nije loš vozač jer se nekome ne sviđa. Svi oni imaju bube. Prestati gledati formulu zbog njegovog prelaska je glupost. Tim pokazujete kako ne razumijete taj sport i trubite o Ferarriu kao najboljoj ekipi i sl. baš me zanima da li bi s tolikim žarom pisali o njima da nije Senna poginuo. Tada Schumi ne bi osvojio naslov, zbog toga ne bi prešao kod crvene rage, a ovi i dalje ne bi mogli sklopiti bolid kako treba. Schumi je jedini "krivac" tome da su uspjeli. Do njega su se vukli oko sredine poretka i to je bila dobra utrka. Najviše mi idu na živce ti vatreni navijači "propetog kljuseta" koji formulu prate od doba Mihe i njegove dominacije. I onda to dokazuju raznim filmičima koji pokazuju da je on najbolji, a ostale vozače nazivaju kojekakvim imenima, za koje bi na ulici ostali bez bubrega da nalete na njih. Samo sam pokazao kako postoji i druga strana medalje. Niti Schumi niti Ferarri nisu zlato.
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
|
ti imas neki doktorat iz F1 ili? ![]() cuj , glupo je govoriti šumi ovo šumi ono... bio je car i gotovo... kolko god arogantan nekima bio... mene ( a ni vecinu drugih ) ne zanima kakav je neko po osobnosti nego kako se ponasa na djelu... njemu je, kao i svim drugim vozacima , zadatak proci kroz cilj jer je placen za to... bez "jao ovaj je izletio ajde idem ja van da mu pomognem " ... ![]() sjecate se silverstona? ko je stao i iso pomoc šumaheru kad je smrskao zid 300 na sat i polomio nogu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Lika u mom srcu
|
LOL Rak, dobro je, ne trebaš više braniti Alonsa i pljuvati po Šumaheru... ![]() imao bih masu odgovora i protukomentara no sad nemam vremena, moram van iz stana.. ![]() no samo jedno na brzinu, što se tiče onog Senninog pomaganja i izlijetanja iz bolida k slupanom tipu, to bi danas bilo strogo kažnjivo i vjerujem da je općenito vozačima zabranjeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Premium
|
Citiraj:
@ rak sada su druga vremena i ono sto bi bilo da je bilo nema smisla,,,, to da Schumi ne bi postao sto je sada je moguce ali je moguce i da bi bas kao i Alonso jos za Sennine vladavine postao prvak i nastavio tako (da je da je Alonso imao srece zbog loseg crvenog bolida te dvije sezone ali svejedno..) a sto pricas o lokvi krvi sa je ostala iza senne,,,,, to sto mi vidimo na TV vozaci ne vide iz bolida....... Alonso je sto se tice voznje odlican i sve ali kao osoba mi se totalno zgadio otkako je u McLarenu,,,,, prvu sezonu u Renaultu sam mislio kako cu nakon sa MS ode totalno za njega navijat ali onda je dosla druga sezona i pocetak njegovih "bisera" i to se jos vise sada u McLarenu nastavlja,,,,, ono stvarno je uzhas,,, Kimi npr. njega nepodosnim samo iz tog razloga sa su ga prasicko i ekipa previse napuhali kod nas i sve je bilo cim se pojavi "Rrrrrrrrraikonen" bez obzira je samo kruzi po stazi ili stvarno nesto i radi,,,,, inace full oke za razliku od Alfonsa,,,, a Ferrari i njihovi FIA potezi su isto vise bezveze i Alonsov prelazak u crveni bolid sigurno nece nikome biti JEDINI razlog da prestane gledati F1 ili prestane biti Ferrarijevac,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Treba kaj skurit??
|
Kao sto sam reko tad se nije znao da je poginuo. Ista stvar je bila ove godine u Kanadi kad se Kubica rasipao, isto nije lijepo zgledalo i opet su slavili jer se nis nije znalo i naravno da im je bilo svima drago sto se izvuko. Navijem za Ferrari od kad sam poceo gledat Formulu, a to je bilo prije neg je Schumi preso u Ferrari i za mene ce on uvijek bit najveci, a i Senna zajedno s njim. Onoga dana kad je poginuo Senna plakao sam ko kisna godina i pitanje je kaj bi bilo da nije poginuo, al kaj je tu je. Alonsa nemrem smislit jer su njemu za neuspjehe svi krivi |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
|
Sta je sad, svi se uspavali, mislim nitko nekomentira ni novu stazu, a ni trenutno stanje na stazi. Moja predvidjanja za sutra, pa bit ce zanimljivo prvih par krugova, a onda na spavanje. Doduse ako ce biti kisa kao sto su rekli, mozda i cijelu odgledam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|