|
![]() |
#871 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.03.2018. u 13:13. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#875 |
Premium
|
Potvrđujem i ja što je kolega napisao. Nema problema više. EDIT: Pitanje. Nekakav prijedlog kako i s čim snimati gameplay? Mislio sam ovaj default nvidia-in tool koristiti, je li to ok? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.03.2018. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Ne stream. Neću gledati kasnije kao spectator. Za youtube bi želio da se snima, da mogu kasnije obrađivati itd. Ovo od PUBG-a ne valja + ne možeš downloadati. Mislim da bi mogao igrati na med/low detaljima bez brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
snimati mozes u puno toga, shadowplay nvidijin, plays.tv... ima raznih opcija recimo tsm_viss koristi plays.tv
![]() |
#880 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa mislim da je sve to više manje jednostavno. Staviš rez. i fps koji želiš, folder gdje da snima i hot key za start/stop recording. Ovaj OBS je jako jednostavan osim ako želiš više mogućnosti u smislu kombiniranja više kamera itd... tada sve to treba poriktati kako spada... za obično snimanje in game ekrana je stvarno piece of cake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Bananaslayer
Datum registracije: Oct 2012
|
Ako ne želiš uvijek da snimaš cijeli game možeš si postaviti da svaki kill ili death ti se automatski sprema. Trenutno ta opcija radi samo sa shadowplay. U pubg opcijama Uključi "highlights auto capture", nisam siguran što trebaš u shadowplay namještati posto nemam nvidiu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Premium
|
Cijele mečeve ću snimati. Natukao sam pun k... dinnera, pa možda naučim ja nešto gledajući greške, a možda će nekoga zanimati. Ako budem imao volje, možda ubacim i hrvatske komentare, toga fali kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja pratim par, ovaj je jedan od najboljih ''naših'' sa streamovima itd. https://www.youtube.com/channel/UCtR...ZTcg7E2GgiFn9A
![]() |
#893 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#895 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovo je Patch patch-a od patcha.... Vec mi se par puta desilo da se nes smrdalo sa postavkama i da mi je po defaultu bio AS server odabran.... skuzio totalno slucajno to pa si bacite oko na postavke servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
|
Zašto te toliko muči ta veličina? |
![]() |
![]() |
|
|