|
![]() |
#871 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#872 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Krivo sam se malo izrazio. Mislio sam na site koji si linkao za Austriju. Kliknuo sam na Hock.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ode ovaj sport u totalnu propast..ovo više nema veze sa formulom kakvu ja želim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Užas u što se pretvara formula 1. Najgore mi je kad recimo komentatori i još gro ekipe priča kako je F1 vrhunac ("pinnacle") motorsporta ![]() Kakvo bacanje novca IMHO ![]() Ko zna gdje bismo bili bez ovih bolesnika u FIA-i. Anyway, za ovaj video kažu da se radi o novom Ferrarijevom V6 motoru za 2014, samo upakiran u LaFerrari auto da ga prikriju malo ![]() Meni zvuči neloše na višim okretajima, volim dublji zvuk motora. Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 11.12.2013. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Schumacher je teško stradao na skijanju, navodno je stanje kritično. http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-accident.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uzasno! Schumacher mi je najdrazi vozac i obozavam ga. Nadam se da ce sve biti u redu. Molim za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Molim se i ja, cijeli dan pratim stanje, bilo je kao sve ok, da bi me sad navečer ovo dočekalo. NOVO 22:35 Sveučilišna bolnica u Grenobleu službeno je agenciji AFP potvrdila da je stanje Michaela Schumachera kritično. Istovremeno se oglasio i njegov menadžment, koji je izvijestio da je automobilistička legenda u komi te da mu je potreban 'hitan neurokirurški tretman'. Drži se MSC!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pola zivota riskira glavu u F1, i onda ovako nastrada na skijanju. Strasno. Legendo, drzi se.
![]() |
#891 |
Je suis Schumi
|
Meni je Schumi broj 1 oduvijek. Nocas sam slabo spavao i sad idem na put. Udjem na face i vidim da mi je frendica poslala poruku da je morao na operaciju jer je bio u komi... ![]() Kralju, drz` se!
![]() |
#893 |
Je suis Schumi
|
Ima, da. Tako pise rtl.de Imaju najsvjezije informacije. Sad sam procitao da ce ga staviti u komu na 48 sati zbog toga. Ako translate dobro prevodi na eng. jer ne znam njemacki..
![]() |
#894 |
Premium
|
Drug nisam mislio nista lose, bas suprotno. Zalosno je da si ti iz toga izvuka nesto negativno. Prica se da je bila druga operacija preko noci, ali to su price novinara. Ceka se presica u 11 h
![]() |
#895 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Imate najbolje informacije ovdje - http://www.bild.de/sport/motorsport/...1066.bild.html šteta za Schumija, nadam se da će se izvuć ![]()
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
|
Nisam mislio da ga mrzis nego se nadam da cemo te jos moci provocirati s njim u sadanjem vremenu, bez prosloga i da ces i dalje moci onako iskreno o njemu... Evo link na eng http://www.mirror.co.uk/sport/formul...-still-2969745
![]() |
#897 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#898 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Yup, stanje ozbiljno i to vrlo. Citiraj:
![]() |
![]() |
#900 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koliko san uspio uvatit, inducirana koma, smanjili su malo pritisak u glavi, sad samo cekaju. Iako se to moze prominit u sekund, nazalost znan iz iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|