|
![]() |
#871 |
Guest
|
|
![]() |
#872 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa i nije. Ali nije ni neka sreća držati se starog prdonje koji je najbolje dane imao pred više od 10 godina. To je kao da imaš ambicije za osvajanje titula i sam sebe prozivaš top engleskim / europskim klubom (što navijači Arsenala i rade ![]() ![]()
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#875 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Engleski / europski mediokritet
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nekad mozda bio. Tocnije, u vrijeme henrya, bergkampa, itd. je to sigurno bio. Danas su englezi strahovito opali, a arsenal i medju tip englezima nije ni blizu osvajanja barem jednog prvenstva. Osrednja zalost u LP, jer realno, oni vec dosta dugo nisu kandidat ni za 1/2 finale, kamo li tek za titulu. A tempo kojim su krenuli je da ce biti zadovoljni i kad skupinu prodju. No neka se ne brinu, u tom filmu su apsolutno svi englezi ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Jos bitniji je faktor tradicionalna orijentacija engleskog puka na domaca natjecanja,tako da samo vece klubove zanimaju europska natjecanja.Premiership je najbitniji. Uzmi primjer West hama koji je euro ligu igrao s juniorima. A sad su trenutno u maloj krizi rezultata ali su od 2005-2010 osvojili tri lige prvaka,tako da budu oni opet isplivali,to su ti mijene. Po meni njihov pad je krenuo prodajom Ronalda u Real.Tada se promjenio financijski odnos snaga. Primera je dobila dva najbolja na svijetu,njihovo suparnistvo,a sa njima i lovu sponzora,arapa ,kineza,tv prava i ostalog sto prati najbolje. Englezi su tada ispali iz fokusa.
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 18.09.2015. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
#878 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Vidiš, kad to netko tak napiše to nemrem shvatit. Istu stvar ćeš, kao što je Brko napisao, naći u svakoj iole ozbiljnijoj europskog ligi. Ljudi takve stvari navode kao da se u ostalim ligama ne igra otvoreno, borbeno, brzo i bez kalkuliranja. Ili jednostavnije (i vjerojatnije) objašnjenje da su jednostavno pali sa kvalitetom nogometa na otoku? Ne znam, ljudi toliko traže raznorazne bezvezne izgovore za pad Engleza u euorpi samo da se ne bi priznalo da liga više nije kvalitetna kao što je nekoč bila. I čemu nastavljati dalje od ovoga? Nije da njima ne paše sporiji nogomet i odugovlačenje vremena. Tužna istina je jednostavno da je kvaliteta pala - end of. Umjesto da sve te milijarde koje spiskaju na prosječne igrače za koje rokaju brutalne iznose (bilo odštete ili plaće), možda bi mogli koji malo i u školu investirat - i za igrače, i za trenere. Engleski treneri su goli qrac. Citiraj:
![]() Ni malo istine u svemu tome. Citiraj:
Primjeti tu odmah i da postoji vrlo velika mogućnost da već ove sezone izgube 4. mjesto za ligu prvaka. Citiraj:
Njihov pad je bio predvidiv. Ronaldo je bio samo jedan mali kotačić u svemu tome.
![]() |
![]() |
#879 | |
Premium
|
Citiraj:
U engleskoj se igra svaka tekma do kraja istim intenzitetom. Uzmi sad za vikend,Leicester,okrenuo 2:0 u 3:2,zasto?Jer se protivnik nije zatvorio kod 2:0,sto bi ucinilo 90%talijanskih i spanjolskih momcadi,mego igraju otvoreno do kraja sto ih nerijetko i kosta. Tu dolazi taktika koju sam spominjao. Nikakva fama. Kao ni o englezima,tako se igra jer oni vole takav nogomet ,i zato im je prioritet njihova liga, koju cijene iznad svega,bilo premireship,kao i nize!
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je osobno engleski nogomet u k. Dosadan mi je do bola. Igraju brzo ali jako puno griješe. Mom starom je to zakon, meni nije. Suđenje mi je tamo neshvatljivo, već sam pisao o tome. Ok ide se jajima na kopačku i netko voli dok igraju Stoke i Liester pa se bude krvavih glava i sl. no za to gledam UFC. Tako da i na tom području: njah. Ali svatko ima svoje. Osobno volim recimo pogledati Šahtar koji igra dobar nogomet. Ili Porto recimo. To je tip nogometa koji se meni sviđa ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Također. Citiraj:
Opet - to je točno i za svaku drugu iole ozbiljniju ligu. Citiraj:
Hamburg protiv Stuttgarta okrenuo 1:2 na 3:2 Barca okrenula protiv Atletica Prošle sezone isto. Leverkusen protiv Wolfsubrga na poluvremenu gubi 0:3 Dogurali su i do 4:4 i golom u 90. izgubili sa 4:5. Leverkusen prošle sezone vodi protiv Stuttgarta 0:3 Na kraju remiziraju 3:3 I to su samo oni rezultati kojih sam se automatski sjetio. Da idem malo više tražit, našlo bi se toga ohoho više. Jest, fama. Tu priču većinom guraju balkanski nogometni znalci koji zapravo nemaju blage veze. Citiraj:
A prilike upoznati te engleze sam imao dovoljno ![]()
![]() |
![]() |
#882 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#883 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#884 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#885 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Počele su teorije zavjere... Kako igrač, lijevi bek, s 8 godina staža u Arsenalu ovako ide na loptu... https://twitter.com/Memz_Dogi/status...rc=twsrc%5Etfw
#887 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Najjači su ovi koji bezpogovorno brane Englesku ligu. Na primjer ManUtd, velik klub, velika tradicija, ali šta tim to vrijedi kad su zadnjih par godina kanta za napucavanje iole ozbiljnijim klubovima? Šta je bilo bilo je, danas je situacija da engleza nema ni blizu završnica CL. Razlog, novac, ovo ono naći će svako nešto, ali činjenica da su pali gadno. Preseravaju se s lovom, kupuju poluigrače za bijesne novce itd. Wengera su trebali potjerati prije 5 godina, dok je on tamo ništa osvojiti neće. Dao bih se kladiti da bi Bayern i BvB napucali i CFC i MUTD a pogotovo Arsenal i ostale tetrijebe. Tako da, pogledajte malo Bundesligu, Primeru pustite duge lopte i sileđije. To je prošlost. BTW čestitke Pivkeu. Dobar dečko, zaslužio je pogotovo nakon što su se svi sprdali s njime ![]()
#890 |
Premium
|
[QUOTE=vision19;2829152] Dao bih se kladiti da bi Bayern i BvB napucali i CFC i MUTD a pogotovo Arsenal i ostale tetrijebe. Tako da, pogledajte malo Bundesligu, Primeru pustite duge lopte i sileđije. To je prošlost. Never!
#892 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Iz godine u godinu stvara igrače koje dila dalje. Nikad ništa neće osvojiti, ali zgrće masne novce i to ga drži.
![]() |
#893 |
Premium
|
Koja seljačina ovaj Costa, dosad ga nisam volio ,a sad pogotovo A i Gabriel se da lako isprovocirat Zadnje izmijenjeno od: draksa. 19.09.2015. u 14:39. |
![]() |
![]() |
#895 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Taj Costa bi mog'o ubit nekog nasred ceste i još dobit nagradu za to lol
![]() |
#896 |
Premium
|