|
![]() |
#871 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
khm.. da,my bad ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Jučer iskusio po prvi puta Shimakazeovu salvu od 15 torpeda. Iako imam torpedo vigilance, ta torpeda imaju brzinu 67 čvorova i kad ih vidiš već je prekasno. DD, CL, CA, BB ... nema šanse izbjeć ih sve. Možda popiješ samo jedno ako si na vrijeme počeo skretati - bio dobro pozicioniran prije otkrivanja torpeda. Kako nema CV-a više skoro u borbama (barem se ne sjećam niti jednog od jučer), postalo je raj igrat DDe u višim tierima. Barem 4-5 po strani ih bude. U toj borbi gdje me Shima rješio, rundu smo dobili ali je završavala kad su Kagero, Fubuki i Shimakaze okružili neprijateljski Yamato. Lik je imao sreće što je partija završila prije nego su torpeda stigla do njega. Odigrao jednu Ranked borbu i sve mi se čini da dok ću za to morat piknut Hatuharua jer je količina debila tamo prestrašna. Svaki put se iznenadim kao da nisam Ranked igrao prije lol. S NO je to samo mučenje. Držim udaljenost, manevriram i izbjegavam paljbu. Nisam na prvoj liniji niti izvan dometa, već blizu Amagija i pokušavam rješit neprijateljske DD-e u bližem capu. Amagi kojeg sam pratio odjuri naprijed prije nego smo rješili DD-e. Svi poginu na našem timu osim Yorcka i mene. Yorck je pri kraju dok ja pokušavam sredit ili iznenadit DD-e koristeći concealment najbolje moguće jer su sve glavne mete oko mene potopljene. U pauzama kurim sa HE po NC-u koji je pri kraju i mogu ga riješit. Da nije Amagi poginuo to bi i napravili a onda bi NC bio laka meta. Ovako Yorck pada od 16" granata i mi automatski gubimo jer sam solo ostao. I onda se javi debil koji je vozio Amagija da kako je moguće da ja imam skoro full HP i da će me reportat radi loše igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
|
Ma to reportanje je bezveze. Koliko debila imas mozes cijeli dan reportat ljude, teamkillere, botove, noobove sta poginu pa spamaju po chatu. Sumnjam da ista sluzi osim efekta da si kao nekog prijavio pa ce bit kaznjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Sremium
|
Ha što reći, sinoć krenemo sa 4 fuking DDa i samo jedan krene napred ovi drugi spavaju...to je da popizdiš...na kraju niti jedan naš DD nije potopio ništa a nisu ni capali niti jednu bazu. U takvom teamu možeš samo na molitvu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jucer nakon dugo vremena ponovo upalio igru. I nakon par partija se sjetio vas i onog kaj ste spomenuli da cim u chatu pocne ekipa pisat na PL da gubimo. Tak se i desilo ![]() Ekipa se vrti oko jednog mjesta i nis ne delaju i onda se cude ko pura dreku kak ne dobijamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
|
Jer usrani WG ne zeli napravit MM po tvom skilu igranja. Sta bolje igras, dobijas teammateove sa boljim statsima, ako si tomato, eto pa se zabavljaj sa drugim idiotima. Sta ti sad znaci ako imas mosntruozan dmg po rundi i ogroman winrate ako dobijes sve idiote u tim. Nemozes sve sam napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
U zadnje vrijeme dosta ekipe po redditu i wows forumima kuka kako BBovi campaju i snipeaju. Nekidan igram Nagata i prvi idem prema D na twin brothersima, zamnom krene DD i kad je vidio da lemming train ide prema A, se okrenuo i otišao za njima. Spušili smo glatko. Igram sa myokom, idem na cap point sa destroyerom, detectamo 3 njihova cruisera i jednog DDa. Skinemo DDa i CA, mislite da je iti jedan naš BB došao za nama da pomete cruisere? Jok. Svi u bazi, campaju i snipeaju. Igram sa Ognevoiem, upadnem u partiju sa t8 carrierima. Njihov carrier sa fighterima visi nad bazama i detecta naše DDove, naš CV glumi ninđu sa bomberima po rubu mape. Ovu smo spušili bez da su brod izgubili. Ili kad mi u partiju uleti T8 US carrier sa torpedo loadoutom. Skupi 0 killova i umre među prvima, a njihov IJN carrier ima 5 killova, a mene nemože pogodit sa bomberima i torpedoima u Nagatu. Još se smijem, mislim si koja njubara, gledam killove, kad ono tip ih ima 5. Kako jebote? Kako? Da su ovo tierovi 1-4, sve ok, ekipa tek uči. Al ovo je jebote na t8. I to se konstantno ponavlja, lemming train na jednu bazu, ko živ ko mrtav. Mislim da sam pola partija u zadnjih nekoliko dana otiša AFK 5 minuta nakon šta mi je bilo jasno s kojim zombijima igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
|
Tu dodje mentalitet igraca u igru. BB ima dug reload, kad te zapale instant nakon sta potrosis repair ocekujes da sretno goris jos koju minutu. A istovremeno 30 sec reload je vjecnost kad te cruiser lozi sa HE. Zato u startu BB igra ko support, nije da imaju brzinu ic capat point, a i naletit na DD koji ce ih masakrirat. Jos je gore u tieru iznad, kad ti popravke uvjetuju stil igre. Ja guram stranu dok god ekipa koja ide samnom gura prema capu, kad se oni okrenu nazad, sta bi BB trebao ic sam na par brodova i capat? Ovo je timska igra, koja nazalost nema ni T od tima, nikakva koordinacija nego ides gdje netko drugi ide i nadas se da neces bit sam na capu, imao sam mozda 10-20 rudni od 1000 gdje se ekipa dogovarala gdje ce i sta i kako napravit. Ostatak je samo okreni top na nesto i LMB pa sta bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Sremium
|
Pa to je najveći problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | ||
DBS
|
Citiraj:
Srećom se sav fire damage može popravit sa healom. Jedino AP i Citadele ne možeš vratit. Za tu ulogu supporta, držanje i cirkuliranje oko BB-a je Pepsi ko stvorena. Njen AP udara ko mazga kad sleti i imaš 4 kupole koje se okreću puno brže od recimo Myokovih pa je DD screening jako efikasan (ne kao Mogami sa 150mm ali efikasan ako znaš što radiš). Ne mogu opistati koliko mi fali 4. kupola na NO. Pogotovo kad se povlačim ona jedna straga je za drek dovoljna. Evo primjer partije koju smo izgubili. Ocean mapa, stvorim se kraj Nagata. Velim liku da ću ga pratit cijelu rundu. Odmah u startu nas US DD pokušava topredirat (rush) i nalijeću TB od protivničkog CV-a. Upalim defensive fire, naciljam najbližu TB eskadrilu da im sjebem spread i fokusiram se na DD-a. Niti jedan torpedo nije pogodio, a DD je morao bježat i skrivat se u dimu. Rješimo DD i idemo dalje prodor po boku. Uspješno otjeram Clevelanda sa nekoliko citadela kad mi je bok okrenuo, skupa sa Omahom. Nakraju napravimo krug po cijeloj mapi i dođemo im s leđa, jako blizu njihovog CV-a. Već sam tu vidio da smo pretjerali i počinjm s povlačenjem jer vidim da lik u Nagatu ne odustaje. Pri povlačenju naletili na protivnički Nagato (koji sam također uspio citadelirat s Pepsi AP granatama). Naravno cijeli protivnički tim u tom trenutku shvaća što smo napravili i krene se fokusirat na nas. Nagato kojeg sam pratio brzo pada pod slavama svega i svačega (niti 30s nakon što sam se počeo povlačiti), dok sam se ja skoro izvukao da nije bilo 16" granate koja me dokrajčila taman prije nego sam izvan 15,2 km (concealment sa camo) izašao. Izgubimo zato što ostatak tima nije niti broda potopio. Ogromna je razlika ako BB gura a CA igra pratnju i DD screen. EDIT: Našao thread na redditu sa gifovima pojedinih situacija u igri: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...s_in_world_of/ Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.12.2015. u 14:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
|
E,New Mexico i ranked su stvoreni jedno za drugo..Pogotovo za oporavak love... Ovo je base XP https://www.dropbox.com/s/i7e3q0qu16...tledd.jpg?dl=0
![]() |
#886 |
DBS
|
Meni se to često događa sa stock verzijama brodova. Istu sam situaciju imao sa NM. Kolega iz Češke kad je kupio Fusa također. Slučajnost ili WG forsiranje da se koristi free XP & dubloni za otključavanje... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Sremium
|
@Neo hehehe @Thore - Nije slučajnost. Taman posla da odustanem. Inače skoro svaka partija sa Fusom je takva bila. E to je malo prevelika slučajnost. KAd upgrejdam Fusoa trebat ću savjet kaj da stavim na NY od upgrejda itd...otključan mi je ali čeka lovu da ga kupim... BTW, sinoć sam skoro razbio monitor. Odigram 3 ranked partije sa Kievom za prste polizat i onda meč prije ranka8 dobijem team sa osjetno boljim brodovima..reko super, evo ranka8....i lik u Fubukiju i ja krenemo na cap....i...on stane naglo...Mislim si - ok neka taktička spika....Okrenem se svom poslu, skrenem da uzmem poziciju za smoke i spamanje i onda čujem upozorenje za torpeda...okrenem se i nemrem vjerovat...lik je ispuco svih 10 komada direkt na mene. Dakle namjerno iz nekog ludila...spustio me na 10% healtha i sad ga moš jebat. Ja u svakoj partiji roknem 1-2 neprijateljska DDa i to često presudi ali sad sam gotov....na kraju smo izgubili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
DBS
|
Ja sam NY preskočio, nije mi se igrao nadograđeni Wyoming. ![]() U svakom slučaju, meni je i na CA i na BB must have: Rudder shift mod. A za ostalo na USN BB obevezno range extension mod. Jučer odigrao 3 partije Ranked. Prvu dobijem s NO, druge dvije izgubimo. U drugoj dvojica AFK na početku runde. To bi trebalo kažnjavat. Što stišćeš Ranked ako nemreš igrat. Dok BB vozači rushaju naprijed ko mutavi dok se mi (CA) mučimo sredit neprijateljske DD i pokrivat svoje. Jedino zašto još upalim ranked je radi love koja je solidna kod pobjede. No dok ne kupim ili Hatsuharua ili Colorada ne namjeravam ozbiljno igrat Ranked. Btw. patch 0.5.2 najvjerojatnije dolazi još ovaj mjesec. Neki spominju CV balansiranje. Možda onda prvi puta isplovim sa CV-om koji mi stoji u luci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
DBS
|
Brutalno su sjebali CV gameplay sa 0.5.1. Zato ih i vidiš svake prijestupne godine u MM-u. Iznimka je bio prošli vikend kad su probali sa CV misijama ih malo izmamit. "BB mafija" kako ih popularno zovu cendra previše pa su u 0.5.1 patchu ne samo produljili vrijeme aktivacije (arming) torpeda (dakle domet s kojih ih se mora lansirati), već su i drastično smanjili brzinu zračnih torpeda za jedno 10 čvorova za IJN. Američke CA imaju brutalan AA i igraju se kao support, dok IJN imaju torpeda. S manjkom CV-a dogodilo se slijedeće - nema tko za spotat DD-e kojih sad ima kao glista poslije kiše, a bez CV-a američke CA ne dolaze do izražaja. Da ne velim kako je šansa za flooding kod zračnih torpeda brutalno smanjena. Tako da meta game CV-a koji se odnosio na pogodi ga torpedima, napravi flooding da lik potroši repair i onda ga zapali DB-ima je vrlo teško izvediva u trenutnoj verziji igre. EDIT: Kako je to izgledalo pred patch 0.5.1: Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 09.12.2015. u 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Premium
|
Koliko gledam streamere, bjesne na CA nerf, nekako je nerfan speed i deployment torpeda. Da ne kazem koliko ljudi jednostavno kaze da je IJN CA sranje, avioni su sranje, spread je ocajan dok su USA avioni zakon i spread torpeda je milina. Al je uzivancija gledat streamere kako igraju ranked, i to rank 2-3, govori ljuima gdje da idu, da ce imat support od CA, al nitko ne slusa nista, sa 1 zvjezdice do ranka 1 padne na rank 3. Dere se, urlice, jebe svima sve kakvi su debili... znam tocno kako mu je. Ja nemogu ispod 13 bez obzira koliko dmga narpavim i sta potopim. Pa sam odustao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
DBS
|
*kašalj* CV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
DBS
|
Detalji nove ruske T-8 premium CL: http://imgur.com/a/ubIJb - od četvrtka (v 0.5.1.4) je možemo očekivat u borbama, trenutno nedostupna za kupnju (samo beta testeri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
*upalim WoWs* *uzmem Pensacolu* *umrem u prvoj minuti, direkt citadel hit, jedna salva od KONGA* *odem po kolače da se smirim* *novi battle* *umrem od Nagata kojeg nisam niti vidio, ponovno jedna salva* *alt f4 i ne palim WoWs sljedećih godinu dana* *fleksam i švasam oltar za Clevelanda u dvorištu*
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|