|
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, da nebi bilo sve tako crno, ja sam danas nabavio igru i probat cu ju na grafi za smrtnike AKA x1950pro pa javim dojmove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, super (za te druge dvije sam morao ukopčati još jednog miša) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#880 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, probao sam crysis... 1280x1024, sve na high osim shadows i shaders na medium, i nije bas igrivo, krece se oko 30 FPS, u akciji pada i na 17 :/ kad spustim shadere i shadowse na low onda FPS naraste na igrivih 50 pa cak i 60, u akciji pada na kakvih 35, ali nije to to, prevelika je razlika u izgledu okolisa... sve mi se cini da necu igrat crysis tako brzo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Evo druzio sam se s crysis-om danas posto je lose vrijeme i mogu rece da me neke stvari zivciraju, dosta puta mi se dogodilo da sam ostao bez municije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam probo igru i nekako je pre teška. Zbog 2 stvari. 1. Malo municije. 2. Nemaš se gdje sakriti. tj. imaš ali kada te netko ugleda. onda te vide ko i da nema one šume, a ti njih ne vidiš. Fora je ono s odijelom, tj. one moći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozdrav, imam pitanje jedno, prije sam imao na Crysisu sa grafičkom 8800 GTS opciju za Anti-Analaysing da mi bude 2,4,8,8Q,16,16Q ak se ne varam sad sa novom 8800 GT imam samo 2,4,8. Jel zna netko u čemu je problem? Hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Več sam postao ovo pitanje prije par stranica, ali ga nije nitko niti pogledao izgleda. Dakle, crysis ide bez problema na high detaljima (čak i s dx10 patch-em), no kada me netko upuca, ili je eksplozija blizu mene, meni se pokaže plavi ekran te piše shader error. Kada stavim shadere na medium, onda toga nema. Taj plavi ekran traje pola sekunde i nije uvjek kada me netko upuca. Probao sam 3 vrste drivera, i nikakava razlika. Molim pomoč jer me nervira ovo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja danas presao DEMO ![]() Zadovoljan sam s igrom,jako...Vidim da kazete d aima bugova,sva sreca,ja jos ni jedan nisam skuzio ![]() Kao sto sma prije bio naveo..Igram je na 1280X1024,no AA,detalji Med/High i igra se vrti u pristojnih 50FPS-a,kad je akcija(al bas ono,kad ih 20 puca na mene ![]()
![]() |
#891 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam jedan problem sa igricom, svako malo mi igrica ode u tray, minimizira se sama od sebe. Mislim nije je problem opet podignut i resumat ali živcira kad je neka akcija a ona puff ode u tray... |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
|
Pa očito da jesam, i funkcionira stvar, i nije patch, bože mili nego samo very high detalji, cVarGroups file sam promjenio, ma nije važno. I kada nisam to promjenio mi se isto događalo, zato ako nekaj znaš pomogni kaj da napravim, a manje pod***avaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel to ovo? http://maxcrysis.com/dx10unlock.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@SniperWolf prvi post ove teme ![]() ![]() ![]() da zbigecam taj prvi post di će sve informacije o ovoj igri biti dostupne - tweakovi, downloadi, driveri, iskustva itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
ljudi treba mi hitan odgovor: igram crysis 1280x1024 sve medium osim tekstura i objekta na low i posprocesing i fizika na high i kad igram nema niceg nist se ne vidi samo mi se pojavi mali prazan prozorcic u gornjem desnom kutu(zauzima frtalj ekrana) i vidi mi se hud,ostalo sve sje..no pa jel imo neko takav problem i dajl se to moze rijesit(jedino mi je ok ak povecam shadere na high)al onda je neigrivo pa ak ima neka zakrpa il nekaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |