|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Urs meier ftw!!1
#872 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Za razliku od tebe sam bio na stadionu i 82 kad je Dinamo bio hit. A Temurijevog gola se sjećam i dan danas i te luzerske momčadi skupa sa Šimićem i Ladićem. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 | |
Premium
|
Citiraj:
Sorry, ali to nije bila luzerska momčad. Nisu obarali rekorde kakve danas obara Dinamo i nisu se brukali. Pijani Žuti je npr. bez treninga izašao na teren i sam pobijedio Celtic, kakvi luzeri kaj je tebi? Ta ekipa je izvukla bod s Manchesterom, koji je par mjeseci prije bio pobjednik CL. Današnja i ta ekipa nemogu u istu rečenicu, bez obzira što nisu ništa konkretnije napravili u europi. Bili su respektirani, i nisu se osramotili ni u jednoj tekmi. Sammir pijan ili trijezan nemre biti prevaga pritv neke HNL ekipe, a kamoli u ligi UEFE. Ovo jučer je bilo tragikomično.
![]() |
#875 |
Premium
|
potpisujem, igrali su dobar nogomet.
#877 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bez flejmanja molim-tko ne zna normalno razgovarati sa drugima neka i ne posta ![]()
#879 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni je gol Kecbaje u rangu onih komičnih golova sinoć, ne znam koje ste vi utakmice s Newcastleom gledali, debili Ladić i Šimić se dodaju u svom šesnaestercu u 120-oj minuti. Te spominjane Franjine godine su bili napaljeni samo na ManU u gostima i ostalo su dobro popljugali. U zadnjih xyz godina najbolja je bila utakmica odigrana s Villarealom doma, i onda polulamo od nekih amatera i ispadnemo. Opet. |
![]() |
![]() |
#880 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bit će da su onda u kafkijanskom raspoloženju odigrali s Partizanom i Grasshopperom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | |
Premium
|
Citiraj:
newcastle je u maksimir dosao kao druga momcad premiershipa i te sezone u ligi prvaka dobio barcu. a dinamo je protiv njih nadoknadio minus nakon sto je skoro sat vremena igrao s igracem manje i protiv suca. nakon svega toga nije im za zamerit taj gol, odigrali su muski i borili se do kraja. to fakat ne ide u istu recenicu s ovim jucer. nezaboravna mi je scena iz prve tekme s partizanom kad prosinecki u prvoj minuti na stadionu jna uklizava i rusi njihovog kapetana. brijem da nikad poslije nije uklizao, ali je odmah dao svima na znanje kako treba igrati. ovo mlitavljenje jucer nema veze s takvim nogometom. i tekme s partizanom i grasshoper su bile bitne, kao i celtic, i dobili smo ih. bili i treci u grupi LP, rezultat s kojim bi danas ostvarili toliko sanjano proljece u europi
![]() |
#883 |
Premium
|
i jos juric dobi crveni a nije ni bio u kontaktu sa igracem, kod penala, vec ga je ladic srusio ![]()
#884 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Slijedece cijele godine, ako se ne varam, Jurcicu nije bilo jasno kako nema navijaca na stadionu... |
|
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
pazite ovo , cjela srpska liga (5 utakmica) = 1:1 na poluvremenu. Toliko o "regularnosti" nogometa (u ovom slučaju "fudbala") na balkanu.. Inače, Everton pobjedio sam sebe. To je sažetak utakmice- Danas će MU pregazit Sunderland, revijalno! |
![]() |
#886 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Liverpool utrpao dva komada već, a tek 17.minuta, Suarez i Sturidge trenutno najubojitiji tandem premijeršipa. Barem trenutno ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Koja nesreća Dortmunda.. Daleko bolji cijelu tekmu, hrpa pravih prilika a na kraju izgube 2:0 Nema tu više govora o najljepšem nogometu u njemačkoj, fali nešto.. Nešto ne štima. A kako vidim i klupa je čista nula, nikakve zamjene.. Eto prilike Bayernu da ode na +3 danas. |
![]() |
![]() |
#892 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
mali mi albanac uljepso dan ![]() EDIT: sad kad sam procito sto sam napisao, malo cudno zvuci .. valjd su bar neki skuzili sto sam mislio ![]()
#894 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
dobro, kosovski albanac ![]()
#900 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Milan se utapa...a Pirlo slavi ![]() Ovaj ĐoVinko je stvarno brz!
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|