|
![]() |
#871 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Na Realme 8 ima u opcijama VoLTE (on/off), na Realme 7 Pro nema ali na njemu pored svakog poziva u 'recent calls' stoji oznaka HD. Jel bi ta oznaka značila VoLTE ili? Na Realme 8 ne piše HD pored poziva, pa mi to sad nije baš jasno.
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Problem s bluetoothom na Realme GT 5G.... Nakon što pošaljem neki file na drugi mob, bt se konstantno pali-gasi. Nekako ga isključim i onda moram pobrisat cache da proradi normalno. Problem se ponavlja nakon svakog transfera. I ovo nije prvi Realme na kojem mi se to događa. Na X2 Pro, sve radi perfektno (Android 10)...😄 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Sve vise naginjem na produženju ugovora Realme GT2 Pr,samo me zanima kakva je kamera,citao sam da je losija od Xiaomi 12 Pro i 12t pro,govorim o glavnoj kameri,ima li vlasnika da usporedi sa nekim flagshipom,low light uvjeti itd. Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2022
|
Citiraj:
Ne, VoLTE moze ali i ne mora nosit HD calls |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Banned
|
Citiraj:
U principu HD calls i VoLTE su jedno te isto odnosno ne može radit jedan bez drugoga ali sam ja krivo napisao. Htio sam reć upravo to da tebi može u dialeru pisat HD calls iako nemaš VoLTE a to ti se pojavljuje kad zoveš ekipu koja ima uključen VoLTE. Ali u pravilu da bi imao HD calls morate imat oboje uključen VoLTE. Zadnje izmijenjeno od: Dacher. 09.12.2022. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Thx, kužim sada. Baš ću pokušati provjeriti kod tih par kontakti da li imaju VoLTE opciju u postavkama. Inače mi to prikazuje i za dolazne i odlazne pozive, ali vrlo rijetko i to samo na prvom SIMu (A1). Drugi sim (HT) nikada nisam primijetio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Banned
|
Mislim da ga ni ja neću do tada imat tj. prosljedit ću ga nekome u obitelji a ovaj tjedan idem po Honor 70 kao zamjenu za GT Master. Kameru sam uspio poboljšat sa GCAMom ali za sve ostalo nema nikakvog pomaka zadnjih pola godine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja cekam Motorolu Edge 30 Neo sa jacim procesorom ![]() Edge 30 mi je dosta losiji i veci od Neo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Banned
|
Gledao sam i nju ali je skupa. U telemachu me kosta vise nego Honor 70 a sa SD695. Pa imas edge fusion on je u gabaritima GT mastera samo ne znam jel stigao kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
|
A stalka sam i njega la stvarno ne volim te curved ekrane a povelik mi je i GT master, Doslovno trebam Neo, sa jacim procesorom, i nice to have je fingeprint da je sidemounted al ajde to mi nije dealbreaker |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Jedino ako neke specifične aplikacije koje koristiš traže "mišiće" 😁 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
Igre ne igram ali koristim dosta toga i cak 778 na GT masteru zaštuca nekad ![]() Dovoljno je rec da mi je nekada ScreenOn time 3-3 ipo sata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Banned
|
Citiraj:
Neo mi se svidja ali cijena i slabi soc su previse. I na motorolama kamere općenito nisu bas nesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
|
Ženin Realme je na servisu još malo pa će biti mjesec dana, bez informacija kad bi uopće mogao biti popravljen. Krepucnuo je proximiti senzor i sad se čekaju dijelovi ![]() Ako se ne varam, još je netko tu imao problema s time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Banned
|
Stigao mi je Honor mogu samo reći da je za klasu bolji telefon od Realmea. Jedino di je banana sto tradicionalno nema vec usvojene geste kao povlačenje notifikacijskog centra i double tap. Tak da ima nekih stvari di je Realme bolji kao npr. brzi citac otisaka i sl. ali sve to je zanemarivo s obzirom na Realmeijeve nedostatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
![]() |
#895 |
Banned
|
Da, pogotovo kod velikih telefona. Al ocito su u Huaweiu tvrdoglavi jer ne žele uvesti te geste. Jedina gesta koja ima je double tap to wake up. A umjesto istog zakljucavanja imas widget. Geste za notifikacije nema a ona najvise i fali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Banned
|
Citiraj:
Ja sam sebi instalirao originalni oppo dialer ali snimanje nisam dalje proučavao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
kak sad to, svaki telekom operater napomene kak se nima razgovor zbog kako oni kažu "poboljšnja usluge" (a ne kako bi čuli ko im *e*e mater zbog loše usluge) a mi fizičke osobe n smijemo snimat?? ta EU svakim danom postaje više diktatorska tvorevina u mnogim stvarima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Banned
|
Ne znam te pravne pojedniosti niti ulazim u to. U EU se navodno moze snimat ako obavijestis drugu stranu o tome. A zakaj je to google izbacio kod svih proizvođača koji su to imali kao Xiaomi, Realme, Oppo i drugi ne znam i ocito još gdpr i neke druge sheme vezano uz to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Realme mobiteli
Citiraj:
Malo common sensea. GDPR jest izmišljen radi pravnih osoba a ne fizičkih. Google je maknuo mogucnost snimanja radi privatnosti korisnika. Kad bi snimao sugovornika bi li mu rekao da ga snimaš kao što to tebi kaže svaka pravna osoba s kojog razgovaraš? Diktatura o kojoj govoriš ti pokušava omogućiti privatnost koja je nažalost sve slabija i slabija te je u EU na skoro najvišoj razini iako se lobi na sve načine trudi udarati po privatnosti građana pa svako toliko “slučajno” iscure podaci. Odi u druge dijelove svijeta pa iskusi privatnost ![]() Back ontopic: Treba mi preporuka Realme uređaja do 1500-2000kn s amoled ekranom i solidnom kamerom. Moze i skuplji pa ga mozda nađem na oglasu jeftinije. Bitan mi je OS i sto manje bugova. Znam da ima A52s za taj novac ali treba mi bas Realme. Molim preporuku iz prve ruke, ne na bazi gsmarene ili online reviewova koji nisu realni jer se reviewovi rade samo kad je mob nov i nekorišten Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.12.2022. u 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Banned
|
pa eto GT Master bar sve znaš o njemu ![]() |
![]() |
![]() |
|